|
Klub Park [19.07.2007] - premiera The Triptic |
| Autor |
Wiadomość |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
Wysłany: 2007-07-20, 15:04
|
|
 |
Godzilla ...żartuje... raczej gorilla. Jak chcesz to posłuchaj sobie wywiadu z radia, tak jak longas pisał, Glaca wyjaśnia czemu służyło te słowo
Wywiad znajdziesz na początku tego tematu:
http://www.sweetnoise.one...p?t=784&start=0 |
|
|
|
 |
Małgosia
Pacjentka doktora Dżi.

Wiek: 37 Dołączyła: 17 Lip 2006 Posty: 3534 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2007-07-20, 22:24 Re: Nowy
|
|
 |
| gonzor napisał/a: |
7. byl jeden bardzo dziwny utwor z bardzo dziwnym 'dyskotekowym' beatem... |
OMG, dyskotekowy?
Nie wiem czy się śmiać czy płakać, z całym szacunkiem, ale mam nadzieję że przesadzasz w opisie kawałka.
Ja mnie cieszy to że nie macie jednoznacznych odczuć i mówicie że trzeba będzie płytkę na spokojnie w domu przesłuchać, bo to oznacza że jest ciekawa i różnorodna, a nie prostacka i jednoznaczna
Mam tylko nadzieję że już nic się nie opóźni i wszyscy będziemy mogli zacząć dyskusję |
_________________ www.facebook.com/gosiaczek8807
www.lastfm.pl/user/gosiaczek8807 |
|
|
|
 |
gonzor
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2007-07-21, 01:26 Re: Nowy
|
|
 |
| Cytat: |
OMG, dyskotekowy?
Nie wiem czy się śmiać czy płakać, z całym szacunkiem, ale mam nadzieję że przesadzasz w opisie kawałka. |
Hej. Mowiac 'dyskotekowy' nie chodzilo mi o 'umci umci'. Bardziej drum n bass. To po prostu trzeba przesluchac. Tak czuje, ze zdecydowanie najwiecej kontrowersji bedzie wokol tego utworu i bedzie ciezki do strawienia dla wielu. Jak wyjdzie plyta dam znac o jaki utwor chodzi, bo nie znam nazwy.
Gdyby to byl zwykly disco metal to bym zjechal. generalnie nie powiem, ze to byl dyskotekowy gniot, ale nie jestem tez w stanie powiedziec, czy to mi sie podobalo.
generalnie to byl jednak wyraznie EKSPERYMENT muzyczny, a nie utwor popowy, jak moze nieszczesnie zasugerowalem. |
|
|
|
 |
X
Madman

|
Wysłany: 2007-07-21, 10:19 Re: Nowy
|
|
 |
| gonzor napisał/a: | | Cytat: |
OMG, dyskotekowy?
Nie wiem czy się śmiać czy płakać, z całym szacunkiem, ale mam nadzieję że przesadzasz w opisie kawałka. |
Tak czuje, ze zdecydowanie najwiecej kontrowersji bedzie wokol tego utworu i bedzie ciezki do strawienia dla wielu. |
Nie sądzę by ten kawałek był bardziej ciężkostrawny niż Revolta, więc jestem spokojny Dla mnie osobiście nie jest problemem, że coś odbiega od mocnego grania. Liczy jakość i kreatywność, a styl muzyczny to tylko forma i nie ma większego znaczenia. A czy nie chodzi czasem o ,,Missing You"? Bo już kiedys ktoś na forum powiedział, że brzmi on jak pop.(bodajże w G for crypt 3). |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2007-07-22, 03:08
|
|
 |
Się najwięcej nagadałem, a mnei nie było (siły wyższe).
Opisy zaostrzają apetyt, nie powiem.... |
_________________ http://www.facebook.com/GajewskiMaciek
[url]http://twitter.com/#!/gajewskimaciej[/url] |
|
|
|
 |
gonzor
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2007-07-23, 23:58
|
|
 |
Missing You to utwor 'hinduski' z dwoma wokalami. Beat bardzo elektro, ale to z popem nie ma nic wspolnego, chyba, ze dla was pop to Brian Eno czy Peter Gabriel. Bo tak to mniej wiecej brzmi, tyle, ze z mocniejszymi wokalami. Tym niemniej utwor bardzo chwytliwy i z zapadajacym w pamieci refrenem.
p.s. Znakomite wokale goscinne na tym utworze. |
|
|
|
 |
|
|