|
SN bez Magika i Toda ? |
| Autor |
Wiadomość |
lolek2
Pesymistyczny Asceta

|
Wysłany: 2007-09-04, 22:13
|
|
 |
| forum chyba nie podlega pod tę ustawę , chociaż pewien nie jestem |
_________________ Sinus, cosinus daj Boze 3 minus |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2007-09-04, 22:15
|
|
 |
no jesli blogi to i fora tez pewnie ]]]]]]
ale bezsens.........to do kacika absurdów sie nadaje....
sciagaja kase ze wszystkiego z czego sie da...
ok........koniec offa |
|
|
|
 |
Darth Kion
Chory Opętany

|
Wysłany: 2007-09-05, 18:30
|
|
 |
| To ja jeszcze Offa puszcze. Ja mam gezete zerejestrowana w Bibliotece Narodowej jako magazyn internetowy. Wtedy wystarczyło napisać podanie i dołaczyc tylko załaczniki. Zapłaciłem tylko za przesyłkę, rejestracja była darmowa. A teraz hmmm... Long jak cos to spotkamy sie w wiezieniu ;p |
_________________ www.solanin-film.pl |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2007-09-05, 19:45
|
|
 |
| Cytat: | Rejestracja stron WWW to tylko sensacja
Gazeta Wyborcza 07:12
"Sąd Najwyższy nakazał rejestrować wszystkie strony internetowe tak jak prasę" - tą powtarzaną od kilku dni sensacją żyją internauci, politycy próbują już zbijać na niej kapitał wyborczy. Tymczasem sprawa wygląda na burzę w szklance wody - pisze "Gazeta Wyborcza".
O tym, że jedno z lipcowych orzeczeń Sądu Najwyższego spowodowało konieczność rejestrowania na mocy prawa prasowego wszystkich witryn internetowych jako dzienników lub czasopism, media alarmują już od kilku dni w coraz bardziej sensacyjnej formie.
Musimy jeszcze poczekać na opublikowanie orzeczenia. Ale nerwowe reakcje medialne i społeczne wynikają, jak sądzę, z niezrozumienia zarówno znaczenia prawnego takiego orzeczenia, jak i intencji sędziów. To orzeczenie zapadło w konkretnej, indywidualnej sprawie o kasację i absolutnie nie ma wiążącego charakteru, jeśli chodzi o stosowanie prawa w Polsce. To kluczowe - podkreśla rzecznik Sądu Najwyższego prof. Piotr Hofmański. Na pewno też nie wynika z niego, że teraz wszystkie prywatne witryny, blogi czy np. osobiste serwisy ze zdjęciami rodzinnymi muszą się rejestrować. |
|
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
Soul
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2007-09-09, 10:59
|
|
 |
| Na początku mi tez bylo szkoda, ale w koncu stwierdzilem, ze jest wielu świetnych muzykow, którzy kiedyś rozstali się z zespołem. Chocby Sting, któremu kariera solowa bardzo dobrze się udala. Różnica polega na tym, ze Glaca będzie oczywiście wystepował jako Sweet Noise. Wszyscy chyba wiemy, ze tego nie porzuci. |
_________________ Duszołap |
|
|
|
 |
Kajka
Ziarno Chaosu

Wiek: 38 Dołączyła: 06 Paź 2004 Posty: 30 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2007-11-25, 21:54
|
|