Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:10
|
SN vs. TV Trwam |
| Autor |
Wiadomość |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2005-12-28, 22:42 SN vs. TV Trwam
|
|
 |
Przerzucalam kanaly tv i natknelam sie na jakies wiadomosci albo cos w tym stylu i mowiono akurat o Woodstocku i Zarach. O aferze z narkotykami i o tym, ze przy tej calej aferze wymieniono Sweet Noise. Glaca krotko wypowiadal sie na ten temat.
A pisze, bo mnie tak naszlo jak to obejrzalam, bo koncerty byly srednio raz na 2 m-ce, a tu juz nie graja 4 Znow mi sie zatesknilo |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
tharfin
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2005-12-31, 01:43
|
|
 |
| KaSiaaaa napisał/a: | Przerzucalam kanaly tv i natknelam sie na jakies wiadomosci albo cos w tym stylu i mowiono akurat o Woodstocku i Zarach. O aferze z narkotykami i o tym, ze przy tej calej aferze wymieniono Sweet Noise. Glaca krotko wypowiadal sie na ten temat.
A pisze, bo mnie tak naszlo jak to obejrzalam, bo koncerty byly srednio raz na 2 m-ce, a tu juz nie graja 4 Znow mi sie zatesknilo |
Chodziło w tym o proces WOŚP z TV Trwam...a dokładniej o film Woodstok przemilczana prawda czy jakoś tak, który stara się pokazać jak zły jest PRZystanek. Głównym zespołem pokazywanym w nim miało być Sweet Noise. Swoją drogą ktoś ma ten film? Wroga trzeba poznać |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
Wysłany: 2005-12-31, 13:12
|
|
 |
ja ogladalem no i najwieksza beke mialem, bo najwiecej bylo urywkow z Manipulacji Woodstock - nie ma innych slow! |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-12-31, 14:51
|
|
 |
Najlepsze jest to, ze puszczali tam podobno tez kawalek Mansona. Jego managment juz o tym wie i moze tez beda sie o prawa autorskie procesowac |
_________________ http://ntn.knives.pl/wp-c...n7a-600x200.jpg |
|
|
|
 |
tharfin
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2005-12-31, 17:00
|
|
 |
| to było by fajne:D |
|
|
|
 |
marian
Zaawansowany

|
Wysłany: 2005-12-31, 17:00
|
|
 |
Hehe juz sobie wyobrazam Mansona I Rydzyka na rozprawie w jednej sali sądowej To będzie krwawe starcie:>:P |
_________________ "Moją jaznią targają różne żądze, spełniam je,ale kur*a za własne pieniądze":P:P:P |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
|
|
|
 |
Merlin
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-01-01, 16:42
|
|
 |
ja staralem sie posciagac wszystkie takie filmy itp z rydzykwcyh mediow i jakos Mansona tam nie znalazlem, a co do Sweet Noise to w jednym filmie o woodstock ksiadz mowi ze na scenie jest jakis potworny halas zwany koncertami i wtedy bylo SN
zreszta watpie zeby ci od rydzyka byli na tyle glupkowaci zeby dorzucic cos tak znanego jak MM bez pozwolenia.
zreszta jak ktos chce te filmy to niech w emule wpisze tv trwam i sobie sciagnie Przystanek Do Piekła albo Okiem Kamery |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

|
Wysłany: 2006-01-01, 22:22
|
|
 |
| Ja tego osobiscie nie widzialem. Ale podobno na poczatku leci. Co do rozprawy, to mysle, ze nawet jak do niej dojdzie to MM nie bedzie na pewno obecny. W koncu wystarczy, ze bedzie prawnik reprezentujacy go. |
|
|
|
 |
Merlin
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-01-02, 10:17
|
|
 |
podobno ..... podobno w czym ? podaj nazwe filmu albo okresl dokladnie o jaki chodzi to sobie jeszcze raz wlacze i zobacze, znam dosc MM i jak sie wslucham to na pewno bede wiedzial czy jet czy nie ma .....
to czekam na odpowiedz bo cos gdzies w czyms podobno jest bezsensu |
|
|
|
 |
a$artana
Zaawansowany

|
Wysłany: 2006-01-02, 11:11
|
|
 |
Z tego co kojarze byl to wlasnie ten film "Woodstok przemilczana prawda " ale nie wiem czy taki to tytul. Kawalek Mansona wykorzystany jest na poczatku. Widzialam to tylko raz wiec trudno mi uscislic Muza SN tez jest tam wykorzystana i management ma zamiar cos z tym zrobic |
_________________ Nie ma El Dupy gdy rozum lodem skuty |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

|
Wysłany: 2006-01-02, 14:21
|
|
 |
| Merlin. Nie powiem ci tytulu, bo jak juz mowilem nie ogladalem. Ale dowiedzialem sie o tym od mojej przedmowczyni i nie mam podstaw zeby jej nie wierzyc. |
|
|
|
 |
a1ien
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-01-02, 17:56
|
|
 |
"...ogromne grupy młodych ludzi z puszkami piwa, z alkoholem, ubranych... no... bardzo dziwacznie można by było powiedzieć.. ciągnęło w kierunku miejsca, gdzie odbywały się tutaj spotkania, tak nazywane przez niektórych koncertami..."
To cytat z filmu "Woodstock - przystanek do piekła" i prawie cała scieżka dzwiękowa to SN.. Manipulacja i Gdzie jestes z koncertu w 2003. Mansona nie ma..
A sprawa jest o film "Przystanek Woodstock - przemilczana prawda" z tego co mi się zdaje ale togo filmu nie mam i nie widziałem niestety
to dobrze, że managment COŚ z tym chce zrobić.. może byc ciekawie:) |
|
|
|
 |
Merlin
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-01-02, 22:01
|
|
 |
coś chcą zrobić
co zrobią ? za niska szkodliwość społeczna
prawa autorskie ? prawa to sobie mogą mieć tylko co im z nich jak rydzykowe pupilki mają prezydenta, senat, stanowsika rządowe (zwierzchnikiem prokuratora generalnego jest pan ktory czesto wystepuje w Tv Trwam )
"prawo prawem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie"
ja jestem jak najbardziej za tym by SN coś zrobiło rydzykowej telewizji za umieszczenie ich piosenki z programie bez pozwolenia
ale nie wierze zeby w Polsce cokolwiek wygrali, Strasburg czeka .... no chyba ze w tym czasie dojdzie jakas prawdziwa lewica albo znow pseudo lewica ktora bedzie chciala sie przypodobac wyborcom i zacznie oddzielac kosciol od panstwa (tak szczerze to w to zupelnie nie wierze) ......
kolejny tylko dowod bedzie na to ze Rydzyk jest ponad prawem i na to ze wiara w Polsce jest tylko na pokaz
chyba czytaliscie ostatnio o tym ze wszczeli postepowanie przeciwko temu co organizowal koncert Gorgoroth w Polsce ......
jeszcze dwa latka rzadow Kaczorkow i za ten post pojde pod sąd |
|
|
|
 |
a1ien
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-01-02, 22:58
|
|
 |