Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:11
Przysięgam! Ja nie słucham SN!
Autor Wiadomość
KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-01-24, 16:10   
Ale robicie OT!!! Normalnie do wiekszosci tematow nie ma po co zagladac juz, bo i tak niczego ciekawego sie nie dowiesz... :P :|

KAPSYDA 
Wtajemniczony

Wysłany: 2005-01-24, 16:27   
no to ja opowiem małą historyjkę. nate dała u nas w klasie naszym kolezankom 'blond.' płytę 'revolta'. po czterech latach szydery same słuchają.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
... jakoś ręce opadają, jak temu się przygladam.... :) :lol: :)

Furia 
Twardy Jak Bruk

Wysłany: 2005-01-28, 21:03   
hmm... to dla mnie dziwne, jezeli ktoś słucha SN to dlaczego ma się do tego nie przynać? co to wstyd? od kiedy? nawet jesli naszemu towarzystwu to sie nie podoba to nic... ich strata bo nie wiedzą co dobre ;)

putin 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-01-29, 16:00   
Dokładnie, moim zdaniem głupotą jest słuchać czegoś i sie tego wstydzić

ja tam nie wstydze sie ze lubie milano i akcent :lol:

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2005-01-29, 16:21   
Ja słucham bardzo zrooznicowanej muzy od Country po metale i nie metale i nigdy sie nie wstydziłam tego co słucham bo to ja słucham ...i komus moze sie nie podobac ale mi sie podoba .....
hehehe Mi wie cos o tym hehehe :lol: :lol: :lol:

marian 
Zaawansowany

Wysłany: 2005-02-03, 13:49   
Ja sądzę ,że te osoby ktore nie przyznaja sie ze sluchaja SN po prostu z abardzo przejmują się opiniami innych... Boją się z eich wysmieja itd...Ja sie wcale nie wstydze ze slucham tego zespolu, mimo ze nieraz znajomi wysmiali to .Niedawno jak mialem opis na gg z fragmentem ich kawalka to pewna osoba ktora wczesniej nawet nie smiala mi na wiad.odpisac przyslala mi text ze jestem głupkiem kretynskim bo slucham 'czegos takiego' szkoda tylko ze koles ten nie moz ezaakceptowac tego ze sa ludzie co sluchaja tez innej muzy niz reagee czy gospel :/ A tak ogólnie mówiąc mam w dupie to co o mnie powiedzą inni :| :!: :]

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2005-02-03, 13:56   
No nie do konca moge sie z toba zgodzic. Oczywiscie mozna miec w dupie co mysla inni. Ale jest to kiepska postawa. Tzn oczywiscie nie obchodzi mnie co mysla ludzie, ktorzy mnie nie znaja. Jacys przypadkowi na ulicy, czy cos. Ale jednak dosc wazne jest, co o mnie mysla moi znajomi, a szczegolnie bliscy znajomi. I tu jest dosc wazne, zeby wybierac sobie do wspolzycia ludzi, ktorzy cie akceptuja takim jakim jestes. Choc fakt, ze wiekszosc z moich znajomych nie lubi SN. Ale nikt mnie z tego powodu nie wysmiewa. Nie odtraca. Czasami tylko w zartach cos powiedza na ten temat. Ja sie odcinam na temat ich ulubionego zespolu i jest ok.

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2005-02-03, 15:06   
Ja bym nawet sobie nie zawracał głowy kimś takim, kto ma argumentacje typu: "jesteś debilem bo tego suchasz", "Chu**** jest ten zespół". Ludzie na takim poziomie to mogą sobie gadać, bo i tak nic z tego nie rozumieją :D

marian 
Zaawansowany

Wysłany: 2005-02-03, 18:10   
Masz 100 procentową rację , tacy ludzie to po prostu 'umysłowe betony' co nie mogą pogodzić się z tym że są jeszcze ludzie którzy nie słuchają tezy że tylko co inni słuchają jest dobre itd... Tylko polegają na sobie. Zresztą ch*j z betoniarami :D

Gloria 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-02-04, 17:09   
zwierzak napisał/a:
No nie do konca moge sie z toba zgodzic. Oczywiscie mozna miec w dupie co mysla inni. Ale jest to kiepska postawa. Tzn oczywiscie nie obchodzi mnie co mysla ludzie, ktorzy mnie nie znaja. Jacys przypadkowi na ulicy, czy cos. Ale jednak dosc wazne jest, co o mnie mysla moi znajomi, a szczegolnie bliscy znajomi. I tu jest dosc wazne, zeby wybierac sobie do wspolzycia ludzi, ktorzy cie akceptuja takim jakim jestes. Choc fakt, ze wiekszosc z moich znajomych nie lubi SN. Ale nikt mnie z tego powodu nie wysmiewa. Nie odtraca. Czasami tylko w zartach cos powiedza na ten temat. Ja sie odcinam na temat ich ulubionego zespolu i jest ok.

Dokladnie :!: :!: zgadzam sie z Toba Zwierzak i dzieki Bogu sami wybieramy sobie towarzystwo w jakim chcemy przebywac :!: Mnie nie razi jesli uslysze od czlowieka opinie ze SN mu nie podchodzi Natomiast nie akceptuje tego jesli ktos "pluje" na artystow za sposob w jaki sie wyrazaja!
jest ok jesli uwazam ze pani Britnay ( tak sie pisze?) reprezentuje plytka muzyke ale nie mowie ze przez to jest szmata itd , itp
Jestem za wolnoscia slowa ale wyrazajac opinie wydaje mi sie na miejscu pamietac o szcunku dla czlowieka z jednym wyjatkiem nie mam szcunku dla bandyteri bo nie mozna akceptowac zla

HC 
Piękny Roman

Wysłany: 2006-06-01, 13:03   
W moim przypadku z odległośći kilkudziesięciu metrów widać ze słucha SN poniewaz mój plecak przyozdobiony jest pieknym napisem SWEET NOISE. W kazdym moim zeszycie, książce znajdziecie cos co nawiazuje do SN. Nigdy nie miałem nie przjemność z powodu deklarowania się jako fan SN. Co wiecej moi rodzice nigdy nie mieli nic przeciwko, a mój tata zawsze powtarza ,,to naprawde inteligentny człowiek" (chodzi o glace).:)

dawron 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-06-02, 19:58   
A zreszta co to za przyjaciel jesli nie szanuje tego co ty lubisz? Ja takich ludzi zazwyczaj mam gdzies :] Chodze z naszywkami i mam to gdzies , ze se ktos pomysli ze slucham zespolu do ktorego on ma jakis problem - zazwyczaj nie uzasadniony zadna argumentacja bo nie sadze zeby argumentem bylo "bo sie zdresili". :] 8)

_SaNa_ 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2006-08-24, 22:22   
Ja sie przyznaje bo nie ma sie czego wstydzić :)

agravka 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-09-03, 21:44   
no ja nie mowiem bo czasem kolezanki sie smieja, ze malo szatana wiec sie nie chwale :oops: :(

Guldur 
Chory Opętany

Wysłany: 2006-09-14, 20:07   
jak ide w koszulce z napisem REVOLTA ( mam tylko ta niestety :roll: ) to niektórzy wybałuszaja oczy - mam wtedy takie uczucie jakby chceieli powiedzieć "Boże on nosi koszulke Sweet Noise to tak można :shock: "
ale częściej mam wrażenie że kodują sobie adresik stronki który jest na dole plecków :twisted:

Odpowiedz do tematu