Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:12
Po koncercie w Łodzi...
Autor Wiadomość
KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-05-22, 06:44   
Narazie powiem tak...

Bylam... :D

Kocham Sylwie... :D

Pieknie... :D

Wrocilam do domu 20 min temu i za godzinke biegne na zaliczenie do szkoly :|

Lugnus 
Piękny Roman

Wysłany: 2005-05-22, 13:36   
W imie boga wyszlo poprostu genialnie max mocy !
mialem jednak nadzieje ze pokaza cos nowego bo bylo tak ..standardowo

offtop mode on :>
A ja tu pierwszy raz *Wita sie*
W koncu znalazlem "now"e forum
A jest jeszcze to oficjalne ?...[/list]

Lotoska 
Piękny Roman

Wysłany: 2005-05-22, 14:04   
byłam... wszystko mnie boli, ale cieszę się jak dziecko :D DZIĘ-KU-JĘ za koncert!!

Mirage
[Usunięty]

Wysłany: 2005-05-22, 14:11   
Nie ma oficjalnego i raczej nie bedzie. To forum podpialem pod oficjalna strone i raczej tak zostanie.

Lugnus 
Piękny Roman

Wysłany: 2005-05-22, 14:24   
takie otwarte koncerty maja jednak jedna wade .. sporo przypadkowych ludzi i trafiaja sie tez niezbyt milo nastawione dresiki ktore wakakuja w mlynek z niezbyt milymi zamiarami *lapie sie za zebra*
a na samym koncercie to cos malo ludzi bylo dopiero na kulcie sie tloczno zrobilo
ale jak zaczynali grac to ta plachta ktora zaslaniala scene mi dawala nadzieje na koncert w stylu woodstock .02

Lotoska 
Piękny Roman

Wysłany: 2005-05-22, 14:30   
taaa, masz rację :/ troszkę dresiqw widziałam... i faktycznie mało ludzi było...ale sporo ludzi po fakcie się dowiedziało, że był Sweet :D
a młynek? hmmm... wpadłam parę razy w młynek pod sceną :D i nie żałuję mimo iż dzisiaj mnie wszystko boli :D ale wiesz co, nawet chyba lepiej że mniej osób przyszło, bo na kulcie w młynku mnie wywalili i upadło na mnie z 10 chłopa i nie miałam jak wstać... :? wystraszyłam się nie na żarty... ale potem i tak dalej szalałam :hihi:

Lugnus 
Piękny Roman

Wysłany: 2005-05-22, 14:33   
w zasadzie .....
ja nie wiem jak to wytrzymalem ale w mlynku prawie cale Sn przezylem opuscilem moze 2 kawalki
a na kulcie to owszem czyjs glan wyladowal mi na lapie i cos czuje ze sobie przez najblizszy czas niepotrenuje przezto

Mi 
Mi-nadżer

Wysłany: 2005-05-22, 16:35   
ech... dobrze ze nie bylo tyle ludzi co na kulcie :)
aaaaaaaaaaaa, docent jest genialny :D :D::D
na razie koncze bo wlasnie wrocilam do domu, znaczy do jenny na razie :P
Fotoblog Mi :)
LAST FM - Mi

jenny89 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-05-22, 17:06   
Pierwszy raz dostrzegam minusy koncertu(!) był za krótki...:( nie zagrali Nie Było, Nuerha, Down, Quasimodo. Koncert oczywiście żywiołowy i pełen energii:) Docent na perkusji...:) i wszechobecny Glaca... ale miał pole do popisu hehe!
Wszystko oki, tylko coś nasze forum nie dopisało:P
Poznałam E.v.E - pozdrowionka:*
Dzięki KaSiii, agNieSzce za obecność:)
Mi, Sweet - rządzicie!!
Karolina - my sobie jeszcze pogadamy :twisted: "Napie***ć!!" :lol: :lol: :lol: i właź na to forum:P
Dzięki ludziska:*
Piszę króciutko, bo jestem masakrycznie wymęczona...

