Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
Teksty Sweet Noise |
| Autor |
Wiadomość |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2004-10-21, 20:09
|
|
 |
| NoX napisał/a: | | Kiedy zacząłem słuchać metalu bardzo mnie odmienił. |
Nox nie rob sobie jaj ! Metalem nazywasz: Nirvana, Limp Bizkit, RHCP, Guano Apes, Papa Roach, Coma ???????? |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2004-10-25, 16:43
|
|
 |
| longas napisał/a: | | NoX napisał/a: | | Kiedy zacząłem słuchać metalu bardzo mnie odmienił. |
Nox nie rob sobie jaj ! Metalem nazywasz: Nirvana, Limp Bizkit, RHCP, Guano Apes, Papa Roach, Coma ???????? |
NIE.To nazywam rockem, a Nirvane grungiem, ale nie będę pisał każdej odmiany bo mi się nie chce . Człowieku bez przesady po prostu ogólnei anpisałem. Poza tymi zespołami słucham jeszcze innych - metalowych - koRn, SN, Slipknot, Metallica, Machine Head, Marylin Manson, Sepulturę i wiele innych... |
_________________ http://www.lastfm.pl/user/noxadam/ |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2004-10-25, 16:54
|
|
 |
| NoX napisał/a: | | słucham jeszcze innych - metalowych - koRn, SN, Slipknot, Metallica, Machine Head, Marylin Manson, Sepulturę i wiele innych... |
akurat Korn, SN i MM to tez nie jest metal, jak by cie spotkał True to by ci powiedział co to jest metal, a kapele ktorych słuchasz poprostu by wysmiał |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2004-10-25, 16:56
|
|
 |
Ja pierdzielę to co, że twoim zdaniem to nie jest metal (SN, Metallica, Machine Head itp.) to znaczy, że mam tego przestać słuchać ????????? Moim zdaniem to jest metal tylko, że pewna odmiana, co dla ciebie jest niby metalem ????? |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2004-10-25, 17:15
|
|
 |
| a czy ja cos powiedziałem zebys przestał tego słuchac, po prostu denerwuje mnie troche to ze ogłaszasz wszem i wobec ze słuchasz "metalu" i jakim to jestes "metalowcem", nie prosciej mowic ze sie słucha cięzszej muzyki, wypisujesz te kapele i wrzucasz je do jednego worka zwanego metalem ! a dla mnie metalem jest substancja składająca się wyłącznie, albo chociaż w przeważającym stopniu z atomów pierwiastków metalicznych nie związanych chemicznie z innymi atomami. |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2004-10-25, 17:38
|
|
 |
| longas napisał/a: | | a czy ja cos powiedziałem zebys przestał tego słuchac, po prostu denerwuje mnie troche to ze ogłaszasz wszem i wobec ze słuchasz "metalu" i jakim to jestes "metalowcem", nie prosciej mowic ze sie słucha cięzszej muzyki, wypisujesz te kapele i wrzucasz je do jednego worka zwanego metalem ! a dla mnie metalem jest substancja składająca się wyłącznie, albo chociaż w przeważającym stopniu z atomów pierwiastków metalicznych nie związanych chemicznie z innymi atomami. |
nigdy nie mówiłem, że jestem metalowcem....wręcz przeciwnie, zawsze podkreślam, że nie jestem metalem, ani skejtem, ani dresem tylko sobą... |
|
|
|
 |
marishka
Wtajemniczony

Wiek: 36 Dołączyła: 09 Paź 2004 Posty: 101 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2004-10-26, 13:05
|
|
 |
| lolek2 napisał/a: | longas żadnej chemi , mam uraz...
właśnie nie szufladkujmy takiego zespołu jak SN ,to jest profanacja !! |
SN to porostu SN dla nich powinnicmy stwoorzyc odzielny worek... |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2004-10-26, 13:20
|
|
 |
| NoX napisał/a: | | longas napisał/a: | | a czy ja cos powiedziałem zebys przestał tego słuchac, po prostu denerwuje mnie troche to ze ogłaszasz wszem i wobec ze słuchasz "metalu" i jakim to jestes "metalowcem". |
nigdy nie mówiłem, że jestem metalowcem....wręcz przeciwnie, zawsze podkreślam, że nie jestem metalem, ani skejtem, ani dresem tylko sobą... |
ok sorry, zle to sformuowałem: jaki to ja jestem cool i trendy, ze słucham metalu.
a powracajc do tematu, konczac tym samym moje wywody, stwierdzam ze txt SN stają sie z deka troche nudne, ciągłe spiewanie o tym jaki to jest zły system itp. choc z drugiej strony hardcorowcy nie beda spiewac o miłosci, no ale jest troche cikawszych tematów do spiewania niz system i miłosc generalnie ja słucham muzyki dla muzyki nie dla TXT, dla mnie artysta moze i spiewac o d.upie marynie, byle by muzyka wymiatała !! |
|
|
|
 |
ja-kaś
Zaawansowany

|
Wysłany: 2004-10-26, 18:46
|
|
 |
| ----------- |
| Ostatnio zmieniony przez ja-kaś 2012-06-02, 05:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Moniczka
Turboptyś

