Przesunięty przez: longas 2013-03-09, 14:48
|
My Riot - "Ból Przemija" teledysk |
| Autor |
Wiadomość |
Momus
Idée fixe

|
Wysłany: 2012-06-06, 15:50
|
|
 |
| Moim zdaniem najlepszy klip MR jak do tej pory. |
_________________ Рукописи не горят
Każda świnia trafi kiedyś na rzeźnika |
|
|
|
 |
Matek
Typowy Średniak

Wiek: 37 Dołączył: 05 Gru 2009 Posty: 215 Skąd: Skierniewice
|
Wysłany: 2012-06-06, 21:01
|
|
 |
| Amat3uR napisał/a: | Nie widzę tej dynamiki, którą się jarają i na którą liczyłem (dynamiczny klip to, na przykład, rewelacyjny Give it All). Nie zmienia to jednak faktu, że podoba mi się. Jest fajnie. Nie jest rewelacyjnie, ale jak najbardziej na plus. Fajna realizacja, fajne ujęcia zespołu, fajna estetyka, dużo smaczków dla fanów Sweet Noise (Vahan!). Jest git |
Podpisuję się pod każdym słowem ...
Kurde i niby znowu OK ... ale znowu trzeba liczyć naiwnie że "następne video zwali mnie z nóg niczym teledyski SN" Może ja po prostu za dużo wymagam, a za dzieciaka wkręciłem sobie że SN ma najlepsze teledyski, i przez to MR nie może przeskoczyć poprzeczki SN bo w swojej wyobraźni za wysoko ją ustawiłem ? XD
Cóż, na Godność i W Tym Mieście nie liczę szczerzę mówiąc. Na Godność dlatego, że video to ma być zaledwie (aż ?) pokazówką Clip On The Road, więc mały budżet (7 000 ? Ja nie wiem jak mają zrealizować za to klip ) , a W Tym Mieście ... cóż, wydaje mi się że wyjdzie nam drugie SPW ale bez żużlu a za to z elementami hip hopowymi ;] |
_________________ 2010 WWA : Koncert Peji. gościnnie G (Fonobar)
2011 WWA : My Riot (Stodoła)
2012 WWA : My Riot (Ursynalia) (SOON ) |
|
|
|
 |
Małgosia
Pacjentka doktora Dżi.

Wiek: 38 Dołączyła: 17 Lip 2006 Posty: 3534 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2012-06-06, 21:30
|
|
 |
| Matek napisał/a: | Cóż, na Godność i W Tym Mieście nie liczę szczerzę mówiąc. Na Godność dlatego, że video to ma być zaledwie (aż ?) pokazówką Clip On The Road, więc mały budżet (7 000 ? Ja nie wiem jak mają zrealizować za to klip ) , a W Tym Mieście ... cóż, wydaje mi się że wyjdzie nam drugie SPW ale bez żużlu a za to z elementami hip hopowymi ;] |
Póki co, nawet nie wiadomo czy to wypali.
"Ból przemija" - świetny. Nic mi nie odwraca uwagi od muzyki, moim zdaniem świetnie zgrane. Jedyna rzecz do jakiej się przyczepiam to ten schizowaty motyw z ratowaniem Hołka przez Hołka, zrobili z tego ważny motyw, a on jest po prostu zbyt mało czytelny.
Matek, teledyski SN nie były lepsze!
Po prostu gdy byliśmy młodsi nie patrzyliśmy na te obrazy z takim krytycyzmem, wszystko było wielkim wow! Byliśmy podjarani i łykaliśmy wszystko jak pelikan.
Kiedyś były inne czasy, inne możliwości, liczył się przede wszystkim oryginalny pomysł, dziś technologia jest na wyciągniecie ręki, a pomysły gdzieś zanikają, wszystkie teledyski stają się podobne. W My Riot zawsze jest jakiś motyw. I nie mogę przy okazji nie biadolić znów, jak żałuję, że tak genialne sceny z Boberkiem z "Botoxu" zostały tak poszatkowane i wrzucone do sałatki. Ale już, nie zmieniam tematu. |
_________________ www.facebook.com/gosiaczek8807
www.lastfm.pl/user/gosiaczek8807 |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2012-06-06, 21:35
|
|
 |
Moim zdaniem jednak były lepsze. Zdarzała się też chała (rozumiem, że "Nie Było" to hołd dla fanów, no ale... , tudzież Jeden Taki Dzień), ale jak dotąd Sweet Noise w większości prezentował wybitne obrazy. My Riot są profesjonalne, nowoczesne, dobrze wyglądające... ale w żadnym wypadku wybitne. |
_________________ http://www.facebook.com/GajewskiMaciek
[url]http://twitter.com/#!/gajewskimaciej[/url] |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2012-06-06, 22:23
|
|
 |
| DMKJN fakt, wspaniałe dzieło. Ale Nie Było Ci się serio podobało? |
_________________ http://www.facebook.com/GajewskiMaciek
[url]http://twitter.com/#!/gajewskimaciej[/url] |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
|
|
|
 |
Anneke
Madman

|
Wysłany: 2012-06-13, 23:35
|
|
 |
| Momus napisał/a: | | Moim zdaniem najlepszy klip MR jak do tej pory. |
dla mnie też
p.s. też nie cierpię fb, ale się złamałam po tym jak przegapiłam koncert MR wskutek ogólnego roztrzepania |
_________________ oznacza to źródło na pustyni, kwitnące drzewo w samotni...
a Ty nie bądź taki prędki bo Ci pękną dętki |
|
|
|
 |
Matek
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2012-06-14, 15:33
|
|
 |
| Przemek napisał/a: | Jako małolatowi? No pewnie. Sceny kręcone na czerwonym tle w tym...kinie? To chyba kino było z tego co pamiętam. Świetne. Sam pomysł powstania X'ów już nie za bardzo.
|
Ta, w jakimś kinie to nakręcili. |
|
|
|
 |
Małgosia
Pacjentka doktora Dżi.

Wiek: 38 Dołączyła: 17 Lip 2006 Posty: 3534 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2012-06-14, 15:45
|
|
 |
| Matek napisał/a: | | Przemek napisał/a: | Jako małolatowi? No pewnie. Sceny kręcone na czerwonym tle w tym...kinie? To chyba kino było z tego co pamiętam. Świetne. Sam pomysł powstania X'ów już nie za bardzo.
|
Skoro już idziemy mało istotne szczegóły, to było Kinepolis w Poznaniu |
_________________ www.facebook.com/gosiaczek8807
www.lastfm.pl/user/gosiaczek8807 |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2012-06-14, 18:52
|
|
 |
| Małgosia napisał/a: | | Matek napisał/a: | | Przemek napisał/a: | Jako małolatowi? No pewnie. Sceny kręcone na czerwonym tle w tym...kinie? To chyba kino było z tego co pamiętam. Świetne. Sam pomysł powstania X'ów już nie za bardzo.
|
przy ulicy B. Krzywoustego 72 |
|
|
|
 |
Matek
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2012-06-14, 23:08
|
|
 |
| longas napisał/a: | | Małgosia napisał/a: | | Matek napisał/a: | | Przemek napisał/a: | Jako małolatowi? No pewnie. Sceny kręcone na czerwonym tle w tym...kinie? To chyba kino było z tego co pamiętam. Świetne. Sam pomysł powstania X'ów już nie za bardzo.
|
przy ulicy B. Krzywoustego 72 |
Polska, Ziemia, Droga Mleczna xd |
|
|
|
 |
|
|