Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:10
|
Dlaczego SN? |
| Autor |
Wiadomość |
prostytutka
Ziarno Chaosu

Wiek: 43 Dołączył: 19 Lis 2004 Posty: 43 Skąd: www.dock.prv.pl
|
Wysłany: 2004-11-19, 15:48 Dlaczego SN?
|
|
 |
| Dlaczego słuchacie SN, bo ja na przykład nie słucham i ciekawy jestem, czym się różnimy? |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2004-11-19, 15:49 Re: Dlaczego SN?
|
|
 |
Słucham SN, ponieważ mają to COŚ. Dla mnie nie ma lepszego zespołu i basta....gdybym miał pisać dlaczego słucham SN to bym pisał cały dzień |
_________________ http://www.lastfm.pl/user/noxadam/ |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
Wysłany: 2004-11-19, 15:50
|
|
 |
| Teksty, ktore do mnie trafiaja. Przede wszystkim. Czuje, ze wiele z nich jest o mnie, sa adresowane wlasnie do mnie i daja mi sile. Muza tez jest wazna, dzieki niej poznalem SN, ale obecnie nie jest najwazniejsza. |
|
|
|
 |
prostytutka
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2004-11-19, 15:53
|
|
 |
No mówicie jak prawdziwi fanowie.
Gratuluję SN wyznawców |
|
|
|
 |
metalpunk
...

Wiek: 41 Dołączył: 01 Paź 2004 Posty: 222 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2004-11-19, 16:00
|
|
 |
No ja jestem ich fanem przede wszystkim za ich 3 pierwsze genialne plyty (Ghetto rządzi ).W sumie gdyby nie ich wczesniejsze dokonania to mysle, ze ten zespol by mnie nie interesowal bo CLC tak srednio mi sie podoba a Revolta jakos w ogole do mnie nie przemawia (ale mimo tego sobie slucham czasami ) Czyli podsumowujac jestem ich fanem bo naprawde swietnie graja/grali a ich koncerty bede pamietac do konca zycia hiehie Poza tym nie sa bufonami, sa normalnymi ludzmi z ktorymi mozna pogadac, no i nie robia za jakies wielkie gwiazdy |
_________________ "...to co mi zrobiłeś ja uczynię Tobie, nienawiść i ból zawdzięczasz sobie..." |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2004-11-19, 16:03
|
|
 |
Prostytutka pisze sie Fani ...i kto jest fanem ten jest ....
Ja SN zaczełam słuchac od 15- 16 roku zycia ...I tak zostało do dnia dzisiejszego .....
Ale nie uwazam sie za fanke a tym bardziej za Gruppie heheheeh ,...
A cie co przygnało a to forum skoro nie słuchasz SN ?? |
|
|
|
 |
prostytutka
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2004-11-19, 16:03
|
|
 |
| metalpunk napisał/a: | No ja jestem ich fanem przede wszystkim za ich 3 pierwsze genialne plyty (Ghetto rządzi ).W sumie gdyby nie ich wczesniejsze dokonania to mysle, ze ten zespol by mnie nie interesowal bo CLC tak srednio mi sie podoba a Revolta jakos w ogole do mnie nie przemawia (ale mimo tego sobie slucham czasami ) Czyli podsumowujac jestem ich fanem bo naprawde swietnie graja/grali a ich koncerty bede pamietac do konca zycia hiehie Poza tym nie sa bufonami, sa normalnymi ludzmi z ktorymi mozna pogadac, no i nie robia za jakies wielkie gwiazdy |
No tak ja ich nie zanam osobiście, nie jadłem z nimi szarlotki i nie piłem wódki, ale dla mnie to oni wydają się być maksymalnie gwiazdorscy .
Cóż widać pozory mylą...
[ Dodano: 2004-11-19, 16:05 ]
| Sweet napisał/a: | Prostytutka pisze sie Fani ...i kto jest fanem ten jest ....
Ja SN zaczełam słuchac od 15- 16 roku zycia ...I tak zostało do dnia dzisiejszego .....
Ale nie uwazam sie za fanke a tym bardziej za Gruppie heheheeh ,...
A cie co przygnało a to forum skoro nie słuchasz SN ?? |
Tak - Fanowie było specjalnie.
Na forum SN droga Sweet przygnała mnie ciekawość.
Wroga trzeba poznać, nie |
|
|
|
 |
metalpunk
...

Wiek: 41 Dołączył: 01 Paź 2004 Posty: 222 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2004-11-19, 16:06
|
|
 |
Tez nie jadlem szarlotki, nie pilem wodki z nimi i konkretnie tylko raz mialem okazje z nimi pogadac, na Woodzie w 2002.I wiesz gadalo sie z nimi jak z kumplami, jak ze zwyczajnymi ludzmi
No i dokladnie, pozory myla |
_________________ "...to co mi zrobiłeś ja uczynię Tobie, nienawiść i ból zawdzięczasz sobie..." |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
Wysłany: 2004-11-19, 16:06
|
|
 |
No mylą , mylą , Ja z MI znamy SN ponad 3 lat i nie sągwiazdami uwierz mi hehehehe
WROGA TRZEBA POZNAC HMMMMM .... |
|
|
|
 |
prostytutka
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2004-11-19, 16:08
|
|
 |
| Sweet napisał/a: | No mylą , mylą , Ja z MI znamy SN koło 4 lat i nie sągwiazdami uwierz mi hehehehe |
Trochę szkoda, bo w tym kraju chyba mamy poważny deficyt prawdziwych gwiazd.
Zawiodłem się :cry: |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2004-11-19, 16:10
|
|
 |
| metalpunk napisał/a: | No ja jestem ich fanem przede wszystkim za ich 3 pierwsze genialne plyty (Ghetto rządzi ).W sumie gdyby nie ich wczesniejsze dokonania to mysle, ze ten zespol by mnie nie interesowal bo CLC tak srednio mi sie podoba a Revolta jakos w ogole do mnie nie przemawia (ale mimo tego sobie slucham czasami ) Czyli podsumowujac jestem ich fanem bo naprawde swietnie graja/grali a ich koncerty bede pamietac do konca zycia hiehie Poza tym nie sa bufonami, sa normalnymi ludzmi z ktorymi mozna pogadac, no i nie robia za jakies wielkie gwiazdy |
| prostytutka napisał/a: | No tak ja ich nie zanam osobiście, nie jadłem z nimi szarlotki i nie piłem wódki, ale dla mnie to oni wydają się być maksymalnie gwiazdorscy .
Cóż widać pozory mylą... |
O nie....tu sie mylisz....SN jak najbardziej NIE JEST gwiazdorski. Widziałeś może kiedyś zespół, w którym człónkowie znają swoich fanów ? Bo chyba wydaję im się, że nie...a z SN jest co innego....np. przystanek ludzi cienia jest tego dowodem...Glaca absolutnie nie robi z siebie gwiazdy wręcz przeciwnie - jednoczy się ze swoimi fanami, czy jak kto woli słuchaczami, albo nawet przyjaciółmi....najbardziej pasowało by tu braćmi i siostrami....;) |
| Ostatnio zmieniony przez Adam 2004-11-19, 16:12, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
|
|
 |
| prostytutka napisał/a: | | Sweet napisał/a: | No mylą , mylą , Ja z MI znamy SN koło 4 lat i nie są gwiazdami uwierz mi hehehehe |
Trochę szkoda, bo w tym kraju chyba mamy poważny deficyt prawdziwych gwiazd.
Zawiodłem się :cry: |
Powiem jedno HAPPENS :mrgreen: |
| Ostatnio zmieniony przez Sweet 2004-11-19, 16:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
|
|
 |
A ja kompletnie nie znam SN od osobistej strony, nawet jeszcze nie bylem na zadnym koncercie (bom leń wieeelki ). Ale trafia do mnie, wystarczyly drgania membrany w glosnikach |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2004-11-19, 16:13
|
|
 |
Jednym z najbardziej przyciągających mnie elementów do ich muzyki jest power noi oczywiście teksty....ale przede wszystkim power.....Prostytutka posłuchaj sobie np. "Będę Trwał" |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2004-11-19, 16:17 Re: Dlaczego SN?
|
|
 |
| prostytutka napisał/a: | | Dlaczego słuchacie SN, bo ja na przykład nie słucham i ciekawy jestem, czym się różnimy? |
To proste czym sie roznimy. Roznimysie tym, ze my sluchamy SN, a ty nie
A dlaczego ich slucham? Bo graja kawal dobrej muzyki. A przy tym maja genialne teksty. Nie mowiac o tym ze sa super ludzmi. |
|
|
|
 |
|
|