Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: longas
2006-07-29, 20:32
Vahan Song & Victims Of War
Autor Wiadomość
Amat3uR 
Overkill.pl

Wysłany: 2006-07-28, 09:39   
Myślałem, że skoro rozmawiałeś z zespołem to przyszło Ci do głowyi zapytać, czemu zagraniczni fani mogą mieć utwory które nam się "nie należą".

dahlia 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2006-07-28, 11:42   
mój ulubiony amator znowu ma problem...
:hihi:
spiskowa teoria dziejów i szukanie drugiego dna jest takie ciekawe, nie? i jeszcze paru małolatów podjudzić można żeby się lepiej poczuć :rotfl:
:rotfl:
i po co się doszukiwać- nie to nie- i już
ciekawe jaką politykę stosowałbyś Ty do swoich utworów
mało Ci jeszcze, dostaleś już tyle piosenek przez ostatnie pare miesięcy. znasz jakiś inny zespół, który przed wydaniem płyty dawałby do posłuchania tyle nowych utworów?
szukaj pozytywów stary bo Twoje ciągłe narzekania strasznie męczą - przynajmniej mnie
no i i mniej jakoś sexy stajesz się... :-P

lolek2 
Pesymistyczny Asceta

Wysłany: 2006-07-28, 12:37   
Amat3uR napisał/a:
Myślałem, że skoro rozmawiałeś z zespołem to przyszło Ci do głowyi zapytać, czemu zagraniczni fani mogą mieć utwory które nam się "nie należą".

musze Cie zasmucic ale mnie to nie interesowało, czyli jak Cie to interesuje , naprawde nie zabraniam wyslac meila.
Pozdrawiam :)

a1ien 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-07-28, 12:52   
Amat3ur - nam się nic nie należy póki nie kupimy sobie płyty w sklepie.. a że zespół udostępnił kawałki to tylko jego dobra wola.. chociaż nie widzę w tym nic wielkiego i niezwykłego.. jednak wielkie dzięki..
A fakt, ze zespół dzieli fanów na tych co mogą słuchać i na tych co nie mogą to już inna sprawa.. chociaż słuchać nie zabraniają tylko trzeba być czujnym.. dla mnie sprawa śmieszna i dziwna zarazem.. przydało by się jakieś wyjaśnienie bo w takiej sytuacji SN w moich oczach traci…
No i chyba nie wskazane jest co by każdy, którego nurtuje jakieś pytanie pisał indywidualnie maila do SN .. dobrym rozwiązaniem starego forum był dział z pytaniami do zespołu ale teraz zespół nie ma czasu na takie głupoty..
Dahlia - jak na fana SN to strasznie pokorna jesteś, nie buntujesz się i wszystko tak łatwo przyjmujesz do wiadomości... nie odrobiłaś lekcji ;)

dahlia 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2006-07-28, 13:39   
Alien
w odróżnieniu od Ciebie jestem tylko fanem nie fanatykiem. Nie próbuję poprawiać, naprawiać czy zmieniać.
Czekam na płytę SN, Korna czy NineInch Nails z zaciekawieniem i bez zbędnych emocji. Na razie podoba mi się to co robią i jak. Aże jestem pokorna? A dlaczego mam nie być? Ja nie jestem muzykiem więc do tych spraw podchodzę z pokorą tak samo jak podeszłabym do dokonań fizyka jądrowego - bo sama nie za wiele w tej dziedzinie potrafię.
A wy zachowujecie się jak zdradzone i zazdrosne nastolatki, które wszystkie rozumy pozjadały - jak mawia moja babcia. Wydaje mi się, że więcej luzu by Wam się przydało.
bawicie mnie... :-P
ps.mam wrażenie że bardzo Cię chyba wkurza,że na przekór Twoim pragnieniom ten zespół ciągle jeszcze coś robi. Dużo w Tobie jakiegoś żalu i nietolerancji dla SN...Czyżby zdradzony po Revolcie :rotfl: :rotfl: :rotfl:

bitrate40kbps 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-07-28, 15:15   
no i zniknal moj post :) to juz nawet posmiac sie nie wolno? hehehe zalosc
niby niezalezne forum, a trzymanie za ryj jak za starych dobrych czasow
widac trzeba sie dostosowac do nowych zasad panujacych w PL, wlasnie w TVP1 wyciszyli wypowiedz Skiby o polityce (relacja z woodstocku) ;]]]

