|
Wywiad Glacy z Jonathanem |
| Autor |
Wiadomość |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 41 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2007-09-09, 22:09
|
|
 |
Wywiad ciekawy, fajnie zmontowany.
Tylko dobija mnie to, jak taka stacja moze nazwisko tak przekrecic?
Dzieki za wrzucenie wywiadu. |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
PePe
..PiPa..

Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lis 2004 Posty: 3529 Skąd: Żary / Wrocław
|
Wysłany: 2007-09-10, 09:01
|
|
 |
Muhammed lol
lolek - jaki fragment koncertu? z sn widzialem tylko fragmenty klipow dmkjn i godność; chyba coś Ci się klip pomerdał z koncertem |
_________________ http://mordred-deschain.blogspot.com/
Why can we not be sober? |
|
|
|
 |
X
Madman

|
Wysłany: 2007-09-10, 14:10
|
|
 |
Ciekawe czy G sprezentował Dawisowi po wywiadzie ,,The Triptic". Myśle, że to byłby dobry pomysł, tym bardziej, że Dawis kiedy usłyszał ,,gram w polskiej kapeli Sweet Noise" nie bardzo był zorientowany o co chodzi.... Niby nic dziwnego, że nie wiedział ale mógłby sobie płytke przesłuchac. |
|
|
|
 |
Hans_Giebenrath
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2007-09-10, 14:41 gratulacje dla mtv
|
|
 |
| lolek2 napisał/a: | | hm... Glaca ma na nazwisko Muhhamed ? a nie Mohhamed ? |
A to jeszcze nie wszystko Jonathan ma na nazwisko Dawis. Gratulacje , dla Polskiej MTV.
Jak Glacy uda się zaistniec na światowym rynku to moze pojada razem w trasę Oczywiście korn jako support |
_________________ Take me away |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
|
|
|
 |
Hans_Giebenrath
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2007-09-10, 15:02
|
|
 |
Nie wiem jak to pytanie zinterpretować.
Własnie ironicznie napisałem , ze ma Dawis, bo tak napisali. |
_________________ Take me away |
|
|
|
 |
X
Madman

|
Wysłany: 2007-09-10, 15:07
|
|
 |
| Hans_Giebenrath napisał/a: | Nie wiem jak to pytanie zinterpretować.
Własnie ironicznie napisałem , ze ma Dawis, bo tak napisali. |
W sumie racja....nie zwróciłem uwagi szczerze mówiąc i nawet sam uległem sugestii i napisałem z błędem. |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
|
|
|
 |
Devil Peter
Wtajemniczony

Wiek: 36 Dołączył: 01 Wrz 2007 Posty: 65 Skąd: Żary/Zielona Góra
|
Wysłany: 2007-09-11, 19:47
|
|
 |
Teraz może niech zrobią Korn meets Glaca
Ciekawe czy Jonathan przesłuchał nagrania SN |
|
|
|
 |
Małgosia
Pacjentka doktora Dżi.

Wiek: 37 Dołączyła: 17 Lip 2006 Posty: 3534 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2007-09-15, 14:08
|
|
 |
Nie udzielałam się bo chciałam obejrzeć wywiad w MTV, wczoraj była powtórka.
Również uważam że fajny był początek gdy Glaca wyrażał swoją opinię, ciekawie to przedstawili.
Na samym wywiadzie nie mogłam się skupić tak mnie dekoncentrowało to jak Jonathan bawił się włosami
Z tego co jednak udało mi się wyłowić, to było miło sympatycznie, ale nie jakoś szczególnie zachwycająco.
Przyzwoicie. |
_________________ www.facebook.com/gosiaczek8807
www.lastfm.pl/user/gosiaczek8807 |
|
|
|
 |
X
Madman

|
Wysłany: 2007-09-17, 00:53
|
|
 |
| Dzisiaj wieczorem gadaliśmy ze znajomymi m.in. o Kornie i tak przypomniał mi się ten wywiad. I chcę powiedzieć o tym co mi sie przypomniało z tego wywiadu podczas dzisiejszej gadki a czego nie napisałem tutaj. Mianowicie pamietam jak Davis mówił o tym, że o danej produkcji decyduje cały zespół czyli, będą zmieniać dany kawałek, dane brzmienie dopóty, dopóki wszystkim bedzie sie podobać. I tak mnie to zastanowiło, bo w SN chyba nie ma takiego podejścia. Wydaje mi się, że o wszystkim decyduje G, ewnetualnie w ,,dawnych czasach" G i Magic. Chociaż na ,,książeczce Getto mamy napisane, że wszyscy brali udział w tworzeniu muzyki to jednak w czasach CLC już raczej G i Magic mieli decydujący głos odnośnie kierunku w jakim miała iść produkcja (wiem, że to żadna nowość ale....) I co ciekawe nie jestem w stanie powiedzieć, które podejście jest lepsze. Na pewno podejście Korna jest bardziej ludzkie i zdrowsze ale nie jestem w stanie powiedzieć czy bardziej skuteczne i czy to w ogóle ma wpływ. Tak czy owak zastanowiło mnie to przez chwile.... |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2007-09-17, 01:02
|
|
 |
Zależy od części składowych zespołu i ich zdolności kompozycyjnych.
Przykład: Metallica. Główni kompozytorzy to Hetfield i Ulrich, tak zawsze było. Wyjątkiem była płyta St. Anger, na którą komponowali i "tekścili" wszyscy. Efekt znamy, płyta co prawda niezła, ale dużo poniżej poziomu Metalliki. I zespół wrócił do tandemu Hetfield/Ulrich |
_________________ http://www.facebook.com/GajewskiMaciek
[url]http://twitter.com/#!/gajewskimaciej[/url] |
|
|
|
 |
PePe
..PiPa..

Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lis 2004 Posty: 3529 Skąd: Żary / Wrocław
|
Wysłany: 2007-09-18, 20:20
|
|
 |
Widzisz X... mogę się z Tobą zgodzić w 100%, wiec chyba nie jestem taką wredną małpą
| X napisał/a: | | to jednak w czasach CLC już raczej G i Magic mieli decydujący głos odnośnie kierunku w jakim miała iść produkcja (wiem, że to żadna nowość ale....) |
pamiętaj tylko, że finalna wersja CLC została stworzona przez duet M&G, bo tylko oni ostali się z wcześniejszego składu; pojawił się tu Tod, jako trzecie ważne ogniwo, ale z tego o ile się orientuję, on był tu raczej po to, żeby szarpać struny, a nie żeby myśleć nad tym jak i kiedy grać (może dość brutalnie powiedziane, ale z grubsza chyba ujmuje naturę rzeczy );
Amator dobrze ujął sprawę przykładem. Ja życzyłbym sobie, aby w przypadku SN wydarzyło się podobnie: oby Panowie znaleźli nić porozumienia i razem usiedli w studio raz jeszcze; |
_________________ http://mordred-deschain.blogspot.com/
Why can we not be sober? |
|
|
|
 |
X
Madman

|
Wysłany: 2007-09-18, 20:25
|
|
 |
| Tod brał udział w tworzeniu muzyki do ,,Jestes" i ,,NUERHA" (to tak na marginesie). Ale na całość konceptu raczej nie miał wpływu więc mogę się z Wami zgodzić....z przykładem Amatora też. |
|
|
|
 |
|
|