Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:16
Progresja - wspomnienia, fotki z koncertu
Autor Wiadomość
KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2004-12-13, 01:10   Progresja - wspomnienia, fotki z koncertu
O jaaaa...jak dla mnie koncert byl swietny. Na pewno Shahid lepiej wypadl niz na koncercie w Stodole. Czasem zle bylo slychac Kamila, ale wybaczam :) heheh! Wczesniej graly dwa zespoly, ale oczywiscie Shahid zrobil najwieksze wrazenie!! :D Po koncercie nawet zawitali na after-party..az na 8 minut hahah :D ale wiem, ze byli zmeczeni, wiec tez wybaczam :)
No i oczywiscie nie moge pominac tego, ze poznalam kilka osob z forum...zwierzaka (chodzaca reklama :D hehehe!), Glorie, agNieSzke, Gorzka...no i oczywiscie byli jeszcze Mi, Amat3uR, asartana, Lukasz, ludzie z overkill'a. Spedzilismy milo czas przy pivku i rozmowach :) Milo bylo! Buziaczki dla wszystkich ;*

No i oczywiscie beda foteczki z koncertu...duzo foteczek...bo zamierzalam wypstrykac gora 2 klisze, a wypstrykalam 3,5 hehehe :D

Tu pierwsza foteczka z aparatu Mi:
http://members.lycos.co.uk/kasiaaaa/cam000195.jpg
Kamil, Kama, Amat3uR, Suchy

:D
Ostatnio zmieniony przez KaSiaaaa 2004-12-13, 01:27, w całości zmieniany 1 raz  

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2004-12-13, 01:21   
Tak. Koncert byl super. I to w moim ulubionym klubie. A impreza. Po prostu miodzio. Jak zwykle spodziewalem sie, ze bedzie gorzej i jak prawie zwykle milo sie rozczarowalem. Nie czulo sie tego, ze nie znam tak na prawde nikogo z nich. Zalujta, zalujta ci co was nie bylo :)

Shadow_Vegeta 
Typowy Średniak

Wysłany: 2004-12-13, 02:58   
Kurka ja nic nie wiedziałem zagapilem sie ... kurka wodna pewnie bym poszedl no :) kurka wodna :)

Jedzie jedzie renifer, grzeje go kaloryfer :)

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2004-12-13, 10:41   
No to niezle Shadow. Juz przynajmniej ze 3 tygodnie trabilismy o tym koncercie i o tym ze szykuje sie impreza na nim :)
A zaluj ;)

Shadow_Vegeta 
Typowy Średniak

Wysłany: 2004-12-13, 12:11   
Kurka wodna :P ja nierozgarniety jestem szczerze mowiąc :)

Jedzie jedzie renifer, grzeje go kaloryfer :)

Amat3uR 
Overkill.pl

Wysłany: 2004-12-13, 15:15   
I recka jaką pisałem dla Overkill.pl:

Pierwsza kapela, której również nazwy nie pamiętam, miała jedno b. fajne. Sekcje rytmiczną. Basik + perka stały wysoko. Ae poza tym jakoś tak bezjajecznie. Mieli pare fajnych patentów, no ale jeszcze chłopcy niech potrenują ;)
Druga kapela, Lethal Dose...cóż, tu było o wiele lepiej :twisted: W kapeli zresztą gra znany co poniektórym Przemek Łucyan :) Taki trash metal, mocny wokal, ale też eksperymenty w kierunku punka czy też innych brzmień ogólnie wypadliby świetnie, gdyby nie nagłośnienie, które zresztą sami sobie spieprzyli. Stroili się co każdą piosenkę, na początku zresztą dość długo (po co?? przy tych przesterach naprawdę taki pedantyzm nie ma sensu, zwłaszcza jak show wisi na włosku), czym niestety w efekcie zepsuli koncert. Ale co nie zmienia faktu, że kapela bardzo zacna i zachęcam do zapoznania się.
No i Shahid. Oni podbiją kraj a potem świat. Zobaczycie, jeśli nikt ich po drodze zawistnie nie zniszczy, to będą gwiazdy. Pomimo bardzo kiepskiego nagłośnienia wokalu (które zresztą basista Lethal Dose eksperymentami spieprzył :twisted: ), brzmieli genialnie. Tak....inaczej. Widać było, że to coś nowego, coś czego bywalcy Progresji nigdy wcześniej nie słyszeli. Świetna eskpresja, mocny kop (co przy muzyce Shahida jest wręcz paranormalne) no i te kompozycje... :) Nawet fotoreporterzy w pewnym momencie zaczęli się śmiać, cieszyć i bawić i krzyczeć refren Świadka razem z Kamilem. Kapela z przyszłością. Świetny koncert. Inny. Dobry. Świetny.

