Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:11
Teksty Sweet Noise
Autor Wiadomość
longas 
|admin|

Wysłany: 2004-10-21, 20:09   
NoX napisał/a:
Kiedy zacząłem słuchać metalu bardzo mnie odmienił.

Nox nie rob sobie jaj ! Metalem nazywasz: Nirvana, Limp Bizkit, RHCP, Guano Apes, Papa Roach, Coma ????????

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2004-10-25, 16:43   
longas napisał/a:
NoX napisał/a:
Kiedy zacząłem słuchać metalu bardzo mnie odmienił.

Nox nie rob sobie jaj ! Metalem nazywasz: Nirvana, Limp Bizkit, RHCP, Guano Apes, Papa Roach, Coma ????????

NIE.To nazywam rockem, a Nirvane grungiem, ale nie będę pisał każdej odmiany bo mi się nie chce :/ . Człowieku bez przesady po prostu ogólnei anpisałem. Poza tymi zespołami słucham jeszcze innych - metalowych - koRn, SN, Slipknot, Metallica, Machine Head, Marylin Manson, Sepulturę i wiele innych...

longas 
|admin|

Wysłany: 2004-10-25, 16:54   
NoX napisał/a:
słucham jeszcze innych - metalowych - koRn, SN, Slipknot, Metallica, Machine Head, Marylin Manson, Sepulturę i wiele innych...

akurat Korn, SN i MM to tez nie jest metal, jak by cie spotkał True to by ci powiedział co to jest metal, a kapele ktorych słuchasz poprostu by wysmiał :]

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2004-10-25, 16:56   
Ja pierdzielę to co, że twoim zdaniem to nie jest metal (SN, Metallica, Machine Head itp.) to znaczy, że mam tego przestać słuchać ????????? :shock: Moim zdaniem to jest metal tylko, że pewna odmiana, co dla ciebie jest niby metalem ?????

longas 
|admin|

Wysłany: 2004-10-25, 17:15   
a czy ja cos powiedziałem zebys przestał tego słuchac, po prostu denerwuje mnie troche to ze ogłaszasz wszem i wobec ze słuchasz "metalu" i jakim to jestes "metalowcem", nie prosciej mowic ze sie słucha cięzszej muzyki, wypisujesz te kapele i wrzucasz je do jednego worka zwanego metalem ! a dla mnie metalem jest substancja składająca się wyłącznie, albo chociaż w przeważającym stopniu z atomów pierwiastków metalicznych nie związanych chemicznie z innymi atomami.

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2004-10-25, 17:38   
longas napisał/a:
a czy ja cos powiedziałem zebys przestał tego słuchac, po prostu denerwuje mnie troche to ze ogłaszasz wszem i wobec ze słuchasz "metalu" i jakim to jestes "metalowcem", nie prosciej mowic ze sie słucha cięzszej muzyki, wypisujesz te kapele i wrzucasz je do jednego worka zwanego metalem ! a dla mnie metalem jest substancja składająca się wyłącznie, albo chociaż w przeważającym stopniu z atomów pierwiastków metalicznych nie związanych chemicznie z innymi atomami.

nigdy nie mówiłem, że jestem metalowcem....wręcz przeciwnie, zawsze podkreślam, że nie jestem metalem, ani skejtem, ani dresem tylko sobą...

marishka 
Wtajemniczony

Wysłany: 2004-10-26, 13:05   
lolek2 napisał/a:
longas żadnej chemi , mam uraz...

właśnie nie szufladkujmy takiego zespołu jak SN ,to jest profanacja !! :]

SN to porostu SN dla nich powinnicmy stwoorzyc odzielny worek... :lol:

longas 
|admin|

Wysłany: 2004-10-26, 13:20   
NoX napisał/a:
longas napisał/a:
a czy ja cos powiedziałem zebys przestał tego słuchac, po prostu denerwuje mnie troche to ze ogłaszasz wszem i wobec ze słuchasz "metalu" i jakim to jestes "metalowcem".

nigdy nie mówiłem, że jestem metalowcem....wręcz przeciwnie, zawsze podkreślam, że nie jestem metalem, ani skejtem, ani dresem tylko sobą...

ok sorry, zle to sformuowałem: jaki to ja jestem cool i trendy, ze słucham metalu.