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2005-05-22, 18:10   
To teraz ja :twisted: ....
No po odpoczynku w Gdansku i w jego obrebie :twisted: wyruszyłysmy do Łodzi, droga nie była tak masakryczna ... W Łodzi hehe po zjedzeniu Hot- dogow (MI ciamajda rzadzi !!!! :lol: )poszłysmy w strone Juvenalii no fakt noiserzy nie dopisali ale i tak było fajnie :) Co do koncertu ...Ja Pi***le kto wynają grupe karłow do ochrony ..... :| ...Mało mi karku ludziska nie złamali ...BRYYYYYYYYYYYY no ale co po koncercie hehehe zostalismy i działy sie ciekawe rzeczy hehe np "manieczki "mojej siostry heheheh ( wtajemniczeni beda wiedzieli o co biega) i roozne inne rzeczy ...no było fajnie ...jakos ten ko\ncertowy tydzien przezyłam a teraz szarosc dnia codziennego bleeeeeeeeee :| ...No ale co bedzie dobrze ....czekamy na nastepne koncerty SN i foty !!!!!! :twisted:
Thx :
SN za krootki ale jak dynamiczny koncert :twisted:
Noisera za to ze byli :) ....

Reszte dodam jak dojde do siebie ....ale mi sie spac chce :lol:

jenny89 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-05-22, 19:55   
Sweet zapomniałas o sesji zdjęciowej:P Przez cały koncert Sweety i Mi zostały zapstrykane przez pana fotografa. Na 99% mają więcej fotek niż SN w czasie całego gigu. Po koncercie też. W romantycznym miejscu... przy toi toi-u :lol: Ach te urocze Noiserki...
KaSiaaa ma śliczne włoski:D agNieSzka świetny tatuaż:D
Glaca ujawnił swoją prawdziwą twarz. Przy każdej piosence przeskakiwał przez płot. Normalnie Wałęsa :lol: :lol: :lol:
Więcej szczegółów po przerwie technicznej:)

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2005-05-22, 20:01   
Jak dostane te foty to je wrzuce na forum bez wzgledu jak na ich wyszłam hehehehe :lol: :lol: :lol: :lol:
Pan fotograf naprawde ocipiał hehehe ...A jakie pod Toy- toyami foty nam strzelał hehehe :lol: :lol: :lol:
Aj fajnie było szkoda ze jusz sie skonczyło .... :|

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-05-22, 21:29   
To teraz ja...

