Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
Wywiad Sweet Noise - VIVA Polska |
| Autor |
Wiadomość |
ja-kaś
Zaawansowany

|
Wysłany: 2004-11-16, 19:32
|
|
 |
Daro to jest ZIOOOOOOM Kurde szkoda że mnie w tej oborze (hehe) nie było, może bym z nim pogadała. Koleś jest tak pozytywnie jebnięty , że jak słucham jego słowotoku to od razu chce mi się śmiać. Mógłby wydać swój właśny słownik To jest poprostu mówiąc w skrócie rozbisurmaniony ZIOOOM Ale za bardzo mi się nie podobało jak wyszedł w jakijś powyciąganej bluzie... Ale Glaca za niego nadrabiał, ale ogólnie spoko Saper gratulacje Twoja koloratka normalnie Rulez |
|
|
|
 |
Collien
Uzależniony

|
Wysłany: 2004-11-16, 20:39
|
|
 |
| kaś- GOŚĆ napisał/a: | Daro to jest ZIOOOOOOM Kurde szkoda że mnie w tej oborze (hehe) nie było, może bym z nim pogadała. Koleś jest tak pozytywnie jebnięty , że jak słucham jego słowotoku to od razu chce mi się śmiać. Mógłby wydać swój właśny słownik To jest poprostu mówiąc w skrócie rozbisurmaniony ZIOOOM Ale za bardzo mi się nie podobało jak wyszedł w jakijś powyciąganej bluzie... Ale Glaca za niego nadrabiał, ale ogólnie spoko Saper gratulacje Twoja koloratka normalnie Rulez |
Daro to dekiel nie no sorry taka zwała, że skzoda gadać
Nie mogłam zniego w niektórych momentach, diota
Ale programik niezły całkiem był. Glaca jest CUTE!!!! SŁIIIIT! I w ogóle |
_________________ my burning heart meets aching soul |
|
|
|
 |
Darth Kion
Chory Opętany

|
Wysłany: 2004-11-16, 21:04
|
|
 |
| Znow Vivie, kurde...nie mam jakby nei mogli w TVP takiego wspnaielgo zespolu puscic!! |
_________________ www.solanin-film.pl |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2004-11-16, 21:58
|
|
 |
Sweet Noise na TVP 1 puszczali bodajrze w 94(albo jakos tak) jak sie nie myle Czad Komando na trasie
To były czasy hehehehe |
|
|
|
 |
Darth Kion
Chory Opętany

|
Wysłany: 2004-11-16, 22:11
|
|
 |
| Wiesz co jest najgorsze? SN jakby chcialo pokazac jakies archiwalne teledyski to prawa leza u Universal. Takie TVP ma pleno w archiwum wspanialych, stare wypowiedzi muzykow juz nie koniecznie Sweet Noise ( oczywiscie to by bylo najlepiej) puscili by cos od czasu do czasu - ale nie bo co, ogladalnosc tylko im spadnie a ludzie zamaist sie doksztalcac kulturowe poprzez wspaniale stare koncert pelne magii, beda dalej ogladac ten shit telewizyjny. Czasem mam wrazenie ze telewizja to swoich odbiorcow ma za idiotow... |
_________________ www.solanin-film.pl |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2004-11-16, 22:14
|
|
 |
| Ale wcale sie nie dziwie ze telewizja ma swoich widzow za idiotow. Patrzac na to jaka ogladalnosc maja wszystkie telenowele i programy typu Big Brother dochodze do podobnych wnioskow. |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 41 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2004-11-16, 22:17
|
|
 |
Wrrr a ja cipka nie obejrzalam!!!! Ale licze na powtorke..ktos wie moze kiedy bedzie??!!
Co do Daro, to ja sie na nich wszystkich chyba jako pierwsza natknelam jak wyszlam przed Stodole, a wlasnie ekipa z tv wchodzila. Przedstawili mi sie i mowia, ze przyjechali nagrac wywiad..no to ja kulturka zaprosilam ich, zeby weszli do srodka hehehehe No i jak wchodzili, to Daro walnal do mnie haslo: " mmmhhh a co to za niewiasta stoi?" lol
Ale pozniej to oni jacys tacy dretwi byli...i Daro i Malgoska - ta to juz wogole! |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Ks.SAPER
Uzależniony

|
Wysłany: 2004-11-16, 22:22
|
|
 |
Właśnie też tak uwagę zwróciłem i jak na gościa z ADHD to Daro dosyć spokojny był Małgośka too już w ogóle jest dla mnie rzenada. Tak coś jej nie lubie że łoho |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2004-11-17, 12:15
|
|
 |
goska strasznie dretwa i nie powiem jak wyglada na zywo... ja tam stamtad ucieklam jak tylko sie pokazali - przekazalam im zwyciezce i w dluga... starczy ze sweet pokazali, mnie w tivi w tym roku juz sie napokazywali |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
Wysłany: 2004-11-17, 12:25
|
|
 |
| Ks.SAPER napisał/a: | Właśnie też tak uwagę zwróciłem i jak na gościa z ADHD to Daro dosyć spokojny był Małgośka too już w ogóle jest dla mnie rzenada. Tak coś jej nie lubie że łoho |
Wiesz przed kamerami sie gra heheh , ale ona i tak jakas sztywna nosi wyzej tyłek niz głowe jak zaoowazyłam
Ale i tak kijowy wywiad był ....Ale HAPPENS |
|
|
|
 |
jenny89
Chory Opętany

|
Wysłany: 2004-11-17, 16:26
|
|
 |
Heheheh Najlepsze było jak Daro powiedział, że jesteśmy po koncercie Sweet Noise, galeria opustoszała i takie tam... Hmmm... Było ok. 18:00 jak dobrze pamiętam...
TV kłamie |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2004-11-17, 16:50
|
|
 |
mowcie co chcecie ale jedyny plus tego programu to, to ze wyrosła mam niespodziewana gwiazda TV - SAPER ty masz bohaterze |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
Wysłany: 2004-11-17, 18:50
|
|
 |
A mnie tam nie dojzałes o ty heheh a tak sie kreciłam heheheheh .....Robiłam z Justyna za sztuczny tłoom podczas wywiadu heheheh ..... |
|
|
|
 |
Collien
Uzależniony

|
Wysłany: 2004-11-17, 19:26
|
|
 |
No ktoś tam łaził wiem, ale nie poznałabym tak czy siak :D:D