a powracajc do tematu, konczac tym samym moje wywody, stwierdzam ze txt SN stają sie z deka troche nudne, ciągłe spiewanie o tym jaki to jest zły system itp. choc z drugiej strony hardcorowcy nie beda spiewac o miłosci, no ale jest troche cikawszych tematów do spiewania niz system i miłosc :] generalnie ja słucham muzyki dla muzyki nie dla TXT, dla mnie artysta moze i spiewac o d.upie marynie, byle by muzyka wymiatała !! :twisted: :twisted:

ja-kaś 
Zaawansowany

Wysłany: 2004-10-26, 18:46   
-----------
Ostatnio zmieniony przez ja-kaś 2012-06-02, 05:21, w całości zmieniany 1 raz  

Moniczka 
Turboptyś

Wysłany: 2004-10-26, 19:26   
Mysle ze takie kłocenie sie o to czy cos jest metal czy nie nie prowadzi do niczego dobrego :| Wiec po co sie klocic czy Slipknot to metal czy nie? Eh.

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2004-10-26, 23:48   
Moniczka napisał/a:
Mysle ze takie kłocenie sie o to czy cos jest metal czy nie nie prowadzi do niczego dobrego :| Wiec po co sie klocic czy Slipknot to metal czy nie? Eh.

Zapytaj o to Longasa.

Longas napisał/a:
ok sorry, zle to sformuowałem: jaki to ja jestem cool i trendy, ze słucham metalu.

Facet o co Ci chodzi ? Pokaż mi dokładnie gdzie ja tak napisałem. Nic takiego nie pisałem, napisałem po prostu ogólnie, ze słucham metalu, a ty się do mnie przypierdalasz za coś takiego, jakoś do innych nic nie masz choć niektórzy też używali sformuowania "metal". Facet ty masz jakiś kompleks czy co ? Odpierdol się ode mnie bardzo Cię proszę...Dziękuję :]

longas 
|admin|

Wysłany: 2004-10-27, 16:36   
NoX napisał/a:
Moniczka napisał/a:

Zapytaj o to Longasa.

ja sie slipa nie czepiałem

NoX napisał/a:
Longas napisał/a:

Pokaż mi dokładnie gdzie ja tak napisałem.

mi chodzi o całokształt nie o pojedyncze słowa czy zdania !

NoX napisał/a:
jakoś do innych nic nie masz choć niektórzy też używali sformuowania "metal".

tu nie chodzi o samo uzywanie słowa METAL

NoX napisał/a:
Facet ty masz jakiś kompleks czy co ?

Mam kompleks wypoczynkowo - rekreacyjny usytuowany na wschodnim krańcu Pobierowa, 50m od plaży na klifowym brzegu w pięknym sosnowym lesie.... Facet

NoX napisał/a:
Odpierdol się ode mnie bardzo Cię proszę...

alez dlaczego tak ostro !!?? ja prowadze polemike w sposob jak najbardziej kulturalny, a ty do mnie z takimi tekstami !

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2004-10-27, 17:03   
Bo jak się wkur...zę to czasem przeklinam...sry :P . Nigdy moje wypowiedzi nie wskazywały na to, że się chwalę słuchaniem metalu :/ Nie wiem jak ktoś może się chwalić, ze słucha jakiś rodzaj muzyki....:|

noisefanka 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2004-10-27, 21:40   
Jaki jest temat - Teksty Sweet Noise, a wy gadacie o dupie Maryni. Nieważne czy ktoś słucha metelu, rocka, hip-hopu czy punka najważniejsze jest to co mamy w głowach i w sercach a nie jak wyglądamy i za kogo się uważamy. Chociaż moim zdaniem o wiele ważniejszy jest przekaz niż dobrana ściżka muzyczna, np. SN zupełnie inaczej brzmiało pare lat temu a zupełnie inaczej brzmi teraz a mimo wszystko są moimi wielkimi idolami. Zmienili mój pogląd na życie i na innych ludzi, zaczełam odbierać świat zupełnie inaczej, otworzyli mi oczy i za to bardzo im dziękuje i szanuje ich za to i nieważne czy ktoś to nazywa metalem czy hip-hopem najważniejsze, że to co robią jest piękne i zawsze tak zostanie :D

Amat3uR 
Overkill.pl

Wysłany: 2004-10-28, 12:50   
Chyba powinniście zatrudnić więcej moderatorów :twisted:

Teksty..."Dzisiaj mnie kochasz" jest po prostu wybitne. Bardzo spójne, wieloznaczne, daje niezłą myślówę. A na drugim miejscu chyba bym "Patrz" też jest świetne, ale wolałbym jednak by było więcej liryki a mniej mówienia :wink:

Odpowiedz do tematu