Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:11
Przysięgam! Ja nie słucham SN!
Autor Wiadomość
Collien 
Uzależniony

Wysłany: 2005-01-01, 22:10   Przysięgam! Ja nie słucham SN!
Wiem, dziwny temata le właściwie to chodzi mi tu...
Nie jestem pewna czy temat nie był już tu poruszany ale wielu ludzi w ogóle nie przyznaje się, że słucha SN! :(
Kompletnie tego nie rozumiem!! Moja koleżanka np. słucha Mansona które przezywa się powiem po angielsku od fagets, a jednak się przyznaje jednak o tym, że slucha SN dowiedziałam się dopiero po pół roku znajomości z nią... Wiele już miałam takich przypadków. Nikt nie przyznaje się, że słucha SN!!! :( DLaczego? Czy u Was tez tak jest? :(

_M_W_ 
Zaawansowany

Wysłany: 2005-01-01, 22:13   
bo niektórzy uważają, że SN się skończyło.

Collien 
Uzależniony

Wysłany: 2005-01-01, 22:16   
_M_W_ napisał/a:
bo niektórzy uważają, że SN się skończyło.

tzn. ? :|

_M_W_ 
Zaawansowany

Wysłany: 2005-01-01, 22:19   
to może zapytaj tu? ;P jak w pewnym dowcipie - oni wiedzą wszystko k.rva najlepiej ;>

agNieSzka 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-01-01, 22:24   
Ja również z czymś takim się spotkałam,tylko,że chodzilo o Ich Troje. :P No,ale nawiązując do tematu dla mnie to totalna dziecinada.Jeżeli któs wstydzi się(bo to chyba wstyd)przyznać ,że słucha SN,albo każdego innego zespołu tzn.że coś do danej grupy ma.A jeżeli coś do niej ma,coś mu w niej nie pasuje to niech jej nie słucha.A jeżeli uważają tak jak _M_W_ napisał,że SN się skończyło to chyba najwyższy czas zaprzestać słuchania(bo są przecież skończeni!) i problemu nie będzie.
But I've got a hundred to die..."

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-01-01, 22:57   
Hmmm nie spotkalam sie jeszcze z tym, ze ktos mi powiedzial,ze nie slucha SN, a pozniej okazalo sie inaczej...nie, nie.
Za to, jak ktos pytal mnie jakiej muzyki slucham i odp, ze house, trance, progressive i dodawalam Sweet Noise...spotykalam sie z wielkim zdziwieniem. Czasami slyszalam "Czego Ty sluchasz?!", "Przestan sluchac tego" itp. Zdarzalo sie to bardzo zadko albo w zartach, no ale zdarzalo :(
I dlatego wydaje mi sie, ze jak ktos nie przyznaje sie do tego, co slucha, to jest to wynikiem tego, iz boi sie wysmiania, odlaczenia od znajomych, itp.

a$artana 
Zaawansowany

Wysłany: 2005-01-01, 23:01   
Cytat:
A jeżeli uważają tak jak _M_W_ napisał,że SN się skończyło to chyba najwyższy czas zaprzestać słuchania(bo są przecież skończeni!) i problemu nie będzie.

swietnie powiedzane, pivo dla tej pani :lol: :lol: :lol:

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2005-01-01, 23:49   
Takie zachowanie to dziecinada. Ale kazdy ma prawo do takiego zachowania jakie mu odpowiada. Jak ktos chce byc dzieckiem to jego sprawa. Szczerze mowiac to mnie to malo interasuje czy ktos sie przyznaje czy nie. Nie oceniam ludzi po muzyce jakej sluchaja. Jak ktos powie ze slucha SN zeby mi sie przypodobac to i tak nic mu to nie da. Jak ktos to ukryje i po jakims czasie sie dowiem to tez nic nie zmienia.

ja-kaś 
Zaawansowany

Wysłany: 2005-01-02, 02:20   
-------------
Ostatnio zmieniony przez ja-kaś 2012-06-02, 04:39, w całości zmieniany 1 raz  

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2005-01-02, 02:31   
Ja nigdy nie indoktrynowalem innych. Nigdy nei mowilem jakie to SN jest zajebiste. Tzn moze wspomnialem, ale jak ktos nie chcial posluchac to nie wciskalem na sile. Bo nic na sile.
A co do bycia dziecmi to nic zlego. Ale czasami to nie wypada :)

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-01-02, 14:01   
A ja wciskalam na sile moim wspollokatorom :D Jak wlaczalam plytke na caly dom, to musieli sluchac..no albo mogli wyjsc z domu hehe czego jednak nie robili ;) I w ten sposub moja wspollokatorka Martusia mimo, ze nie przepada za tym zespolem chodzi po domu i spiewa "Powiedz, powiedz gdzie jestes jestes" :lol:

Moniczka 
Turboptyś

Wysłany: 2005-01-02, 14:08   
Z moich znajomych nikt nie slucha SN i ja ich nie zmuszam, nie widza co traca ;)

A bycie dzieckiem nie jest złe :]

agNieSzka 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-01-02, 14:12   
No moja rodzinka ma tak samo jak pisze Kasiaaaa! :D Kiedyś nawet doszło do tego,że jak strasznie pokłóciłam się z matką to ona tylko krzyknęła:"to wszystko przez tego twojego Glace-On tylko się drze i namawia do złego!!!!" Ja wtedy :shock: i mówię do niej:"Taka jesteś to patrz!!!"posadziłam ją przed kompem i kazałam jej czytać jakieś przypadkowe wywiady z zespołem.Chyba z godzinę to robiła potem wstała i mówi:"przepraszam-myliłam się.Słuchaj sobie ich,bo to dobrzy ludzie!Mają rację-świat jest pełam oszustw itd." Zdziwiłam się trochę,bo nie miałam pojęcia,że aż tak ją weżmie,więc dałam jej do posłuchania Patrz i DMKJN i of course Bruk :P co tylko utwierdziło ją w przekonaniu jak bardzo się myliła. Ale chyba troszkę zboczyłam z tematu,sorki :P
But I've got a hundred to die..."

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-01-02, 14:29   
agNieSzka napisał/a:
No moja rodzinka ma tak samo jak pisze Kasiaaaa! :D Kiedyś nawet doszło do tego,że jak strasznie pokłóciłam się z matką to ona tylko krzyknęła:"to wszystko przez tego twojego Glace-On tylko się drze i namawia do złego!!!!" Ja wtedy :shock:

No wypisz wymaluj jak u mnie w domu!!! hehe :lol: Tylko, ze ja jej nie posadzilam przed kompem, a przed TV i wlaczylam dvd z Woodstocku...to nie byl dobry pomysl :lol: Wstala i poszla. Ale ja jej za kazdym razem opowiadam jak bylo na koncercie, to i tamto i jakos ja przekonuje...przynajmniej staram sie. Ciezko bedzie..ale ten typ tak ma :lol:

Czy my nie schodzimy za bardzo z tematu? ;)

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2005-01-02, 14:45   
Moja mam jest w tym temacie dosc tolerancyjna. Jak jej zaczyna przeszkadzac bo za dlugo i za glosno slucham to prosi zebym sciszyl albo zamknal drzwi.

Odpowiedz do tematu