Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:10
Dlaczego SN?
Autor Wiadomość
prostytutka 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2004-11-19, 15:48   Dlaczego SN?
Dlaczego słuchacie SN, bo ja na przykład nie słucham i ciekawy jestem, czym się różnimy?

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2004-11-19, 15:49   Re: Dlaczego SN?
Słucham SN, ponieważ mają to COŚ. Dla mnie nie ma lepszego zespołu i basta....gdybym miał pisać dlaczego słucham SN to bym pisał cały dzień :P

westa 
Chassis

Wysłany: 2004-11-19, 15:50   
Teksty, ktore do mnie trafiaja. Przede wszystkim. Czuje, ze wiele z nich jest o mnie, sa adresowane wlasnie do mnie i daja mi sile. Muza tez jest wazna, dzieki niej poznalem SN, ale obecnie nie jest najwazniejsza.

prostytutka 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2004-11-19, 15:53   
No mówicie jak prawdziwi fanowie.
Gratuluję SN wyznawców :wink:

metalpunk 
...

Wysłany: 2004-11-19, 16:00   
No ja jestem ich fanem przede wszystkim za ich 3 pierwsze genialne plyty (Ghetto rządzi :D ).W sumie gdyby nie ich wczesniejsze dokonania to mysle, ze ten zespol by mnie nie interesowal bo CLC tak srednio mi sie podoba a Revolta jakos w ogole do mnie nie przemawia (ale mimo tego sobie slucham czasami :) ) Czyli podsumowujac jestem ich fanem bo naprawde swietnie graja/grali a ich koncerty bede pamietac do konca zycia hiehie :) Poza tym nie sa bufonami, sa normalnymi ludzmi z ktorymi mozna pogadac, no i nie robia za jakies wielkie gwiazdy :)

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2004-11-19, 16:03   
Prostytutka pisze sie Fani :lol: :lol: :lol: ...i kto jest fanem ten jest :lol: :lol: :lol: ....
Ja SN zaczełam słuchac od 15- 16 roku zycia ...I tak zostało do dnia dzisiejszego .....
Ale nie uwazam sie za fanke a tym bardziej za Gruppie heheheeh :twisted: :twisted: :twisted: ,...
A cie co przygnało a to forum skoro nie słuchasz SN ?? :?

prostytutka 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2004-11-19, 16:03   
metalpunk napisał/a:
No ja jestem ich fanem przede wszystkim za ich 3 pierwsze genialne plyty (Ghetto rządzi :D ).W sumie gdyby nie ich wczesniejsze dokonania to mysle, ze ten zespol by mnie nie interesowal bo CLC tak srednio mi sie podoba a Revolta jakos w ogole do mnie nie przemawia (ale mimo tego sobie slucham czasami :) ) Czyli podsumowujac jestem ich fanem bo naprawde swietnie graja/grali a ich koncerty bede pamietac do konca zycia hiehie :) Poza tym nie sa bufonami, sa normalnymi ludzmi z ktorymi mozna pogadac, no i nie robia za jakies wielkie gwiazdy :)

No tak ja ich nie zanam osobiście, nie jadłem z nimi szarlotki i nie piłem wódki, ale dla mnie to oni wydają się być maksymalnie gwiazdorscy :? .
Cóż widać pozory mylą...

[ Dodano: 2004-11-19, 16:05 ]
Sweet napisał/a:
Prostytutka pisze sie Fani :lol: :lol: :lol: ...i kto jest fanem ten jest :lol: :lol: :lol: ....
Ja SN zaczełam słuchac od 15- 16 roku zycia ...I tak zostało do dnia dzisiejszego .....
Ale nie uwazam sie za fanke a tym bardziej za Gruppie heheheeh :twisted: :twisted: :twisted: ,...
A cie co przygnało a to forum skoro nie słuchasz SN ?? :?

Tak - Fanowie :twisted: było specjalnie.

Na forum SN droga Sweet przygnała mnie ciekawość.

Wroga trzeba poznać, nie :twisted:

metalpunk 
...

Wysłany: 2004-11-19, 16:06   
Tez nie jadlem szarlotki, nie pilem wodki z nimi i konkretnie tylko raz mialem okazje z nimi pogadac, na Woodzie w 2002.I wiesz gadalo sie z nimi jak z kumplami, jak ze zwyczajnymi ludzmi :)
No i dokladnie, pozory myla :)

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2004-11-19, 16:06   
No mylą , mylą , Ja z MI znamy SN ponad 3 lat i nie sągwiazdami uwierz mi hehehehe :twisted: :twisted: :twisted:
WROGA TRZEBA POZNAC HMMMMM :? :?: ....

prostytutka 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2004-11-19, 16:08   
Sweet napisał/a:
No mylą , mylą , Ja z MI znamy SN koło 4 lat i nie sągwiazdami uwierz mi hehehehe :twisted: :twisted: :twisted:

Trochę szkoda, bo w tym kraju chyba mamy poważny deficyt prawdziwych gwiazd.
Zawiodłem się :cry:

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2004-11-19, 16:10   
metalpunk napisał/a:

prostytutka napisał/a:
No tak ja ich nie zanam osobiście, nie jadłem z nimi szarlotki i nie piłem wódki, ale dla mnie to oni wydają się być maksymalnie gwiazdorscy :? .
Cóż widać pozory mylą...

O nie....tu sie mylisz....SN jak najbardziej NIE JEST gwiazdorski. Widziałeś może kiedyś zespół, w którym człónkowie znają swoich fanów ? Bo chyba wydaję im się, że nie...a z SN jest co innego....np. przystanek ludzi cienia jest tego dowodem...Glaca absolutnie nie robi z siebie gwiazdy wręcz przeciwnie - jednoczy się ze swoimi fanami, czy jak kto woli słuchaczami, albo nawet przyjaciółmi....najbardziej pasowało by tu braćmi i siostrami....;)
Ostatnio zmieniony przez Adam 2004-11-19, 16:12, w całości zmieniany 2 razy  

Sweet 
Dita Von Teese

prostytutka napisał/a:
Sweet napisał/a:
No mylą , mylą , Ja z MI znamy SN koło 4 lat i nie są gwiazdami uwierz mi hehehehe :twisted: :twisted: :twisted:

Trochę szkoda, bo w tym kraju chyba mamy poważny deficyt prawdziwych gwiazd.
Zawiodłem się :cry:

Powiem jedno HAPPENS :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez Sweet 2004-11-19, 16:11, w całości zmieniany 1 raz  

westa 
Chassis

A ja kompletnie nie znam SN od osobistej strony, nawet jeszcze nie bylem na zadnym koncercie (bom leń wieeelki :oops: ). Ale trafia do mnie, wystarczyly drgania membrany w glosnikach :wink:

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2004-11-19, 16:13   
Jednym z najbardziej przyciągających mnie elementów do ich muzyki jest power noi oczywiście teksty....ale przede wszystkim power.....Prostytutka posłuchaj sobie np. "Będę Trwał" :P

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2004-11-19, 16:17   Re: Dlaczego SN?
prostytutka napisał/a:
Dlaczego słuchacie SN, bo ja na przykład nie słucham i ciekawy jestem, czym się różnimy?

To proste czym sie roznimy. Roznimysie tym, ze my sluchamy SN, a ty nie
A dlaczego ich slucham? Bo graja kawal dobrej muzyki. A przy tym maja genialne teksty. Nie mowiac o tym ze sa super ludzmi.

Odpowiedz do tematu