|
Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl
|
Przesunięty przez: longas 2013-03-09, 14:48
|
My Riot -Botox (teledysk) |
| Autor |
Wiadomość |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
|
|
|
 |
Małgosia
Pacjentka doktora Dżi.

Wiek: 38 Dołączyła: 17 Lip 2006 Posty: 3534 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2012-03-14, 17:22
|
|
 |
Za dużo wszystkiego!
Sceny Glacy z Boberkiem świetnie zrealizowane, szkoda, że nie skupiono się na tym. Zostawić jedną laskę do ruchania Boberkowi, reszta sio! Sceny z koncertów mogłyby zostać, to by akurat pasowało do mojej wizji.
Gdy pojawiły się foty zapowiadające teledysk zastanawiałam się jaką rolę będą odgrywały dziewczyny, bo jakoś mi się to nie kleiło. Obejrzałam teledysk i nadal nie wiem
Ogólnie jest nieźle, ale... Potencjał był większy.
P.S.
Czy jeśli powiem, że sceny tortur są genialne i szkoda, że ich tak mało, to może wskazywać, że coś ze mną jest nie tak? |
_________________ www.facebook.com/gosiaczek8807
www.lastfm.pl/user/gosiaczek8807 |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2012-03-14, 17:33
|
|
 |
No miał być brud, zgnilizna, degeneracja. Chyba po to te laski. Ale ten przekaz się zamazał, moim zdaniem. Te laski wyglądają tak, jakby po prostu miały fajnie wyglądać, I ja nie jestem przeciw, lubię patrzyć na zgrabne dziołchy, a te w klipie są fajniutkie . Tyle że w tym przypadku burzą całą resztę
Pomysł: wywalić zgromadzenie przy stole (to, że robią tam ulotki, wiem tylko z fotosów), wywalić chłopaków na BMX-ach (lubię deski, rowery, ale w tym wypadku WTF?!?), laski mogłyby najpierw się wić wokół Piotra, zanim Zły Doktor przyjdzie torturować, i tyle.
Najjaśniejsze punkty klipu to shoty G z flarami, wymiana spojrzeń Doktora i Glacy i szyderczy uśmiech, przebitki koncertowe. Mega.
No, znowu wyszło, że jak zwykle wszystko wiemy lepiej |
_________________ http://www.facebook.com/GajewskiMaciek
[url]http://twitter.com/#!/gajewskimaciej[/url] |
|
|
|
 |
|
|
| |
|
| |