Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:11
Wywiad Sweet Noise - VIVA Polska
Autor Wiadomość
ja-kaś 
Zaawansowany

Wysłany: 2004-11-16, 19:32   
Daro to jest ZIOOOOOOM :) Kurde szkoda że mnie w tej oborze (hehe) nie było, może bym z nim pogadała. Koleś jest tak pozytywnie jebnięty :) , że jak słucham jego słowotoku to od razu chce mi się śmiać. Mógłby wydać swój właśny słownik :) To jest poprostu mówiąc w skrócie rozbisurmaniony ZIOOOM ;) Ale za bardzo mi się nie podobało jak wyszedł w jakijś powyciąganej bluzie... Ale Glaca za niego nadrabiał, ale ogólnie spoko :) Saper gratulacje Twoja koloratka normalnie Rulez :)

Collien 
Uzależniony

Wysłany: 2004-11-16, 20:39   
kaś- GOŚĆ napisał/a:
Daro to jest ZIOOOOOOM :) Kurde szkoda że mnie w tej oborze (hehe) nie było, może bym z nim pogadała. Koleś jest tak pozytywnie jebnięty :) , że jak słucham jego słowotoku to od razu chce mi się śmiać. Mógłby wydać swój właśny słownik :) To jest poprostu mówiąc w skrócie rozbisurmaniony ZIOOOM ;) Ale za bardzo mi się nie podobało jak wyszedł w jakijś powyciąganej bluzie... Ale Glaca za niego nadrabiał, ale ogólnie spoko :) Saper gratulacje Twoja koloratka normalnie Rulez :)

Daro to dekiel nie no sorry taka zwała, że skzoda gadać :P
Nie mogłam zniego w niektórych momentach, diota :D
Ale programik niezły całkiem był. Glaca jest CUTE!!!! SŁIIIIT! I w ogóle ;) :D

Darth Kion 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-11-16, 21:04   
Znow Vivie, kurde...nie mam jakby nei mogli w TVP takiego wspnaielgo zespolu puscic!!

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2004-11-16, 21:58   
Sweet Noise na TVP 1 puszczali bodajrze w 94(albo jakos tak) jak sie nie myle Czad Komando na trasie
:? To były czasy hehehehe :twisted: :twisted: :twisted:

Darth Kion 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-11-16, 22:11   
Wiesz co jest najgorsze? SN jakby chcialo pokazac jakies archiwalne teledyski to prawa leza u Universal. Takie TVP ma pleno w archiwum wspanialych, stare wypowiedzi muzykow juz nie koniecznie Sweet Noise ( oczywiscie to by bylo najlepiej) puscili by cos od czasu do czasu - ale nie bo co, ogladalnosc tylko im spadnie a ludzie zamaist sie doksztalcac kulturowe poprzez wspaniale stare koncert pelne magii, beda dalej ogladac ten shit telewizyjny. Czasem mam wrazenie ze telewizja to swoich odbiorcow ma za idiotow...

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2004-11-16, 22:14   
Ale wcale sie nie dziwie ze telewizja ma swoich widzow za idiotow. Patrzac na to jaka ogladalnosc maja wszystkie telenowele i programy typu Big Brother dochodze do podobnych wnioskow.

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2004-11-16, 22:17   
Wrrr a ja cipka nie obejrzalam!!!! :( Ale licze na powtorke..ktos wie moze kiedy bedzie??!!
Co do Daro, to ja sie na nich wszystkich chyba jako pierwsza natknelam jak wyszlam przed Stodole, a wlasnie ekipa z tv wchodzila. Przedstawili mi sie i mowia, ze przyjechali nagrac wywiad..no to ja kulturka zaprosilam ich, zeby weszli do srodka hehehehe :D No i jak wchodzili, to Daro walnal do mnie haslo: " mmmhhh a co to za niewiasta stoi?" lol :shock:
Ale pozniej to oni jacys tacy dretwi byli...i Daro i Malgoska - ta to juz wogole!

Ks.SAPER 
Uzależniony

Wysłany: 2004-11-16, 22:22   
Właśnie też tak uwagę zwróciłem i jak na gościa z ADHD to Daro dosyć spokojny był :) Małgośka too już w ogóle jest dla mnie rzenada. Tak coś jej nie lubie że łoho :?

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2004-11-16, 23:55   
Nagrał ktoś to ? :> Może ktoś to wrzuci na neta bo nie mam vivy :/

Mi 
Mi-nadżer

Wysłany: 2004-11-17, 12:15   
goska strasznie dretwa i nie powiem jak wyglada na zywo... ja tam stamtad ucieklam jak tylko sie pokazali - przekazalam im zwyciezce i w dluga... starczy ze sweet pokazali, mnie w tivi w tym roku juz sie napokazywali :P
Fotoblog Mi :)
LAST FM - Mi

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2004-11-17, 12:25   
Ks.SAPER napisał/a:
Właśnie też tak uwagę zwróciłem i jak na gościa z ADHD to Daro dosyć spokojny był :) Małgośka too już w ogóle jest dla mnie rzenada. Tak coś jej nie lubie że łoho :?

Wiesz przed kamerami sie gra heheh , ale ona i tak jakas sztywna nosi wyzej tyłek niz głowe jak zaoowazyłam :/
Ale i tak kijowy wywiad był ....Ale HAPPENS :twisted: :twisted: :twisted:

jenny89 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-11-17, 16:26   
Heheheh :!: Najlepsze było jak Daro powiedział, że jesteśmy po koncercie Sweet Noise, galeria opustoszała i takie tam... Hmmm... :? Było ok. 18:00 jak dobrze pamiętam...
TV kłamie :lol:

longas 
|admin|

Wysłany: 2004-11-17, 16:50   
mowcie co chcecie ale jedyny plus tego programu to, to ze wyrosła mam niespodziewana gwiazda TV - SAPER ty masz bohaterze :]

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2004-11-17, 18:50   
A mnie tam nie dojzałes o ty heheh a tak sie kreciłam heheheheh :lol: :lol: :lol: .....Robiłam z Justyna za sztuczny tłoom podczas wywiadu heheheh :twisted: :twisted: .....

Collien 
Uzależniony

Wysłany: 2004-11-17, 19:26   
No ktoś tam łaził wiem, ale nie poznałabym tak czy siak :D :D:D
SAPER... OMG :D ja bym przed kamerą w życiu nie stanęła! odwaga :)

Odpowiedz do tematu