Added by lolek2 :
Przeczytaj regulamin tego typu posty są nie potrzebne i będą usuwane
Ostatnio zmieniony przez lolek2 2006-07-28, 16:03, w całości zmieniany 1 raz  

a1ien 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-07-28, 16:42   
Brawo Dahlia
Gratuluje błyskotliwych wniosków dotyczących mojej osoby. Niestety wszystkie nietrafione..
Spoko.. Twoje posty też mnie bawią więc chyba jest git…

Added by lolek2 :
Bez OT !!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez lolek2 2006-07-28, 18:33, w całości zmieniany 2 razy  

Amat3uR 
Overkill.pl

Wysłany: 2006-07-28, 20:00   
Cytat:
spiskowa teoria dziejów i szukanie drugiego dna jest takie ciekawe, nie? i jeszcze paru małolatów podjudzić można żeby się lepiej poczuć
Fajnie, fajnie, dużo fajnych słówek, haha, hihi, pośmialiśmy się a teraz odpowiedz na pytanie czemu zespół nie chce się już u nas promować.
Cytat:
ciekawe jaką politykę stosowałbyś Ty do swoich utworów
Jak ja grałem w zespole nie było mp3, MySpace, itd. Gdybym wrócił do grania, umieściłbym 1-2 utwory do ściągnięcia, reszta na płycie. Standrardowo. A co?
Cytat:
mało Ci jeszcze, dostaleś już tyle piosenek przez ostatnie pare miesięcy. znasz jakiś inny zespół, który przed wydaniem płyty dawałby do posłuchania tyle nowych utworów?
Tak, wiele.
Cytat:
szukaj pozytywów stary bo Twoje ciągłe narzekania strasznie męczą - przynajmniej mnie
no i i mniej jakoś sexy stajesz się...
Szukam pozytywów, i to bardzo intensywnie. Dla mnie Sweet Noise to jest epokowy zespół i nikt w Polsce nie miał takich jaj jak oni ani nikt tyle nie namieszał na scenie, ale dzieje się coś bardzo dziwnego i zwyczajnie się obawiam, że zbłądzili.
Cytat:
Ja nie jestem muzykiem więc do tych spraw podchodzę z pokorą tak samo jak podeszłabym do dokonań fizyka jądrowego - bo sama nie za wiele w tej dziedzinie potrafię.
No widzisz, sama piszesz,ze się nie znasz, a najagresywniej się wypowiadasz. Bądź konsekwentna.
Cytat:
ps.mam wrażenie że bardzo Cię chyba wkurza,że na przekór Twoim pragnieniom ten zespół ciągle jeszcze coś robi. Dużo w Tobie jakiegoś żalu i nietolerancji dla SN...Czyżby zdradzony po Revolcie
Standardowo pudło i bzdura. Czekam na nową płytę już wiele lat i doczekać się nie mogę, tyle że to co zespół robi mnie bardzo dziwi. Pomijam muzykę, bo tą ocenię jak wyjdzie płyta w porządnej jakości i dobrym masterem. Chodzi mi o marketing a w tym momencie raczej anty-marketing.

goat 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-07-28, 20:55   
Cytat:
Jak ja grałem w zespole nie było mp3, MySpace, itd. Gdybym wrócił do grania, umieściłbym 1-2 utwory do ściągnięcia, reszta na płycie. Standrardowo. A co?

Amator co ty gadasz??? nie mowimy tu o zespole gdzie spotyka sie 4 kupli i gra w najmiejszym i najbardziej brudnum klubie w wawie tylko zespole z 16 letnim stażem który jest spora firma i wszystkie działania sa uzasadnione
a co ty bys zrobił w swomim zespole ktorego nie masz to wiesz....

Cytat:
Chodzi mi o marketing a w tym momencie raczej anty-marketing.

A gdzie ty tu widzisz anty marketing???? a moze na Polske jest szykowane cos innego??? inna płyta?? inny singel???
A moze wydawca SN na Europe nie zyczy sobie by te kałaki był udostepniane w Polsce przez zespoł i to jeszna na forum podlinkowanym do oficjalnej strony przed wydaniem płyty.
Nie wiem tego zgaduje i wymyslam ae Stary nic nie wiesz a mądrzysz sie jak bys wiedział dokładnie wszysko o wszystkim a w szczególnosci o marketingu zespołu SN.

Amat3uR 
Overkill.pl

Wysłany: 2006-07-28, 21:10   
Pierwszy post z sensem. Brawo i dziękuję.

