Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:11
teraz Peja & SN
Autor Wiadomość
jenny89 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-10-19, 15:20   
Tak, wiem Nox. To tylko tak dla kolegi A1iena;-)

a1ien 
Wtajemniczony

Wysłany: 2004-10-19, 18:12   
faktycznie sprawa juz stara bo Kodex 2 dawno w sklepach.. nie wiedzialem, ze to stara sprawa i ze miala taki przebieg.. dzieki za info
pozdro

ja-kaś 
Zaawansowany

Wysłany: 2004-10-25, 13:51   
-------
Ostatnio zmieniony przez ja-kaś 2012-06-02, 05:12, w całości zmieniany 1 raz  

Mi 
Mi-nadżer

Wysłany: 2004-10-25, 14:30   
heheheh, wszystkich ktoorzy marudza na peje zawsze zapraszalam na koncert sn na ktorych peja spiewal z sn jtd - kawalek koncertowo-wymiatajacy-wbijajacy w ziemie i w ogoole super :)
Fotoblog Mi :)
LAST FM - Mi

Amat3uR 
Overkill.pl

Wysłany: 2004-10-28, 12:58   
Kawałek z Peją był spoko, ale całą Revoltę uważam za dobrą płytę ale taką, której zespołowi nie wolno dublować. Pokazaliście coś, fajne to było, ale następna taka płytka już nie będzie nowatorstwem a komercją. Dlatego też mam nadzieję, że dalszej współpracy Peja <-> SN nie będzie. Bo to dobrze sprzedający się merny raper 8) Nie mam nic do featuringów na plycie, nawet ze śwata hh, ale z umiarem i nie z Peją... :roll:

Shadow_Vegeta 
Typowy Średniak

Wysłany: 2004-12-12, 01:29   
Ah peja peja... Uważam że SN dobrze wybrało Peje to Revolty, zawsze ten Raper kojarzył mi sie jako taki wyrzutek tego całego światka, nie wiem dlaczego, nie lubiany przez wielu, nie wiem tak juz mam :) Wydaje mi się że kiedyś mogli by pomyśleć o wspolpracy z Peją , ale napewno nie na kolejną płytę, uważam ze do kolejnej wspolpracy czysto Hiphopowej i Sn i Peja muszą dojrzeć :)

Jedzie jedzie renifer, grzeje go kaloryfer :)

GoChA 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2004-12-14, 18:39   
A mi się podoba, że Glaca nagrał " Jeden taki dzień" z Peją. Przynajmniej pokazał słuchaczom ,że nie warto zamykać artystów w obrębie jednego gatunku czy stylu. Poprostu zrobił jak uważał.

Nate 
Typowy Średniak

Wysłany: 2004-12-14, 19:48   
kurde wiecie przecież dobrze, że to czy chcemy tego czy tamtego jest mało ważne. Istotne jest natomiast to czego chce SN, i nie zdziwiło mnie wcale, że padło na Peję. Przecież nikt z nas go nie zna pewnie tak dobrze jak Glaca, stąd wiem, że wie co robi i że jest o tym przekonany o swojej racji...

:> no nie?

[ Dodano: 2004-12-14, 19:52 ]
"Tworzenie fikcyjnego obrazu artystów, którzy muszą postępować tak jak chcemy my: słuchacze i odbiorcy. Artyści mają grać, tworzyć i żyć według naszego scenariusza. To jest paranoja. Artyści mają prawo być wolni, powinni zmieniać, tworzyć, burzyć, ewoluować i zadziwiać nas nawet jeżeli to czasem boli i załamuje. Takie jest prawo artystów"- słowa Glacy

na potwierdzenie tego co napisałam powyżej :]

GoChA 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2004-12-14, 22:21   
Nate napisał/a:
kurde wiecie przecież dobrze, że to czy chcemy tego czy tamtego jest mało ważne. Istotne jest natomiast to czego chce SN, i nie zdziwiło mnie wcale, że padło na Peję. Przecież nikt z nas go nie zna pewnie tak dobrze jak Glaca, stąd wiem, że wie co robi i że jest o tym przekonany o swojej racji...

