Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:12
|
Po koncercie w Łodzi... |
| Autor |
Wiadomość |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2005-05-22, 06:44
|
|
 |
Narazie powiem tak...
Bylam...
Kocham Sylwie...
Pieknie...
Wrocilam do domu 20 min temu i za godzinke biegne na zaliczenie do szkoly |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Lugnus
Piękny Roman

|
Wysłany: 2005-05-22, 13:36
|
|
 |
W imie boga wyszlo poprostu genialnie max mocy !
mialem jednak nadzieje ze pokaza cos nowego bo bylo tak ..standardowo
offtop mode on
A ja tu pierwszy raz *Wita sie*
W koncu znalazlem "now"e forum
A jest jeszcze to oficjalne ?...[/list] |
_________________ In this modern world of nightmares
We all need our majestic dreams |
|
|
|
 |
Lotoska
Piękny Roman

|
Wysłany: 2005-05-22, 14:04
|
|
 |
byłam... wszystko mnie boli, ale cieszę się jak dziecko DZIĘ-KU-JĘ za koncert!! |
|
|
|
 |
Mirage [Usunięty]
|
Wysłany: 2005-05-22, 14:11
|
|
 |
| Nie ma oficjalnego i raczej nie bedzie. To forum podpialem pod oficjalna strone i raczej tak zostanie. |
|
|
|
 |
Lugnus
Piękny Roman

|
Wysłany: 2005-05-22, 14:24
|
|
 |
takie otwarte koncerty maja jednak jedna wade .. sporo przypadkowych ludzi i trafiaja sie tez niezbyt milo nastawione dresiki ktore wakakuja w mlynek z niezbyt milymi zamiarami *lapie sie za zebra*
a na samym koncercie to cos malo ludzi bylo dopiero na kulcie sie tloczno zrobilo
ale jak zaczynali grac to ta plachta ktora zaslaniala scene mi dawala nadzieje na koncert w stylu woodstock .02 |
|
|
|
 |
Lotoska
Piękny Roman

|
Wysłany: 2005-05-22, 14:30
|
|
 |
taaa, masz rację troszkę dresiqw widziałam... i faktycznie mało ludzi było...ale sporo ludzi po fakcie się dowiedziało, że był Sweet
a młynek? hmmm... wpadłam parę razy w młynek pod sceną i nie żałuję mimo iż dzisiaj mnie wszystko boli ale wiesz co, nawet chyba lepiej że mniej osób przyszło, bo na kulcie w młynku mnie wywalili i upadło na mnie z 10 chłopa i nie miałam jak wstać... wystraszyłam się nie na żarty... ale potem i tak dalej szalałam |
|
|
|
 |
Lugnus
Piękny Roman

|
Wysłany: 2005-05-22, 14:33
|
|
 |
w zasadzie .....
ja nie wiem jak to wytrzymalem ale w mlynku prawie cale Sn przezylem opuscilem moze 2 kawalki
a na kulcie to owszem czyjs glan wyladowal mi na lapie i cos czuje ze sobie przez najblizszy czas niepotrenuje przezto |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-05-22, 16:35
|
|
 |
ech... dobrze ze nie bylo tyle ludzi co na kulcie
aaaaaaaaaaaa, docent jest genialny :D::D
na razie koncze bo wlasnie wrocilam do domu, znaczy do jenny na razie |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
jenny89
Chory Opętany

