Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:10
Goście śpiewający na płytach Sweet Noise
Autor Wiadomość
olusnz 
Szalony Szalejący Szaleniec

Wysłany: 2005-04-05, 21:27   Goście śpiewający na płytach Sweet Noise
Jakie są wasze odczucia, opinie, wrarzenia?
Czy waszym zdaniem gościnny udział innych artystów w projektach SN wspomógł ich czy tylko był tłem, spłaszczeniem dzieł? Napiszcie co wam się podoba a co nie, opiszcie te dla was najlepsze piosenki jak i te które nie przypadły do waszego gustu.
Piszcie!!!

:evil: kurde ludzie ile wam trzeba tłumaczyć że nazwa Sweet Noise nie podlega polskiej odmienia :/
kurde :/

Gidzus 
Wtajemniczony

Wysłany: 2005-04-05, 22:24   
Nie podoba mi sie ostatnia płyta z remixami. Wogóle nie popieram remixów. Wyjątek stanowi utwór nagrany z Nergalem (Behemoth) oraz z Docentem (Vader - już nie). Ale to tylko z sympatii do tych gości.

Pozdrawiam.

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-04-05, 22:34   
Goscinny udzial innych artystów w projektach Sweet Noise byl na pewno urozmaiceniem. Bylo to cos nowego. Jak dla mnie jest to plus...duzy plus! Wielu osobom sie to nie podoba, ja natomiast sie bardzo ciesze, bo dzieki temu poznalam SN i moglam sie zaglebic w ich tworczosc.
Jakis czas temu przeczytalam w jakiejs gazecie, ze Sistars dostalo nagrode za to, ze polaczylo rozne gatunki muzyczne jako pierwszy polski zespol...czyzby pierwszy?!!?!! Moj komentarz na to pozostaje taki: "..." :x

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2005-04-05, 23:50   
No jak dla mnie Revolta jest ok. Ale nie w kategoriach normalnej plyty. Raczej w kategorii ciekawostki. Co do samych remixow to jesli sa dobrze zrobione to wszystko ok. Co do kawalka Nowa Era z Nergalem i Docentem to wcale nie uwazam zeby byl najlepszy na plycie. Bardzo fajnie wyszedl za Nie Bylo. Moim zdaniem lepiej niz w wersji orginalnej. Manipulacja tez niezle jest zrobiona.

jenny89 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-04-06, 06:49   
Mnie najbardziej przypadła do gustu Anna Maria Jopek w DMKJN, ale na CLC. Bardzo ją lubię, wzbogaciła ten utwór, bez niej byłby jakiś inny...
A co do gości, to pasuje mi to jak najbardziej. Moi rodzice po Revolcie stwierdzili, że SN jest normalny... hm... i nie czepiają się co do muzyki:D

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2005-04-06, 09:16   
A ciekaw jestem czemu nikt nie wymienia swietnych kawalkow nagranych chociazby z Natalia Kukulska i Anja Orthodox. Moim zdaniem to byly najlepsze kawalki SN z goscinnym wystapieniem innych artystow.

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2005-04-06, 09:49   
NA Castle Party Anja sie wokalnie w tym kawałku nie sprawdziła heh ...piała no ale cooz starosc nie radosc hehe :| ....Ale ogoolnie mowiac te 2 kawałki sa zajebiste i nie tylko te ... :) :) :) :twisted:

Amat3uR 
Overkill.pl

Wysłany: 2005-04-06, 10:04   
zwierzak napisał/a:
A ciekaw jestem czemu nikt nie wymienia swietnych kawalkow nagranych chociazby z Natalia Kukulska i Anja Orthodox. Moim zdaniem to byly najlepsze kawalki SN z goscinnym wystapieniem innych artystow.