Wiec tak...Moj wyjazd na koncert stal do ostatnich minut pod znakiem zapytania. Nawet na dworcu razem z agNieSzka stalysmy 20min i podejmowalysmy decyzje czy jechac, czy zostac, a to dlatego, ze ja dzis mialam miec zaliczenie. Wsiadlysmy do pociagu,ale w polowie chcialysmy (ja chcialam) zawracac :) No, ale dotarlysmy i tam od razu rozwialy sie moje watpliwosci. Na miejscu spotkalysmy Sweet, Mi, jenny89 i Karolinke -mlodsza sis Sweet ;) Potem dojechala E.V.E. Spotkalysmy ja-kasie i wkoncu poszlysmy pod scene.A i tam spotkalo sie kilku znajomych i juz pozostalo tylko czekac na koncert.
Koncert...Na poczatku mialam wielkiego smutasa, bo okazalo sie,ze nie bede mogla robic zdjec na koncercie. Na miejscu jednak czekala mnie mila wiadomosc...kocham Sylwie!!! :D hihihi Tak wiec wyladowalam pod scena i robilam foteczki. Ciezko bylo, bo Glaca skakal jak szalony. Raptem zobaczylam Go za siatka i nie wiedzialam co, gdzie, kiedy hehehe :lol: I te wybiegi w tlum..no super! A najbardziej zszokowalo mnie jak zobaczylam jak nasze biedne dziewczyny stojace tradycyjnie w pierwszym rzedzie byly miazdzone przez ludkow 'lecacych' z gory. Mialam pod opieka E.V.E. , wiec bieglam jej na ratunek. Tzn nie ja...ochroniarz, ktorego poprosilam,zeby wyciagnal ja z pierwszego rzedu.Ni o faktycznie szkoda tylko,ze koncert byl krotszy niz zwykle. Po koncercie jak juz ktos wspomnial, bawilismy sie przy 'manieczkowym' wystepie Karoliny - ta dziewczyna wymiata!! :D Jest w niej tyle pozytywnej energii, ze az nie chce sie z nia rozstawac :) Hmm..a o co chodzi z tymi Toy-toyami? hahaha :lol: Dlaczego ja nie slyszalam,ze tak zostalo to miejsce ochrzczone? :D
Przypomnialo mi sie tez jak Karolina opowiadala, o glodnej Mi, ktora zdobyla kielbache, ale po wzrokowym spotkaniu z Glaca upuscila ja na ziemie :lol: Zaluje,ze tego nie widzialam!
Co do Pana fotografa, to tez czekam na fotki, tyle ze widzialam juz je i prosze Cie Sweet nie wrzucaj tych ze mna!!!Wygladam na nich strasznie.Karolina mnie trzymala,zebym nie uciekla,a ja nie moglam wytrzymac i brechtalam sie jak szalona, co zostalo uwiecznione na focie...bosshhh! :P
Juz ok godz.02:00 postanowilysmy wracac na dworzec. Pociag mialysmy o 4:50 dopiero, ale coz...tam mialo byc cieplej.Okazalo sie jednak, ze dworzec od godz.23:00 do 04:00 byl zamkniety i ok.2 godz. spalysmy z agNieSzka na lawce :lol: Ale bylo zimno...brrr. W pociagu wylukalam 2 gosci,ktorzy mieli identyfikatory SN i moja ciekawosc zaprowadzila mnie do ich przedzialu. Zapytalam skad je maja, a oni powiedzieli,ze byli od spraw technicznych hmmm...chyba bylam za bardzo zmeczona na dalsza rozmowe, bo mimo zaproszenia do ich przedzialu wrocilam do Agi i poszlysmy spac. Obudzilysmy sie 10 min przed W-wa (ale by bylo jakbysmy zaspaly :P ). Aaaa i agNieSzka cielepka wyszla z pociagu i przerazila sie,ze nie ma telefonu! A ja jej jeszcze przed wyjsciem mowilam,zeby zabrala go,bo wylecial jej z kieszeni. Na szczescie sie wszystko dobrze ulozylo i tel nadal na nia czekal na siedzeniu :) Uff!
To chyba tyle jak narazie... :)

Chcialam podziekowac dziewczynom za fajna zabawe :)
jenny89 wiem, ze mam ladne wloski <skromna> hehe...dzieki :*
Sweet zabieraj Karoline na koncerty...bedziemy robily manieczkowe after-party :D

Edit:
Hahahahaha :lol: Przypomnialo mi sie, ze jak bolal mnie brzuch, to Karolina chciala mnie wyleczyc. "KaSiaaaa ja Cie wylecze...jestem lekarzem...tzn.weterynarzem...hmmm a tak naprawde jestem od ochrony srodowiska..." hahahahaha :lol: :rotfl: Ona jest genialna!

Albo jak facet cofal z przyczepka i ta sie na nia rzucila,zeby troszke podjechac :D A pozniej robila sexi taniec na tylnej masce busa :lol:

:lol:

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2005-05-23, 11:11   
Tak jest genialna hehehe jak bys jechała z nami do Gdanks ato bys ze smiechu umarła ....jechał w przedziale jeden kolo z nami to po 4 h jusz nie moogł wytrzymac ze smiechu hehehe ...No ale dobra a kiedy foty ? :lol: :twisted:

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-05-23, 11:27   
Zdjecia bede miala jutro albo w srode.

Odpowiedz do tematu