Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
Ludzie cienia vs Metale z krwi i kosci |
| Autor |
Wiadomość |
Shadow_Vegeta
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-11-30, 00:45 Ludzie cienia vs Metale z krwi i kosci
|
|
 |
Witam, nie wiem czy ten temat był poruszany a jeżeli tak...to chciałbym go wznowić...
Chodzi mi o to że czesto spotykam sie z nietolerancją metali(!!!!) gdy słyszą że słucham Sweet Noise i jestem ich wiernym słuchaczem(Fan to nieodpowiednie słowo jak do tego zespolu - bo zaden z nas nie jest fanem tylko ich przyjacielem ) Słyszalem że to "Komercyjne gówno" "Wisniewski ktorego kosiara przejechała" i wiele nieprzyjemnych rzeczy o SN od Metali, Drechów i tym podobnych... Ja powiem szczerze, nie lubie zwykłego czystego Metalu w stylu Iron Maden ale nie obrazam osob które spotykam na ulicy w koszulce iron maden tylko im przesyłam respekt, choc one ... no coż ... po samym moim wygladzie bez nawet koszulki sn widac ze ich słucham no ale coz.
Ostatnio idąc na przerwie w szkole zagrodziło mi droge kilku metali długie włosy, koszulki Iron Maden i Metaliki i zaczeli sie do mnie przyczepiać jak ja wogule moge słuchać SN , co to za gowno wogule, Z peja zagrali, ale debile... zaryło mnie wtedy że tak sie mogą tacy ludzie zachowywać... bo sie z takimi jeszcze nie spotkalem jak oni... powiedzieli że jezeli jeszcze raz przyjde do szkoly w koszulce SN to mi wleją... a ja tymczasem 2 dni temu zamowilem sobie KOszulke z długimi rekawami Revolty hehe
Mieliscie kiedys podobne sytuacje ? Czy naskakuja na was ? |
|
|
|
 |
metalpunk
...

Wiek: 41 Dołączył: 01 Paź 2004 Posty: 222 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2004-11-30, 00:54 Re: Ludzie cienia vs Metale z krwi i kosci
|
|
 |
| Shadow_Vegeta napisał/a: | powiedzieli że jezeli jeszcze raz przyjde do szkoly w koszulce SN to mi wleją... a ja tymczasem 2 dni temu zamowilem sobie KOszulke z długimi rekawami Revolty hehe
|
Przede wszystkim nos z duma koszulki SN i nie daj sie No a tak na powaznie to jakby mieli jakis problem to wiesz, daj im kilka szybkich strzalow i po sprawie.Tak w ogole to ta sytuacja, ktora opisales to jak dla mnie jest chora.Mnie takie cos na szczescie (a moze i nieszczescie?) nie spotyka.Owszem zdarza sie, ze kumple zaczna sie smiac z duetu SN&Peja (ale to tak bardziej zeby mnie rozdraznic, chamy jedne ) ale do zadnego mordobicia nie dochodzi.Zreszta Ci tzw. true metale to najwieksi pozerzy W bardzo prosty i szybki sposob mozna i pokazac jak malo wiedza o muzyce metalowej hiehie
Podsumowujac, nie daj sie zastraszyc a jak beda podskakiwac to czytaj poczatek mojego krotkiego i jakze bezsensownego wywodu |
_________________ "...to co mi zrobiłeś ja uczynię Tobie, nienawiść i ból zawdzięczasz sobie..." |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2004-11-30, 10:52 Re: Ludzie cienia vs Metale z krwi i kosci
|
|
 |
| Conajmniej dziwne. Jeszcze nigdy z czymś takim się nie spotkałem. Po prostu uświadom tym ludziom, że zachowują się jak dzieci specjalnej troski i tak jak wcześniej napisał Metalpunk nie daj się zastraszyć. Noi najważniejsze nie daj sie sprowokować, pokaż, że to na ciebie nie działa... |
_________________ http://www.lastfm.pl/user/noxadam/ |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
|
|
|
 |
Moniczka
Turboptyś

Wiek: 37 Dołączyła: 09 Paź 2004 Posty: 2817 Skąd: Varsovie
|
Wysłany: 2004-11-30, 16:02
|
|
 |
Eee, jacys dziwni ci kolesie. Moj kumpel ktory slucha starego rocka tez uwaza ze SN to gówno ale jak go zapytalam jakiego albumu sluchal to powiedzial ze zadnego, ale widzialam piosenke z Peja i Edyta Gorniak Jak mozna oceniac zespol po usluszeniu dwoch piosenek i to jeszcze raczej remixow A tak to sie z przesladowaniami tego typu nie spotkałam. |
|
|
|
 |
_M_W_
Zaawansowany