Bo ja ich na przykład nie znam :P Tym niemniej samo nazwisko Kukulskiej mnie odstrasza :P

A co do projektów...bardzo fajne, tylko zdecydowanie za dużo hip-hopu :P

czarnuch 
Typowy Średniak

Wysłany: 2005-04-06, 11:11   
co d gości na revolcie - tak, ale nie jest to dla mnie płyta która odzwierciedla to jakim zespołem jest sn.....zdecydowane bardziej podoba mi się clc i dmkjn z ania jopek. a co do getta na którym śpiewa natalia kukulska i ania orthodox to bardzo mi sie to podoba i mimo wszystko brzmi to bardz ciekawie

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-04-06, 11:42   
Ja slyszalam tylko (chyba! :) ) kawalek z Natalia Kukulska i tez mi sie podobal, tyle, ze nie pamietam go zbyt dokladnie, bo plyty tej jeszcze nie mam i nie mialam okazji sie wsluchac w nia dokladnie.

metalpunk 
...

Wysłany: 2005-04-06, 14:04   
zwierzak napisał/a:

Zgadzam sie, to byly zdecydowanie najlepsze utwory z udzialem innych artystow :)

jenny89 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-04-06, 15:27   
zwierzak napisał/a:

Mnie akurat Natalka podoba się najmniej... a zwłaszcza na koniec tej piosenki... Utwór znakomity, natomiast chętnie wycięłabym z niego wszystkie wokalizy Kukulskiej:)
A co do Anji - fakt, ale nie mój ulubiony...

westa 
Chassis

Wysłany: 2005-04-06, 16:48   
KaSiaaaa napisał/a:
Jakis czas temu przeczytalam w jakiejs gazecie, ze Sistars dostalo nagrode za to, ze polaczylo rozne gatunki muzyczne jako pierwszy polski zespol...czyzby pierwszy?!!?!! Moj komentarz na to pozostaje taki: "..." :x

No to ktos sie niezle pomylil, wystarczy przykład Kazika już z 1994 roku, czyli ponad 10 lat temu ;)

Mi czyli mnie sie najbardziej podoba DMKJN, bez udzialu Anny utwor by wiele stacil ze swojego klimatu, magii. No i jest to kawalek, ktory wbil mnie w ziemie. To bylo cos nowego, innego niz do tej pory slyszalem w Polsce.

9/1 - Natalka mnie nie przeszkadza, komponuje sie, chociaz troche piszczy :P Bez niej tez by byla moc, o ktorej tu chodzi.

Vision Thing - Na poczatku nawet nie wiedzialem, ze Anja tu spiewa :lol: dopiero potem przy dokladnym sluchaniu wyszlo szydlo z worka. Mogloby jej nie byc, gorzej wypadla niz Kukulska :P

Down - Chyba zapomnieliscie o tym kawalku nagranym z muzykami Vader. Doskonale zakonczenie plyty Getto, spokoj, ciezar, lagodnosc w jednym. Nie chce sie konczyc. Duzy plus jako calosc, bo fragmentarycznie to nie jest to :)

Nie Było - Najlepszy, najciekawszy remix na Revolcie. Nigdy bym sie nie spodziewal ze Edyta moze tak "zabrzmiec"

O reszcie nie chce mi sie pisac :P Zostaly w sumie tylko Revolotowe wystepy, za wiekszoscia ktorych nie przepadam specjalnie :P

lolek2 
Pesymistyczny Asceta

Wysłany: 2005-04-06, 20:53   
no co wy na KW też są goście :) moim zdaniem tam najlepiej wypadli goście na płytach SN.

endrjuuu 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-04-06, 22:33   
Lolek mam takie (może sie wydawać ze głupie...) pytanie: jacy goście występuja na końcu wieku?

ps: zgadzam się z opiniami osób, które uważają , że kawałek z nergalem był najlepszy

ps2:raaczej nikt nie wspomniał o O.S.T.R którego udział nie był najgorszy (moim zdaniem lepszy od peji)

ps3: a ten fan co śpiewał showshit? to chyba tez jest gość...:|:|:|

Odpowiedz do tematu