|
Wysłany: 2005-05-22, 17:06
|
|
 |
Pierwszy raz dostrzegam minusy koncertu(!) był za krótki...:( nie zagrali Nie Było, Nuerha, Down, Quasimodo. Koncert oczywiście żywiołowy i pełen energii:) Docent na perkusji...:) i wszechobecny Glaca... ale miał pole do popisu hehe!
Wszystko oki, tylko coś nasze forum nie dopisało:P
Poznałam E.v.E - pozdrowionka:*
Dzięki KaSiii, agNieSzce za obecność:)
Mi, Sweet - rządzicie!!
Karolina - my sobie jeszcze pogadamy "Napie***ć!!" i właź na to forum:P
Dzięki ludziska:*
Piszę króciutko, bo jestem masakrycznie wymęczona... |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2005-05-22, 18:10
|
|
 |
To teraz ja ....
No po odpoczynku w Gdansku i w jego obrebie wyruszyłysmy do Łodzi, droga nie była tak masakryczna ... W Łodzi hehe po zjedzeniu Hot- dogow (MI ciamajda rzadzi !!!! )poszłysmy w strone Juvenalii no fakt noiserzy nie dopisali ale i tak było fajnie Co do koncertu ...Ja Pi***le kto wynają grupe karłow do ochrony ..... ...Mało mi karku ludziska nie złamali ...BRYYYYYYYYYYYY no ale co po koncercie hehehe zostalismy i działy sie ciekawe rzeczy hehe np "manieczki "mojej siostry heheheh ( wtajemniczeni beda wiedzieli o co biega) i roozne inne rzeczy ...no było fajnie ...jakos ten ko\ncertowy tydzien przezyłam a teraz szarosc dnia codziennego bleeeeeeeeee ...No ale co bedzie dobrze ....czekamy na nastepne koncerty SN i foty !!!!!!
Thx :
SN za krootki ale jak dynamiczny koncert
Noisera za to ze byli ....
Reszte dodam jak dojde do siebie ....ale mi sie spac chce |
|
|
|
 |
jenny89
Chory Opętany

