Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Klub Park [19.07.2007] - premiera The Triptic
Autor Wiadomość
Przemek 
Nadworny RIPPER

Wysłany: 2007-07-20, 15:04   
Godzilla :] ...żartuje... raczej gorilla. Jak chcesz to posłuchaj sobie wywiadu z radia, tak jak longas pisał, Glaca wyjaśnia czemu służyło te słowo

Wywiad znajdziesz na początku tego tematu:

http://www.sweetnoise.one...p?t=784&start=0

Małgosia 
Pacjentka doktora Dżi.

Wysłany: 2007-07-20, 22:24   Re: Nowy
gonzor napisał/a:

7. byl jeden bardzo dziwny utwor z bardzo dziwnym 'dyskotekowym' beatem...

:shock:
OMG, dyskotekowy? :lol:
Nie wiem czy się śmiać czy płakać, z całym szacunkiem, ale mam nadzieję że przesadzasz w opisie kawałka.
Ja mnie cieszy to że nie macie jednoznacznych odczuć i mówicie że trzeba będzie płytkę na spokojnie w domu przesłuchać, bo to oznacza że jest ciekawa i różnorodna, a nie prostacka i jednoznaczna :)
Mam tylko nadzieję że już nic się nie opóźni i wszyscy będziemy mogli zacząć dyskusję :]

gonzor 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2007-07-21, 01:26   Re: Nowy
Cytat:
Nie wiem czy się śmiać czy płakać, z całym szacunkiem, ale mam nadzieję że przesadzasz w opisie kawałka.

Hej. Mowiac 'dyskotekowy' nie chodzilo mi o 'umci umci'. Bardziej drum n bass. To po prostu trzeba przesluchac. Tak czuje, ze zdecydowanie najwiecej kontrowersji bedzie wokol tego utworu i bedzie ciezki do strawienia dla wielu. Jak wyjdzie plyta dam znac o jaki utwor chodzi, bo nie znam nazwy.

Gdyby to byl zwykly disco metal to bym zjechal. generalnie nie powiem, ze to byl dyskotekowy gniot, ale nie jestem tez w stanie powiedziec, czy to mi sie podobalo.

generalnie to byl jednak wyraznie EKSPERYMENT muzyczny, a nie utwor popowy, jak moze nieszczesnie zasugerowalem.

X 
Madman

Wysłany: 2007-07-21, 10:19   Re: Nowy
gonzor napisał/a:
Cytat:

Tak czuje, ze zdecydowanie najwiecej kontrowersji bedzie wokol tego utworu i bedzie ciezki do strawienia dla wielu.

Nie sądzę by ten kawałek był bardziej ciężkostrawny niż Revolta, więc jestem spokojny :-P Dla mnie osobiście nie jest problemem, że coś odbiega od mocnego grania. Liczy jakość i kreatywność, a styl muzyczny to tylko forma i nie ma większego znaczenia. A czy nie chodzi czasem o ,,Missing You"? Bo już kiedys ktoś na forum powiedział, że brzmi on jak pop.(bodajże w G for crypt 3).

Amat3uR 
Overkill.pl

Wysłany: 2007-07-22, 03:08   
Się najwięcej nagadałem, a mnei nie było (siły wyższe). :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Opisy zaostrzają apetyt, nie powiem.... :)

gonzor 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2007-07-23, 23:58   
Missing You to utwor 'hinduski' z dwoma wokalami. Beat bardzo elektro, ale to z popem nie ma nic wspolnego, chyba, ze dla was pop to Brian Eno czy Peter Gabriel. Bo tak to mniej wiecej brzmi, tyle, ze z mocniejszymi wokalami. Tym niemniej utwor bardzo chwytliwy i z zapadajacym w pamieci refrenem.

p.s. Znakomite wokale goscinne na tym utworze.

Odpowiedz do tematu