Zgadzam się z twoją wypowiedzią. Przecież my tak naprawdę nie znamy Peji i nie wiemy jaki jest naprawdę! Nie powinniśmy brać pod uwagę jak go pokazują w mediach! Przecież TV to fikcja!! Tam nic nie dzieje się naprawdę! W serialach same piękne wspaniałe rodzinki uśmiechające się sztucznie! Glaca wiedział co robi! Przecież nie jest najważniejsze kto wykonał dany utwór, ale jak ją wykonał i czy utwór trafia do słuchacza!

KAPSYDA 
Wtajemniczony

Wysłany: 2004-12-15, 16:19   
Nate napisał/a:

:> no nie?

[ Dodano: 2004-12-14, 19:52 ]
"Tworzenie fikcyjnego obrazu artystów, którzy muszą postępować tak jak chcemy my: słuchacze i odbiorcy. Artyści mają grać, tworzyć i żyć według naszego scenariusza. To jest paranoja. Artyści mają prawo być wolni, powinni zmieniać, tworzyć, burzyć, ewoluować i zadziwiać nas nawet jeżeli to czasem boli i załamuje. Takie jest prawo artystów"- słowa Glacy

na potwierdzenie tego co napisałam powyżej :]

Nasz świat to nie epoka androwidów (jeszcze w istocie nie). wszyscy jesteśmy wolni (byt dla siebie), nie odbierajmy tego prawa artystom, niejednokrotnie ograniczając ich przez nasze takie, a nie inne zdania i wymogi (przejaskarawiane). Oni i tak będą robić swoje... Naszym zadaniem jest odbiór tego, co do nas mówią, jeśli to nam nie pasuje... zawsze mozemy zmienic obcje, ale nie tworzmy niepotrzebnych drgrngoladycznych zasad. Artystom przed ewszystkim chodzi przeciez o przesłanie. Czy tak? Tak byc powinno, i wydaje mi się, ze grupa o ktorej tu mowa, to własnie realizuje...

Nate 
Typowy Średniak

Wysłany: 2004-12-15, 17:00   
gdybanie czy tak być powinno, a może nie do niczego nas nie zaprowadzi...
zespół idzie w swoją stronę
i nie zmieni tego nic
najważniejsza w tworzeniu jest :arrow: wolność!!!

KAPSYDA 
Wtajemniczony

Wysłany: 2004-12-15, 17:05   
Nate napisał/a:
i nie zmieni tego nic

a o czy tam nawijałam psze koleżanki?

[ Dodano: 2004-12-15, 17:20 ]
Nate napisał/a:
i nie zmieni tego nic

droga Nate zwróć uwagę na to, że istnieją tylko dwie konkretne drogi w takiej problematyce...

GoChA 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2004-12-15, 18:20   
Nate napisał/a:

i nie zmieni tego nic

"zespoł izie w swoją stronę i nie zmieni tego nic"... nic ani nikt

"najważniejsza w tworzeniu jest wolność" piękne słowa takie ... Artysta, który tworzy nie powinien się wzorować na tym co inni mówią tylko powinien tworzyc wedlug wlasnych zasad powinien byc wolny, wolny od komentarzy innych... Glaca właśnie taki jest

Gloria 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-12-25, 19:53   
jesli artysta jest zniewolony obojetnie czy przez swoich fanow czy wrogow dla mnie nie jest artysta tylko aktorem zadawalajacym publike.Naganie z Peja spostrzegam tez jako krok do przodu w Sweet Noise bo przeciez nie mozna sie rozwijac stojac w miejscu.Mysle ze w inteligentnej sztuce nie chodzi o to zeby wszystko sie podobalo od A do Z ale o to by zmuszala do myslenia , odblokowywala nawyki mysleniowe poszerzajac horyzonty .Dla mnie muzyka to tez sztuka

Odpowiedz do tematu