Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:10
SN vs. TV Trwam
Autor Wiadomość
KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-12-28, 22:42   SN vs. TV Trwam
Przerzucalam kanaly tv i natknelam sie na jakies wiadomosci albo cos w tym stylu i mowiono akurat o Woodstocku i Zarach. O aferze z narkotykami i o tym, ze przy tej calej aferze wymieniono Sweet Noise. Glaca krotko wypowiadal sie na ten temat.
A pisze, bo mnie tak naszlo jak to obejrzalam, bo koncerty byly srednio raz na 2 m-ce, a tu juz nie graja 4 :( Znow mi sie zatesknilo :(

tharfin 
Typowy Średniak

Wysłany: 2005-12-31, 01:43   
KaSiaaaa napisał/a:
Przerzucalam kanaly tv i natknelam sie na jakies wiadomosci albo cos w tym stylu i mowiono akurat o Woodstocku i Zarach. O aferze z narkotykami i o tym, ze przy tej calej aferze wymieniono Sweet Noise. Glaca krotko wypowiadal sie na ten temat.
A pisze, bo mnie tak naszlo jak to obejrzalam, bo koncerty byly srednio raz na 2 m-ce, a tu juz nie graja 4 :( Znow mi sie zatesknilo :(

Chodziło w tym o proces WOŚP z TV Trwam...a dokładniej o film Woodstok przemilczana prawda czy jakoś tak, który stara się pokazać jak zły jest PRZystanek. Głównym zespołem pokazywanym w nim miało być Sweet Noise. Swoją drogą ktoś ma ten film? Wroga trzeba poznać :D

westa 
Chassis

Wysłany: 2005-12-31, 13:12   
ja ogladalem :) no i najwieksza beke mialem, bo najwiecej bylo urywkow z Manipulacji :lol: Woodstock - nie ma innych slow!

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2005-12-31, 14:51   
Najlepsze jest to, ze puszczali tam podobno tez kawalek Mansona. Jego managment juz o tym wie i moze tez beda sie o prawa autorskie procesowac :D

tharfin 
Typowy Średniak

Wysłany: 2005-12-31, 17:00   
to było by fajne:D

marian 
Zaawansowany

Wysłany: 2005-12-31, 17:00   
Hehe juz sobie wyobrazam Mansona I Rydzyka na rozprawie w jednej sali sądowej :lol: :rotfl: To będzie krwawe starcie:>:P :lol:

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2005-12-31, 18:21   
Będzie wstyd i tyle :P

Merlin 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-01-01, 16:42   
ja staralem sie posciagac wszystkie takie filmy itp z rydzykwcyh mediow i jakos Mansona tam nie znalazlem, a co do Sweet Noise to w jednym filmie o woodstock ksiadz mowi ze na scenie jest jakis potworny halas zwany koncertami i wtedy bylo SN
zreszta watpie zeby ci od rydzyka byli na tyle glupkowaci zeby dorzucic cos tak znanego jak MM bez pozwolenia.
zreszta jak ktos chce te filmy to niech w emule wpisze tv trwam i sobie sciagnie Przystanek Do Piekła albo Okiem Kamery

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2006-01-01, 22:22   
Ja tego osobiscie nie widzialem. Ale podobno na poczatku leci. Co do rozprawy, to mysle, ze nawet jak do niej dojdzie to MM nie bedzie na pewno obecny. W koncu wystarczy, ze bedzie prawnik reprezentujacy go.

Merlin 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-01-02, 10:17   
podobno ..... podobno w czym ? podaj nazwe filmu albo okresl dokladnie o jaki chodzi to sobie jeszcze raz wlacze i zobacze, znam dosc MM i jak sie wslucham to na pewno bede wiedzial czy jet czy nie ma .....
to czekam na odpowiedz ;) bo cos gdzies w czyms podobno jest bezsensu

a$artana 
Zaawansowany

Wysłany: 2006-01-02, 11:11   
Z tego co kojarze byl to wlasnie ten film "Woodstok przemilczana prawda " ale nie wiem czy taki to tytul. Kawalek Mansona wykorzystany jest na poczatku. Widzialam to tylko raz wiec trudno mi uscislic :> Muza SN tez jest tam wykorzystana i management ma zamiar cos z tym zrobic :lol:

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2006-01-02, 14:21   
Merlin. Nie powiem ci tytulu, bo jak juz mowilem nie ogladalem. Ale dowiedzialem sie o tym od mojej przedmowczyni i nie mam podstaw zeby jej nie wierzyc.

a1ien 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-01-02, 17:56   
"...ogromne grupy młodych ludzi z puszkami piwa, z alkoholem, ubranych... no... bardzo dziwacznie można by było powiedzieć.. ciągnęło w kierunku miejsca, gdzie odbywały się tutaj spotkania, tak nazywane przez niektórych koncertami..." :)
To cytat z filmu "Woodstock - przystanek do piekła" i prawie cała scieżka dzwiękowa to SN.. Manipulacja i Gdzie jestes z koncertu w 2003. Mansona nie ma..
A sprawa jest o film "Przystanek Woodstock - przemilczana prawda" z tego co mi się zdaje ale togo filmu nie mam i nie widziałem niestety :)

to dobrze, że managment COŚ z tym chce zrobić.. może byc ciekawie:)

Merlin 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-01-02, 22:01   
coś chcą zrobić :D
co zrobią ? :D za niska szkodliwość społeczna :rotfl:
prawa autorskie ? prawa to sobie mogą mieć tylko co im z nich jak rydzykowe pupilki mają prezydenta, senat, stanowsika rządowe (zwierzchnikiem prokuratora generalnego jest pan ktory czesto wystepuje w Tv Trwam :D )
"prawo prawem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie" :D
ja jestem jak najbardziej za tym by SN coś zrobiło rydzykowej telewizji za umieszczenie ich piosenki z programie bez pozwolenia
ale nie wierze zeby w Polsce cokolwiek wygrali, Strasburg czeka .... no chyba ze w tym czasie dojdzie jakas prawdziwa lewica albo znow pseudo lewica ktora bedzie chciala sie przypodobac wyborcom i zacznie oddzielac kosciol od panstwa (tak szczerze to w to zupelnie nie wierze) ......
kolejny tylko dowod bedzie na to ze Rydzyk jest ponad prawem i na to ze wiara w Polsce jest tylko na pokaz ;)
chyba czytaliscie ostatnio o tym ze wszczeli postepowanie przeciwko temu co organizowal koncert Gorgoroth w Polsce ......
jeszcze dwa latka rzadow Kaczorkow i za ten post pojde pod sąd :?

a1ien 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-01-02, 22:58   
w sukces trudno wierzyć ale za to może to być dobra reklama dla zespołu ;) :twisted:

Odpowiedz do tematu