I fotka:

Kamil (wokal), Kama, ja, Suchy (gitara). Jakość beznadziejna, no ale aparat w komórce nie pokrył się jakością z deklaracjami.

Cytat:
ludzie z overkill'a
Czyli Lincia, McYack, Fobia, Olka_Hetfield, paper_doll, Mi, Amat3uR, Kama :twisted:

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2004-12-13, 15:21   
Drogi Amatorku. To zdjecie jest kilka postow wyzej :)

Mi 
Mi-nadżer

Wysłany: 2004-12-13, 16:02   
zreguly fotki nim wychodzalepiej:P
koncert rzeczywiscie super, dzieki za frekwencje forumowo-overkillowa :)
polecialo :

intifada
shaheed
afghani
sumud
claiming peace
desert crime
swiadek (zduzymudzilempublicznosci :P )
shalom
keep on rockin in the free world
i bis wymuszony czyli shaheed jeszcze raz :)

baaaaardzo lubie takie koncerty w malych klubach :)
Fotoblog Mi :)
LAST FM - Mi

agNieSzka 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-12-14, 20:28   
Ojj,tak koncert niesamowity!!Pozdrawiam serdecznie wszystkich:Kasieee,Glorie,Zwierzaka,Mi,Gorzke i całą resztę!Buziaczki dla Was!! :D Oby więcej takich koncertów!!A jakby szykowało się nastepne "forumowe"spotkanie to walcie śmialo a się zjawie!A jak będę już miała zdjęcia na kompie to zaraz powysyłam!Pa kochani!

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2004-12-14, 20:43   
Hahahah a ja jeszcze podsumuje zakonczenie wieczoru. Po koncercie wracamy autobusem nocnym na dworzec, a tam juz musielismy sie rozdzielic, bo kazdy w inna strone jechal. No i nasz zwierzaczek porozdzielal nas natychmiast...nas wyslal do autobusow stojacych po prawej stronie, a sam poszedl na lewo (schodzisz na zla droge!! hehehe). No i szukamy tego naszego autobusu i nie ma...no to dawaj biec tam gdzie poszedl zwierzak...hahaha...my biegniemy na lewo, a on pedzi na prawo...hahah :D Smiac mi sie chce jak sobie to przypominam :D Fajnie to wygladalo... :D

Moniczka 
Turboptyś

Wysłany: 2004-12-14, 21:35   
buuuuuuuu!! szkoda ze mnie nie bylo ;( na nastepny koncert musze isc obowiazkowo!!

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2004-12-14, 22:10   
KaSiaaaa napisał/a:
No i nasz zwierzaczek porozdzielal nas natychmiast...nas wyslal do autobusow stojacych po prawej stronie, a sam poszedl na lewo (schodzisz na zla droge!! hehehe).

Nie wiem czy nie gorzej isc na prawo :>
A tak na serio to tak porozdzielalem, bo jeszcze tydzien wczesniej tak wlasnie bylo. A teraz cos popieprzyli. Ale przynajmniej smiesznie bylo

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2004-12-14, 22:19   
zwierzak dobra dobra...my i tak wiemy, ze zrobiles to specjalnie, bo chciales nas jeszcze zobaczyc :D

Ahh i zdjecia bede wywolywala w poniedzialek, wiec juz tego dnia wieczorem beda albo we wtorek :D

Michał 
Shahid-Project

Wysłany: 2004-12-14, 22:27   
zwierzak napisał/a:

Zdobyłeś moje serce, człowieku. jeszcze w tym tygodniu pójdziemy na bro.

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2004-12-14, 22:39   
munchain napisał/a:
zwierzak napisał/a:

Zdobyłeś moje serce, człowieku. jeszcze w tym tygodniu pójdziemy na bro.

Ty moj drogi miales przyjsc do nas do pubu w poniedzialek na spotkanko!!!

Odpowiedz do tematu