Ad 1: również nie widzę związku między moją kapelą a Sweet Noise, dlatego zapytałem "a co"

Ad 2: o, i o takie wyjasnienie mi chodziło. Ja nie piszę, że "jest tak i tak", tylko że "mam wątpliwości". Podałeś sporo rzeczy na które ani ja ani nikt tu nie wpadł, jesli coś z tego, co zgadujesz okaże się prawdą, to ja nie mam żadnych wontów.

EDIT: hahaha, tak se Was czytam i kur*a, ale Wy macie na mnie ciśnienie :D Zostałem forumowym rozniecicielem (jest takie słowo?) flejmów, hahahahaahha

westa 
Chassis

Wysłany: 2006-07-28, 23:24   
goat napisał/a:

A moze wydawca SN na Europe nie zyczy sobie by te kałaki był udostepniane w Polsce przez zespoł i to jeszna na forum podlinkowanym do oficjalnej strony przed wydaniem płyty.

Internet jest globalny i tam zostaly umieszczone kawalki przez sam zespol. Nie ma czegos taiego jak polski net, angielski, niemiecki, katolicki, aryjski itepe itede. Moim zdaniem to naturalne, ze fani wymieniaja sie tym co gdzies wyszperaja, w szczegolnosci jesli sa to oficjalne dzialania zespolu... Rece opadaja ;)

goat 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-07-29, 00:48   
Ja napisałem tylko o hipotetyczniej (podkleslam hipotetycznej bo zaraz jeszcze ktros nie doczyta i zaczne bzdury pisac) sytuacji.
Trzeba pamietac ze jak masz umowe ze cos nie pojawia sie na na oficjalnych polskojezycznych stronach (a sweetnoise.org to taka strona i forum tez mozemy pod taka strone podciagnac mimo ze w nazwie ma ze jest nieoficjalne) to sie to niepojawia i koniec kropka.
I globalnosc internetu nie ma tu nic do rzeczy.

Podkreslam ze sa to tylko moje wymysły na temat, bo czasami mam wrazenie ze czesc osób nie rozumie tego co czyta.

Sphinx 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2006-07-29, 12:44   
goat napisał/a:

Nie wiem tego zgaduje i wymyslam ae Stary nic nie wiesz a mądrzysz sie jak bys wiedział dokładnie wszysko o wszystkim a w szczególnosci o marketingu zespołu SN.

Sądzę, że nikt z nas nie zna motywów działania SN. Jednak to nie zabrania nam oceniać samego działania.
Zawsze ceniłem SN za kontakt z fanami - częste wpisy na www, w Noiser Club, udostępnianie zdjęć itp.
Nie wiem czym jest to spowodowane, ale wydaje mi się (chyba nie tylko mi), że ten stosunek do fanów powoli się zmienia - umieszczenie a następnie usuwanie utworów z zagranicznych serwerów (gdy pojawiły się linki), arogancki, moim zdaniem, wpis o końcu wieku (spowodowany chyba komentarzami niemającymi nic wspólnego z fanami SN "dzieci neostrady", któych celem jest chyba tylko dojebanie komuś) wreszcie usunięcie linku do tego forum z oficjalnej strony. Powtarzam, ze nie wiem czym jest to spowodowane, ale ogólny obraz działań zespołu może martwić.

a1ien napisał/a:
dobrym rozwiązaniem starego forum był dział z pytaniami do zespołu ale teraz zespół nie ma czasu na takie głupoty..

Na takie głupoty jak odpowiadanie na pytania nie ma czasu, a jednak ma czas na szukanie postów na tym forum z linkam i do "zakazanych" utworów. Nie wiem kto to robi czy ktoś z SN czy ich admin, ale faktem jest że ktoś "traci" na to czas.

longas 
|admin|

Wysłany: 2006-07-29, 18:50   
zluzujcie cyca.
sprawa miedzy nami, a managementem jest wyjasniona i jezeli my admini nie robimy z tego zadnej afery, to tym bardziej wy nie powinniscie.

....i nie jest to bynajmniej zadne odcinanie sie od polskich fanów 8)

zalecam aby powrocic do tematu, jezeli ktos ma cos do dodania, a jezeli nie - to do zostawienia go w spokoju :]

westa 
Chassis

Wysłany: 2006-07-29, 20:13   
Ale jezeli tych numerow teoretycznie nigdy nie bylo, to zamknij temat/wywal do kosza, bo mamy gadac o samych hipotetycznych sytuacjach? Bez sensu. Zeby nie powiedziec dosadniej...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi