Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Slums Attack - Fonobar 26.03.2011
Autor Wiadomość
Matek 
Typowy Średniak

Wysłany: 2011-03-27, 09:50   Slums Attack - Fonobar 26.03.2011
http://www.cgm.pl/galeria,14811,cgm,gallery.html

Wczoraj na koncercie SLU gościnnie pojawił się Glaca. W linku powyżej macie kilka fotek (od mniej więcej 50 zdjęcia), które wyglądają naprawde mega. Był ktoś może ?

Pluję sobie w brodę, bo kolega miał 2 wolne miejsca w samochodzie, a do Warszawy nie jadę nawet godzinę :/ Sprawdzałem wcześniej ten koncert, własnie ze względu na G, ale albo informacji nie było, albo ją przegapiłem.

Jakieś wrażenia/filmiki od obecnych ?

X 
Madman

Wysłany: 2011-03-27, 13:54   
no tu sporo fanów Rycha więc na pewno się ktoś wypowie. :rotfl:

Matek 
Typowy Średniak

Wysłany: 2011-03-27, 15:43   
Lol ... -_-"

Miałem nawet tego nie komentować, ale :

Ja FANEM Rycha nie jestem. Co więcej kiedyś go nie trawiłem. Ale we wrześniu w tamtym roku pojechałem na koncert, przyznam że przed wszystkim dlatego, że był tam Glaca, który na fb napisał, że po raz pierwszy pokaże tam materiał My Riot. A 20 złotych nie jest ceną nie do przeskoczenia, za całonocny koncert, w którym, (wprawdzie na zaledwie 20 minut - ale za to jakich!) pojawi się Twój ulubiony(?) artysta. No przykro mi jeżeli może dla Ciebie, to głupie, czy tam strata pieniędzy iść na koncert kogos, kogo nie jest się FANEM. Dla mnie, mimo że kasy za wiele obecnie nie mam, nie jest przeszkodą 50 minutowa trasa Skierniewice - Warszawa, i 20 zeta za wejście. Ponadto nie muszę być czyimś fanem by zobaczyć koncert i dobrze się bawić na nim ze znajomymi. Dziś w moim mieście gra Closterkeller, którego również fanem nie jestem, ale że grają za marny grosz, w klubie który lubię, to raczej zbiorę ekipę i ruszę na to. Zawsze jakaś profesjonalna muza na żywo.

A pomijając to wszystko co napisałem - tak, wiem że to forum SN, ale z tego co wiem są tu ludzie którzy lubią też samego Peję, więc mogli pójść na ten koncert / ludzie którzy na tyle łakną nowej muzy od G, że tak jak ja, specjalnie zajrzą na koncert SLU po to.

Tyle :P

X 
Madman

Wysłany: 2011-03-27, 17:31   
chłopie, naprodukowałeś się niepotrzebnie, bo ogólnie to uderzyłeś pod zły adres, ja tu na tym forum jestem chyba jedyny który lubi dyskografię Peji (chociaż ostatnia płyta jako całość jest dla mnie średnia). na koncerty hip hopowe nie chodzę, bo są dla mnie z muzycznego punktu widzenia mało atrakcyjne (muza z playbacku, żenujące machanie rękami). zawsze tutaj kiedy jest temat muzyki Peji to wygląda to na zasadzie ,,sam przeciwko wszystkim" stąd mój uśmiech i trochę ironiczny ton, bo ja to już przerabiałem więc tylko informuje : poza mną, nie spodziewaj się tu sympatyków Rycha, tyle. ;)

Momus 
Idée fixe

Wysłany: 2011-03-27, 18:11   
Wszystko co ukazało się do 'Na legalu+' lubię i szanuję. Ski skład też. Potem zaś to równia pochyła... Trochę pener rapu, trochę nie wiadomo czego. Bity Decksa oczywiście świetne, ale utwory na poziomie liryki już do mnie nie przemawiały. Na koncercie Rycha byłem kiedyś... stwierdziłem, że jest to dobre ale tylko dla koneserów gatunku :]

Swoją drogą, ciekawe czy kiedyś powstanie ten zapowiadany zespół (projekt) na bazie P&G :>

Matek 
Typowy Średniak

Wysłany: 2011-03-27, 18:24   
X - mam nadzieję, że nie myślisz, że się strasznie napiąłem jakoś o to co napisałeś :P Po prostu stwierdziłem że walnę wywód, bo Twój post wydawał mi się w stylu "oto forum dla och-jacy-my-to-nie-jesteśmy-alternatywni-bo-słuchamy-Glacy-i-gardzimy-hh" , w każdym razie zwracam honor, ale to po prostu tak wyglądało 8)

Momus - Peja albo Glaca wspominał coś o tej kolaboracji we wrześniu, i w książeczce płyty RPS "Na Serio" coś o tym jest ... cóż My Riot, Serce i M.T.Void to już sprawy pewne i "namacalne", a projekt z Rysiem to zapewne faza pomysłów ... takież moje mniemania :P Ale zakładam, że zrobią ten album razem :D

Jeżeli ktoś znajdzie jakieś filmiki albo relacje z wczorajszego koncertu, albo wie jaka była tracklista z G, to proszę, niech wstawi tutaj ;) Ciekaw jestem czy zagrali "Ile Jeszcze" ? Ten kawałek chyba nie był grany zbyt często na koncertach ...

Przemek 
Nadworny RIPPER

Wysłany: 2011-03-27, 22:12   
SLU/Glaca - Pozwól mi żyć i Jeden Taki Dzień:
http://www.youtube.com/watch?v=XLExcZrAkk4

longas 
|admin|

Wysłany: 2011-03-27, 22:39   
hmmmm, nie chciało mi sie tego ogladac jakos

Matek 
Typowy Średniak

Wysłany: 2011-03-28, 07:40   
uuuu .... kiepsko jakoś. Filmiki wyglądały zajebiaszczo, a filmik już słabo. Tzn pewnie była dobra zabawa, ale wydaje mi się, że we wrześniu Glaca bardziej dał czadu ... tym bardziej że zagrał Sen :hihi:

Matek 
Typowy Średniak

Wysłany: 2011-04-26, 12:46   
Matek napisał/a:
uuuu .... kiepsko jakoś. Filmiki wyglądały zajebiaszczo, a filmik już słabo. Tzn

eee ... miało być "zdjęcia" wyglądały zajebiaszczo :)

Odpowiedz do tematu