Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:10
|
Linki do artykulow, zdjec, itp. |
| Autor |
Wiadomość |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2004-11-22, 00:31 Linki do artykulow, zdjec, itp.
|
|
 |
Proponuje wrzucac tu linki do stron z artykulami, fotkami, itd. znalezionymi w internecie (dotyczacymi naturalnie Sweet Noise, ale chyba wiadomo ). W ten sposob informacje z roznych zrodel beda zgromadzone w jednym miejscu |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2004-11-24, 19:55
|
|
 |
| Cytat: | http://serwisy.gazeta.pl/turystyka/1,50353,2384077.html
Serce zostało w Chartumie w Sudanie. Tam się urodziłem |
qrna cały czas byłem pewnien ze urodził sie w rzeszowie......kto tu chyba jest niedoinformowany..ja albo oni |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2004-11-24, 22:52
|
|
 |
Westa mmhmmm ile nowych stronek, ktorych wczesniej nie widzialam |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2004-11-24, 23:03
|
|
 |
ja nie widzialm tylko tego ostatniego... fakt, w afryce zarcie jest pyszne |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2004-11-25, 12:22
|
|
 |
http://www.vipnews.pl/!__octopus_front/search.php?category=4&search=sweet+noise |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
Wysłany: 2004-11-25, 12:49
|
|
 |
CUTE FOTKI ALE ZAJEBISCIE DŁUGO MI SIE OTWIERAJĄ |
|
|
|
 |
Nate
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-11-25, 14:23
|
|
 |
"oczywiście Swarzędz, w którym mieszkam, gdzie czuję się dobrze i bezpiecznie"
he he
[ Dodano: 2004-11-25, 16:41 ]
"Wkrótce będę w drodze do...
... Anglii lub Stanów Zjednoczonych. Moje najbliższe plany turystyczne determinują kwestie muzyczne. Szykujemy się do dużego międzynarodowego projektu. Mam już dość polskiego syfbiznesu muzycznego. Chcę popracować w dobrych studiach z niezwykłymi ludźmi, dla których muzyka jest największą wartością. Na konsumpcję sukcesu i wyjazdy turystyczne z rodziną przyjdzie czas później"
Nowa płyta będzie w języku angielskim. Stąd też SN planuje podbój rynków zagranicznych, co za tym idzie przeniesienie się do Anglii bądź USA. Tzn, że czas uciekać z Polski, bo tutaj jest trudno coś zrobić? To znaczy, że łatwiej jest tam, gdzie ktoś za grubą kasę wypromuje jakiś zespół? Tak? Qrwa to znaczy, że najlepiej zostawić wszystko co się stworzyło. Bo w Polsce sztuką jest stworzyć coś wartościowego, na poziomie. Tam będzie łatwiej?
Przykro mi, zawiodłam się |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2004-11-25, 18:12
|
|
 |
Mi tez sie strasznie przykro zrobilo jak przeczytalam te slowa: "...Chcę popracować w dobrych studiach z niezwykłymi ludźmi, dla których muzyka jest największą wartością...".
A co z nami? |
|
|
|
 |
ja-kaś
Zaawansowany

|
Wysłany: 2004-11-25, 19:09
|
|
 |
Jak to co z nami? My byliśmy i jesteśmy i będziemy Rozumiem ich, po co się mają marnować? My też mamy wybór możemy zostać albo wyjechać. Nie wiem gdzie będzie lepiej za te parę lat, kto wie czy tu nie będzie już dobrze. Who knows? Ale narazie mam plan 3 letni Life goes on |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2004-11-25, 20:36
|
|
 |
Taaa.. ja to dobrze rozumiem, ale wraz z ich wyjazdem wszystko sie zmieni. Tzn tak przypuszczam na dzien dzisiejszy,bo na 100% tego nie wiem...Teraz daja koncerty w Polsce, sa z nami i wogole, a jak wyjada? Zostanie nam tylko ogladac ich w TV,bo na koncert wpadna do Polski raz na rok?Teraz widzimy ile czasu zajmuje im nagranie plytki i jak malo przez to koncertuja, a jak przyjdzie sie nagrywac plyte za granica..brak czasu uniemozliwi przyjazd do Polski...:| Wiem,ze kazdy chce sie rozwijac, rozumiem ich dobrze i wiem, ze zasluzyli sobie na to....hmmm, ale mam jakies takie mieszane uczucia |
|
|
|
 |
Nate
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-11-25, 21:15
|
|
 |
| KaSiaaaa napisał/a: | Taaa.. ja to dobrze rozumiem, ale wraz z ich wyjazdem wszystko sie zmieni. Tzn tak przypuszczam na dzien dzisiejszy,bo na 100% tego nie wiem...Teraz daja koncerty w Polsce, sa z nami i wogole, a jak wyjada? Zostanie nam tylko ogladac ich w TV,bo na koncert wpadna do Polski raz na rok?Teraz widzimy ile czasu zajmuje im nagranie plytki i jak malo przez to koncertuja, a jak przyjdzie sie nagrywac plyte za granica..brak czasu uniemozliwi przyjazd do Polski...:| Wiem,ze kazdy chce sie rozwijac, rozumiem ich dobrze i wiem, ze zasluzyli sobie na to....hmmm, ale mam jakies takie mieszane uczucia |
ja też KaSiaaaa, ja też tak to czuję..........
qrde żal mi tego, jakoś tak pusto się zrobi.......
i to już nie będzie to samo |
|
|
|
 |
_M_W_
Zaawansowany

Wiek: 42 Dołączyła: 04 Lis 2004 Posty: 278 Skąd: z zadupia
|
Wysłany: 2004-11-25, 21:42
|
|
 |
niech jadą, gdzie im się podoba. po **uj grać dla polaczków, skoro są opętani zawiścią... |
_________________ Szukam pracy |
|
|
|
 |
|
|