|
Wysłany: 2005-05-22, 19:55
|
|
 |
Sweet zapomniałas o sesji zdjęciowej:P Przez cały koncert Sweety i Mi zostały zapstrykane przez pana fotografa. Na 99% mają więcej fotek niż SN w czasie całego gigu. Po koncercie też. W romantycznym miejscu... przy toi toi-u Ach te urocze Noiserki...
KaSiaaa ma śliczne włoski:D agNieSzka świetny tatuaż:D
Glaca ujawnił swoją prawdziwą twarz. Przy każdej piosence przeskakiwał przez płot. Normalnie Wałęsa
Więcej szczegółów po przerwie technicznej:) |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
Wysłany: 2005-05-22, 20:01
|
|
 |
Jak dostane te foty to je wrzuce na forum bez wzgledu jak na ich wyszłam hehehehe
Pan fotograf naprawde ocipiał hehehe ...A jakie pod Toy- toyami foty nam strzelał hehehe
Aj fajnie było szkoda ze jusz sie skonczyło .... |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2005-05-22, 21:29
|
|
 |
To teraz ja...
Wiec tak...Moj wyjazd na koncert stal do ostatnich minut pod znakiem zapytania. Nawet na dworcu razem z agNieSzka stalysmy 20min i podejmowalysmy decyzje czy jechac, czy zostac, a to dlatego, ze ja dzis mialam miec zaliczenie. Wsiadlysmy do pociagu,ale w polowie chcialysmy (ja chcialam) zawracac No, ale dotarlysmy i tam od razu rozwialy sie moje watpliwosci. Na miejscu spotkalysmy Sweet, Mi, jenny89 i Karolinke -mlodsza sis Sweet Potem dojechala E.V.E. Spotkalysmy ja-kasie i wkoncu poszlysmy pod scene.A i tam spotkalo sie kilku znajomych i juz pozostalo tylko czekac na koncert.
Koncert...Na poczatku mialam wielkiego smutasa, bo okazalo sie,ze nie bede mogla robic zdjec na koncercie. Na miejscu jednak czekala mnie mila wiadomosc...kocham Sylwie!!! hihihi Tak wiec wyladowalam pod scena i robilam foteczki. Ciezko bylo, bo Glaca skakal jak szalony. Raptem zobaczylam Go za siatka i nie wiedzialam co, gdzie, kiedy hehehe I te wybiegi w tlum..no super! A najbardziej zszokowalo mnie jak zobaczylam jak nasze biedne dziewczyny stojace tradycyjnie w pierwszym rzedzie byly miazdzone przez ludkow 'lecacych' z gory. Mialam pod opieka E.V.E. , wiec bieglam jej na ratunek. Tzn nie ja...ochroniarz, ktorego poprosilam,zeby wyciagnal ja z pierwszego rzedu.Ni o faktycznie szkoda tylko,ze koncert byl krotszy niz zwykle. Po koncercie jak juz ktos wspomnial, bawilismy sie przy 'manieczkowym' wystepie Karoliny - ta dziewczyna wymiata!! Jest w niej tyle pozytywnej energii, ze az nie chce sie z nia rozstawac Hmm..a o co chodzi z tymi Toy-toyami? hahaha Dlaczego ja nie slyszalam,ze tak zostalo to miejsce ochrzczone?
Przypomnialo mi sie tez jak Karolina opowiadala, o glodnej Mi, ktora zdobyla kielbache, ale po wzrokowym spotkaniu z Glaca upuscila ja na ziemie Zaluje,ze tego nie widzialam!
Co do Pana fotografa, to tez czekam na fotki, tyle ze widzialam juz je i prosze Cie Sweet nie wrzucaj tych ze mna!!!Wygladam na nich strasznie.Karolina mnie trzymala,zebym nie uciekla,a ja nie moglam wytrzymac i brechtalam sie jak szalona, co zostalo uwiecznione na focie...bosshhh!
Juz ok godz.02:00 postanowilysmy wracac na dworzec. Pociag mialysmy o 4:50 dopiero, ale coz...tam mialo byc cieplej.Okazalo sie jednak, ze dworzec od godz.23:00 do 04:00 byl zamkniety i ok.2 godz. spalysmy z agNieSzka na lawce Ale bylo zimno...brrr. W pociagu wylukalam 2 gosci,ktorzy mieli identyfikatory SN i moja ciekawosc zaprowadzila mnie do ich przedzialu. Zapytalam skad je maja, a oni powiedzieli,ze byli od spraw technicznych hmmm...chyba bylam za bardzo zmeczona na dalsza rozmowe, bo mimo zaproszenia do ich przedzialu wrocilam do Agi i poszlysmy spac. Obudzilysmy sie 10 min przed W-wa (ale by bylo jakbysmy zaspaly ). Aaaa i agNieSzka cielepka wyszla z pociagu i przerazila sie,ze nie ma telefonu! A ja jej jeszcze przed wyjsciem mowilam,zeby zabrala go,bo wylecial jej z kieszeni. Na szczescie sie wszystko dobrze ulozylo i tel nadal na nia czekal na siedzeniu Uff!
To chyba tyle jak narazie...
Chcialam podziekowac dziewczynom za fajna zabawe
jenny89 wiem, ze mam ladne wloski <skromna> hehe...dzieki :*
Sweet zabieraj Karoline na koncerty...bedziemy robily manieczkowe after-party
Edit:
Hahahahaha Przypomnialo mi sie, ze jak bolal mnie brzuch, to Karolina chciala mnie wyleczyc. "KaSiaaaa ja Cie wylecze...jestem lekarzem...tzn.weterynarzem...hmmm a tak naprawde jestem od ochrony srodowiska..." hahahahaha Ona jest genialna!
Albo jak facet cofal z przyczepka i ta sie na nia rzucila,zeby troszke podjechac A pozniej robila sexi taniec na tylnej masce busa
|
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
Wysłany: 2005-05-23, 11:11
|
|
 |
Tak jest genialna hehehe jak bys jechała z nami do Gdanks ato bys ze smiechu umarła ....jechał w przedziale jeden kolo z nami to po 4 h jusz nie moogł wytrzymac ze smiechu hehehe ...No ale dobra a kiedy foty ? |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2005-05-23, 11:27
|
|
 |
| Zdjecia bede miala jutro albo w srode. |
|
|
|
 |
|
|