Wiek: 42 Dołączyła: 04 Lis 2004 Posty: 278 Skąd: z zadupia
|
Wysłany: 2004-11-30, 16:52
|
|
 |
u mnie na osiedlu metali jest tyle, co kot napłakał poza tym, rzadko kiedy nakładam bluzki z symbolami SN, bo 1. nie mam ich zbyt wiele, a 2. są cieniutkie i mają krótkie rękawy xP
także nie mam problemów |
_________________ Szukam pracy |
|
|
|
 |
boruta
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-12-01, 09:19
|
|
 |
a ja wogóle wyglądam jak wynalazek ...facet 32 lata , 11 letnia córka a on dopierdala z bluzą z kapturem z Czasem Ludzi Cienia....z Maską na piersi "X".....Polska to kraj ......świrów ....nie dasz rady glupocie.....może sprawiasz wrazenia slabszego....do mnie nikt nie dowala ......bo by dostal wpierdol....i tyle......miarka się przebrala .... |
_________________ POLAKOM GRATULUJEMY ...SWEET NOISE...! |
|
|
|
 |
Shadow_Vegeta
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-12-01, 11:13
|
|
 |
Boruta Sam glaca stwierdził w jakimś wywiadzie że z wiekiem nie trzeba pokornieć:D |
|
|
|
 |
_M_W_
Zaawansowany

Wiek: 42 Dołączyła: 04 Lis 2004 Posty: 278 Skąd: z zadupia
|
Wysłany: 2004-12-01, 11:30
|
|
 |
| boruta napisał/a: | a ja wogóle wyglądam jak wynalazek ...facet 32 lata , 11 letnia córka a on dopierdala z bluzą z kapturem z Czasem Ludzi Cienia....z Maską na piersi "X".....Polska to kraj ......świrów ....nie dasz rady glupocie.....może sprawiasz wrazenia slabszego....do mnie nikt nie dowala ......bo by dostal wpierdol....i tyle......miarka się przebrala .... |
jak byłam na koncercie SN w Białymstoku (rok temu z groszami), to obok mnie stał pan, który z wyglądu miał pewnie ponad czterdziechę ale wyglądał przyzwoicie, miał na sobie dżinsową bluzę |
_________________ Szukam pracy |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
|
|
|
 |
Gloria
Chory Opętany

Wiek: 41 Dołączyła: 28 Lis 2004 Posty: 677 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2004-12-01, 20:33
|
|
 |
takie zachowanie jest typowe dla cwaniaczkow ktorych okresla to co maja a nie to kim sa Dlatego tez reaguja na to co masz a nie na to kim jestes wiec nie warto sie przejmowac , bo nie warto sie dopasowywac do cwaniaczkow . Sa tacy sami jak dresiaze
Ja dzieki Bogu jestem juz na studiach i uwolnilam sie od takiego buractwa ale w liceum mialam wele takich przypadkow na wlasnej skorze np najbolesniejszy byl taki kiedy w pierwszej klasie ( mialam jeszcze 14 lat) zostalam pobita przez metalki z okazji ze nie chce z nimi cpac , One nie mogly przezyc ze slucham metalu i nie pale i nie biore bylam dla nich gorsza hmm zycze zeby kazdy byl w takim znaczeniu gorszy od cpuna |
_________________ sa smutne listy
pisane krwia i lzami
przy swiecach przeszlosci |
|
|
|
 |
lolek2
Pesymistyczny Asceta

|
Wysłany: 2004-12-01, 20:47
|
|
 |
Gloria to troche o innej sprawie mówimy , a mianowicie czy za słuchanie SN Cie ktoś prześladował
mnie nikt nie prześladował (prócz mojej dziewczyny która nie lubi SN i nie moge przy niej słuchać ) |
_________________ Sinus, cosinus daj Boze 3 minus |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2004-12-01, 21:19
|
|
 |
| lolek2 napisał/a: | mnie nikt nie prześladował (prócz mojej dziewczyny która nie lubi SN i nie moge przy niej słuchać ) |
Wiem co to znaczy. Moja byla tez nie lubila SN. I tez nie moglem przy niej sluchac. Ale to nie byl problem. Bo sobie sluchalem jak jej nie bylo A jak byla to sluchalismy co innego, ale tez z szeroko pojetego rocka, czy metalu. |
|
|
|
 |
King_Kschychooo
Twardy Jak Bruk

Wiek: 42 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 849 Skąd: Philadelphia, PA,
|
Wysłany: 2004-12-01, 21:23
|
|
 |
| ludzie z ktorymi sie zadaje sa bardziej tolerancyjni, i jak im sie nie podobalo to po prostu powiedzieli i dalej zylismy w pokoju a nawet w przyjaznych ukladach. |
_________________ Hey Gość!
Do you even know what a Wawa is? |
|
|
|
 |
|
|