Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Youtube
Autor Wiadomość
Mirage
[Usunięty]

Wysłany: 2006-04-12, 08:05   Youtube
Od miesiaca mozna ogladac wybrane teledyski Sweet Noise na stronie http://www.youtube.com/profile?user=sweetnoise . To nasz oficjalny profil. Mozna tam tez komentowac klipy. Jesli ktos bedzie mial jakies sugestie to niech krzyczy ;)

lolek2 
Pesymistyczny Asceta

Wysłany: 2006-04-12, 10:07   
Widze że zespół unowocześnia się , premiery na myspace , teledyski na youtube , ciekawe co nastepne :)

Amat3uR 
Overkill.pl

Wysłany: 2006-04-12, 10:16   
To może skoro już mamy modne trendy, to może jakaś płyta? 8)

lolek2 
Pesymistyczny Asceta

Wysłany: 2006-04-12, 11:49   
np. wydana ? :)

damianzary 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-04-12, 14:07   
przesluchalem wszystkie :] teledyski miodzio :]

Gloria 
Chory Opętany

Wysłany: 2006-04-12, 15:18   
Jezu ale BOSKO ! dzieki za te stronke Morda mi sie cieszy bardzo Dopiero zaczelam ogladac. Klipy sienie tna u mnie wszystko gladko idzie.Ogladam "Jestes" nie widzialam tego ... z koncertu az clowiek teskni ... do zobaczenia w maju :D

Mirage
[Usunięty]

Wysłany: 2006-04-14, 20:17   
Kto jest zainteresowany tematem to film o ktory toczy sie spor miedzy zespolem a TV Trwam - http://youtube.com/watch?...=radio%20maryja

damianzary 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-04-21, 11:22   
obejrzaem filmik o Wood. Chyba tą TV Trwam popie^^olilo!! Woodstock rządzi sie wasnymi prawami, a przyjdą takie glupki i chcą rozpierdolić to wszystko! :!: ! :!: ! :!: ! :!: ! :!: .Woodstock to masowiec!!a nie imieniny u Ciotki! :!: ! :!: !

dawron 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-04-22, 16:56   
Ogladalem film o Wood :rotfl: TV Trwam wychwicilo pare jakis zlych momentow i znow posialo swoja wspaniala propagande tragedia po prostu no respect

PePe 
..PiPa..

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-04-23, 20:05   
Dajcie spokój - o tym filmie było już powiedziane wiele.
Wood to syf - owszem. Brud i dużo nachlanych osób. Ale sposób w jaki pokazała to telewizja ojca jego mać prowadzacego to przegięcie.
Przez wszystkie lata jak wood był w Żarach miałem okazję widziec co się dzieje. Słyszałem opinię przed przystankiem i opinie które pojawiały się kiedy smród toi toiów zniknął z woodstockowej wioski ;) Nikt z miejscowych nie widzi tak tej imprezy (no, może jest troche takich osób ;) ). W kostrzynie byłem 2 razy i nie bał bym się zabrać tam młodszej siostry bo w Żarach chodzial tam sama ze swoimi koleżankami. A Rydzyktor twierdzi, że dzieci to tam się przybija do krzyża, a potem maluje się pentagramy i zjada się je.
no comment
Za to wszystko ojcowie redemptoryści powinni ostro zabulić. Tyle, że to wszystko było już powiedziane - nie ma sensu nerwów sobie psuć kolejny raz.
Trzymam kciuki za pozytywne rozstrzygniecie sprawy :)

Why can we not be sober?

damianzary 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-04-24, 10:16   
dobrze że Watykan zaczął się interesować RYDZYKIEM :twisted:
i bedzie koniec ery RYDZYKA

No Wood jest bezpieczny :) jedyne co może sie stać to skręcić kostke od tego ciągłego skakania

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2006-04-24, 16:09   
Widzisz. Nie koniecznie bedzie to koniec ery Rydzyka. Watykan stwierdzil tylko, ze polski kosciol ma sie ta sprawa zajac. A w Polsce obawiaja sie rozlamu kosciola, dlatego tak na prawde nikt nic w tej sprawie nie zrobil. Era Rydzyka sie skonczy, jak nie bedzie mial sluchaczy i wiernych mu ludzi, a nie jak ktos go oskarzy, czy jak Watykan go nawet ekskomunikuje.

Momus 
Idée fixe

Wysłany: 2006-04-24, 17:46   
RM działa jak sekta... manipuluje umysłami (starszych ludzi bo są podatniejsi). Kult ojca tadeusza moze upaść tylko w dwóch przypadkach:
-O. Tadeusz kopnie w kalendarz i nie będzie miał "godnego" następcy
-dotychczasowi fani wymrą (w końcu to starzy ludzie więc to nie taka niemożliwa perspektywa) i co najważniejsze nie będzie przybywało nowych słuchaczy czyt. nowych odpowiednio zmanipulowanych umysłów.

Bo w sumie powiedzcie mi tak szczerze, czy można wierzyć w głęboką duchowość O. tadeusza który wakacjuje sobie na tropikalnych wyspach w rocznice śmierci głowy kościoła chrześcijańskiego (tym bardziej że to był papież polak). W to mogą wierzyć już tylko ludzie zaślepieni, zfanatyzowani i z wypranymi mózgami (do pewnego stopnia oczywiście). Przykład z gazety wyborczej: (nie pamiętam dokładnie, opowiem mniej więcej, na pewno oddam sens!) dziennikarka owego pisma poszła kupić w kiosku gazetę wyborczą (tj. swojego pracodawcy) za nią w kolejce stała z pozoru miła starsza pani... po zakupie gazety miła starsza pani zaczęła drzeć się: "jak to można kupować taką masońską gazetę" i zwyzywała ową dziennikarkę od najgorszych, a zrobiła to umiętnie niczym młodzież wzięta z osiedlowych ławek. A wszystko to dlatego, że gazeta wyborcza piszę o RM obiektywnie! RM w odwecie nazywa gazetę wyborczą masonami etc. Daje do zrozumienia, że kupowanie i czytanie owej gazety jest grzechem i złem powszednim. Ludzie w to wierzą, i to jak naiwnie...

koniec offtopa :P miało być o youtube

a co z resztą teledysków? np. z RESPEKT-u? zostaną kiedyś dodane?

lolek2 
Pesymistyczny Asceta

Wysłany: 2006-04-24, 18:01   
Momus sprawa starszych teledysków była już tłumaczona.
Zespół nie ma praw do teledysków , no chyba że zostaną umieszczone nielegalnie

damianzary 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-04-25, 10:14   
no, masz racje ZWIERZAK, era Rydzyka skończy sie dopiero jak kazdy sie od niego odwroci. Obiecywal zyc w ubóstwie, a jest najbogatszym klechą!!!!CZEMU TAK JEST???jeszcze wpycha nos tam gdzie mu sie podoba.Rozbija sie limuzynami urzedników
A czy tak to ktoś go lubi oprócz ("nie których") starszych ludzi.
Jak by nie pomóg PiS to by wygrala PO.

Odpowiedz do tematu