Wiek: 37 Dołączyła: 09 Paź 2004 Posty: 2817 Skąd: Varsovie
|
Wysłany: 2004-10-26, 19:26
|
|
 |
Mysle ze takie kłocenie sie o to czy cos jest metal czy nie nie prowadzi do niczego dobrego Wiec po co sie klocic czy Slipknot to metal czy nie? Eh. |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2004-10-26, 23:48
|
|
 |
| Moniczka napisał/a: | Mysle ze takie kłocenie sie o to czy cos jest metal czy nie nie prowadzi do niczego dobrego Wiec po co sie klocic czy Slipknot to metal czy nie? Eh. |
Zapytaj o to Longasa.
| Longas napisał/a: | ok sorry, zle to sformuowałem: jaki to ja jestem cool i trendy, ze słucham metalu.
|
Facet o co Ci chodzi ? Pokaż mi dokładnie gdzie ja tak napisałem. Nic takiego nie pisałem, napisałem po prostu ogólnie, ze słucham metalu, a ty się do mnie przypierdalasz za coś takiego, jakoś do innych nic nie masz choć niektórzy też używali sformuowania "metal". Facet ty masz jakiś kompleks czy co ? Odpierdol się ode mnie bardzo Cię proszę...Dziękuję |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2004-10-27, 16:36
|
|
 |
| NoX napisał/a: | | Moniczka napisał/a: | Mysle ze takie kłocenie sie o to czy cos jest metal czy nie nie prowadzi do niczego dobrego Wiec po co sie klocic czy Slipknot to metal czy nie? Eh. |
Zapytaj o to Longasa. |
ja sie slipa nie czepiałem
| NoX napisał/a: | | Longas napisał/a: | ok sorry, zle to sformuowałem: jaki to ja jestem cool i trendy, ze słucham metalu.
|
Pokaż mi dokładnie gdzie ja tak napisałem. |
mi chodzi o całokształt nie o pojedyncze słowa czy zdania !
| NoX napisał/a: | | jakoś do innych nic nie masz choć niektórzy też używali sformuowania "metal". |
tu nie chodzi o samo uzywanie słowa METAL
| NoX napisał/a: | | Facet ty masz jakiś kompleks czy co ? |
Mam kompleks wypoczynkowo - rekreacyjny usytuowany na wschodnim krańcu Pobierowa, 50m od plaży na klifowym brzegu w pięknym sosnowym lesie.... Facet
| NoX napisał/a: | | Odpierdol się ode mnie bardzo Cię proszę... |
alez dlaczego tak ostro !!?? ja prowadze polemike w sposob jak najbardziej kulturalny, a ty do mnie z takimi tekstami ! |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2004-10-27, 17:03
|
|
 |
Bo jak się wkur...zę to czasem przeklinam...sry . Nigdy moje wypowiedzi nie wskazywały na to, że się chwalę słuchaniem metalu Nie wiem jak ktoś może się chwalić, ze słucha jakiś rodzaj muzyki....:| |
|
|
|
 |
noisefanka
Ziarno Chaosu

Wiek: 38 Dołączyła: 21 Paź 2004 Posty: 39 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2004-10-27, 21:40
|
|
 |
Jaki jest temat - Teksty Sweet Noise, a wy gadacie o dupie Maryni. Nieważne czy ktoś słucha metelu, rocka, hip-hopu czy punka najważniejsze jest to co mamy w głowach i w sercach a nie jak wyglądamy i za kogo się uważamy. Chociaż moim zdaniem o wiele ważniejszy jest przekaz niż dobrana ściżka muzyczna, np. SN zupełnie inaczej brzmiało pare lat temu a zupełnie inaczej brzmi teraz a mimo wszystko są moimi wielkimi idolami. Zmienili mój pogląd na życie i na innych ludzi, zaczełam odbierać świat zupełnie inaczej, otworzyli mi oczy i za to bardzo im dziękuje i szanuje ich za to i nieważne czy ktoś to nazywa metalem czy hip-hopem najważniejsze, że to co robią jest piękne i zawsze tak zostanie |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2004-10-28, 12:50
|
|
 |
Chyba powinniście zatrudnić więcej moderatorów
Teksty..."Dzisiaj mnie kochasz" jest po prostu wybitne. Bardzo spójne, wieloznaczne, daje niezłą myślówę. A na drugim miejscu chyba bym "Patrz" też jest świetne, ale wolałbym jednak by było więcej liryki a mniej mówienia |
_________________ http://www.facebook.com/GajewskiMaciek
[url]http://twitter.com/#!/gajewskimaciej[/url] |
|
|
|
 |
|
|