Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
SN bez Magika i Toda ?
Autor Wiadomość
Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2007-03-24, 20:30   
Wania napisał/a:
jako ze pare slow zamienilem z henrykiem na koncercie neumy, te plotki co sie tam wyzej przewalaly ze henryk i magik juz nie graja w sn sa prawda ;) jak to skomentowal: czasem wazniejsza jest muzyka niz swiatelka ;-)

Źródło: 0v0.pwii.pl

No, to czekamy na zmianę nazwy zespołu :D

PePe 
..PiPa..

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-03-24, 20:55   
jak napisze: "o ja pier**le" to chyba w tej sytuacji wyjątkowo modzi i admini przymkną oko... a więc:

O JA pier**le!

Wychodzi na to że jednak będzie "Glaca i Kostek - Triptic", a nie "Sweet Noise - Triptic".
milusio się zrobiło. jeśli to sie potwierdzi to czekamy na album gitarzystow...
(Mam nadzieje, ze to jednak nie bedzie prawda :/ )

Why can we not be sober?

Przemek 
Nadworny RIPPER

Wysłany: 2007-03-24, 21:11   
...nie wiem czemu, ale do mnie mail nie doszedł...

longas 
|admin|

Wysłany: 2007-03-24, 23:12   
PePe napisał/a:

Wychodzi na to że jednak będzie "Glaca i Kostek - Triptic", a nie "Sweet Noise - Triptic".

Glaca, Kamil i Kostek predzej :]

noooo, mamy juz wyjasnioną sytuację odnośnie składu (jeszcze?) sweet noise

Przemek 
Nadworny RIPPER

Wysłany: 2007-03-24, 23:28   
...jeszcze nic nie zostało potwierdzone... troszkę się wkurzę, jeśli okaże się, że to jest prawda...

lolek2 
Pesymistyczny Asceta

Wysłany: 2007-03-24, 23:53   
pewności nie mamy , trzeba jak zawsze , czekać :)

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2007-03-25, 00:26   
A nawet jesli, to co?
Poczekajcie na sama muzyke i wtedy ociencie, czy to dobre, czy nie. Nawet jesli zaszly zmiany w skladzie (choc tego tak na prawde nie wiemy), to moze wyjda na dobre.

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2007-03-25, 00:42   
Jeśli płyta będzie dobra, to dla mnie na gitarze może zasuwać nawet Andrzej Lepper, a na basówce o. Tadeusz zawsze dziewica.
Ostatnio zmieniony przez Adam 2007-03-25, 01:50, w całości zmieniany 1 raz  

longas 
|admin|

Wysłany: 2007-03-25, 01:44   
Przemek napisał/a:
PePe napisał/a:

Podobno SN to G i M. Od początku. Jak któregoś z nich zabraknie, to już wg mnie nie powinno się to dalej nazywać SN bo to oni są tym rdzeniem... A niestety w świetle ostatnich wydarzeń taki tekst staje się dziwnie realny. Jak nad albumem z podstawowego składu pracuje tylko wokalista, to się robi dziwnie smutno i pusto :/
Szkoda

Jak tak dalej pójdzie, to już nikogo nie będzie na scenie. Przyjdzie jakiś robol, podłączy sprzęt do sieci i koncert na całego :lol:

z tematu o neptunaliach.....

eheheh samoistnie spełniająca sie przepowiednia :]

PePe 
..PiPa..

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-03-25, 02:11   
wlasnie wrocilem z imprezy i stwierdzilem ze zanim pojde spac przeczytam co sadzicie o tych plotkach na temat skladu; i tak jak o tym sobie myslalem teraz (a w trakcie imprezy gadalem przy piwku o tym z innym fanem SN) to przypomnialem sobie cos...

kiedys, jeszcze na starym oficjalnym forum SN pare latek temu, byl taki temat: czy SN bez Glacy powinno pozostac przy tej samej nazwie; nie jestem pewien na 100% czy byl to oddzielny wątek, czy ta dyskusja powstala przy okazji jakiejs innej; wniosek z niej w kazdym razie byl taki:
od zawsze trzonem SN byl Glaca i Mały; jeśli zabraknie któregoś z nich, to już nie będzie SN; ktoś chyba nawet powiedział, że w przypadku gdy zabraknie któregoś z nich, to to już nie powinno nosić nazwy Sweet Noise.
przykre to jak diabli, tak po prawdzie to troche brzmi jak koniec kapeli... (czy sam Hetfield to Metallica? czy sam Slash to Guns'n'Roses? czy sam Cavalera to Sepultura? no kuchwa nie :!: )
:( :( :(

Why can we not be sober?

Momus 
Idée fixe

Wysłany: 2007-03-25, 06:44   
ano racja... smuci mnie to.

PePe 
..PiPa..

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-03-25, 12:20   
a pamieta ktos jak gdzies tu klepalismy posty na temat tego, że zniknął dział ze składem kapeli ze strony oficjalnej? ja nie moge tego wygrzebac...

Why can we not be sober?

longas 
|admin|

Wysłany: 2007-03-25, 12:32   
no akurat to nic nie ma z tym wspolnego, bo ta podstrona znikneła jakies 3-4 lata temu....jak odeszli z SN emef i demolka....

ja mysle ze sprawa nawet bez wyjasniej ze strony Sn, jest i tak jasna.........na tyle filmików co wyszło od glacy nie było na zadnym ani henryka ani magika.......
znacie jaki zespoł ktory na raportach ze studia/nagrywania płyty byłby tylko reprezentowany przez wokaliste ?
bo ja jeszce takich filmików nie widziałem

PePe 
..PiPa..

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-03-25, 13:50   
no mi sie wydawalo ze to bylo jednak pozniej... tylko tez mi sie to gryzlo z pewnymi faktami, bo przeciez przy powstawaniu without i cold days (chyba) jeszcze pracowal magik...

jak pojawiali się nowi członkowie w kapeli, to od razu byly o tym informacje; pozegnanie z NoNerami bylo nawet opisane ladnym komentarzem, szerokim i zapewniajacym ze nie chodzi tu o jaksi rozpad, a po prostu chlopaki wracaja do pracy nad swoja kapela, ktora zaniedbali po dzialaniach z SN; a jak znika trzon kapeli, ktory byl tu od zawsze, to nawet nie ma najmniejszej informacji o tym;
albo to wszystko okaze sie plotka, albo G nie chce, zeby takie informacje jak powazne oslabienie zespolu wplynelo negatywnie na "nastroje" fanow przed wydaniem albumu...

Why can we not be sober?

Amat3uR 
Overkill.pl

Wysłany: 2007-03-25, 17:28   
Niby zwierzak ma rację pisząc, że poczekajmy na płytę, ale ogladając te filmiki na YouTube i czytając o tym, że Todda i Magica może już nie być w zespole a Triptic tak naprawdę jest solowym projektem Glacy, no to też jestem pełen niesmaku.

Jedno jest pewne, jeśli Magica już nie ma, płyta powinna się zwać "Glaca - Triptic" a nie "Sweet Noise - Triptic". Wtedy Sweet Noise żyłoby legendą poprzednich dokonań a płyta Czas Ludzi Cienia (eksperymentu na Revolcie nie liczę) ostatnią znakomitą płytą wielkiego zespołu. Może Glaca sam nagra coś zajebistego, ale w mojej opinii nie powinien firmować tego marką Sweet Noise.

Odpowiedz do tematu