|
Klip do "Sympathy For The Devil part 666" |
| Autor |
Wiadomość |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
Wysłany: 2007-07-20, 09:45
|
|
 |
| Hans_Giebenrath napisał/a: | Znalazłem siebie w 14stu ujęciach, co nie było łatwe. Jako jedyny jestem w koszulce ,,Koniec wieku". Na początku rzucam szczere spojrzenie |
Nie mogę Cię wyłapać, raz tylko jak stoisz tyłem...
[ Dodano: 2007-07-20, 09:57 ]
Glaca o teledysku
| Cytat: | | "Chciałem żeby teledysk do Sympathy był tak nietypowy jak decyzja, którą podjęliśmy o nagraniu tego utworu. Jest w nim głębia i tajemnica, która od dawna mnie fascynuje. To mój najbardziej osobisty obraz. Są w nim narodziny do nowego życia, śmierć, pożegnanie i determinacja trwania i przenoszenia ciężaru swoich doświadczeń na inne poziomy. Symbole, które niosę w tym obrazie ze sobą i na sobie są obecne w życiu Sweet Noise od wielu lat i splata się w nich cała nasza sztuka - wszystko co było i będzie. Obraz do Sympathy to inne tempo niż ten piekielny wyścig szczurów, który trwa dokoła nas. Żeby pomyśleć czasami trzeba przystanąć na chwilę, zajrzeć w siebie i wydobyć z głębi esencję swojego bytu. Ten klip to była bardzo ciężka praca i długa wędrówka z pustyni do miasta. Odnalazłem to czego tam szukałem. Wracam silniejszy i gotów na wszystko co przede mną i Sweet Noise" mówi Glaca. |
|
|
|
|
 |
PePe
..PiPa..

Wiek: 41 Dołączyła: 14 Lis 2004 Posty: 3529 Skąd: Żary / Wrocław
|
Wysłany: 2007-07-21, 12:39
|
|
 |
czyli wychodzi na to ze dla G ten klip to po prostu zalatwienie pewnych osobistych spraw. takie katharsis przed wyjsciem tryptyku ze studia... no coz... zobaczymy...
mtv od kilku minut wlaczone... madonna, jakies gejbandy, hiphopolo... dlugo sie jeszcze bede meczyl?
[EDIT]
http://www.cgm.pl/media/w..._MEDIA=17802567
ten serwis tworzą chyba niepełnosprytni... sugerują otwieranie pliku mp3 qouck timem lub real playerem... wszystko opisane tak jak by byl tam klip, a to tylko mp3 |
_________________ http://mordred-deschain.blogspot.com/
Why can we not be sober? |
|
|
|
 |
Hans_Giebenrath
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2007-07-21, 22:39
|
|
 |
Zauwazyłem drogi PePe, ze w Twoich ostatnich postach już od jakiegoś czasu, jest jakas fustracja lub żal, nie moge jednak nie zgodzić sie z tym co piszesz, a skoro odczuwasz takie emocje to dlaczego nie dać im jakiegos ujścia postach. Ja natomiast chyba jestem bardziej stonowany i żadko ujawniam moje uczucia,gdy coś piszę lub staram się robic to ostrożnie. Przepraszam , ze troche zszedłem z tematu.
Fragment clipu widziała moja przyjaciółka, mówiła, ze jest nastrojowy i są tam podobno bardzo efektowne zdjęcia z dziargania szyi Glacy. G spaceruje po pustyni pełen zadumy i refleksji. To tyle co słyszałem. |
_________________ Take me away |
|
|
|
 |
Ks.SAPER
Uzależniony

|
|
|
|
 |
szczepciu
Piękny Roman

|
Wysłany: 2007-07-22, 10:03
|
|
 |
własnie przed chwilkom zobaczyłem klipa na MTV POLSKA ... Wrażenia- fajny, ale mówiąc szczerze to spodziewałem się czegoś lepszego ;/ nie umiem wytłumaczyć co mi w nim nie pasuje.... Czyje niedosyt ":(
( |
_________________ http://images30.fotosik.pl/25/81c8e4e09c9be7c9.jpg |
|
|
|
 |
Kham
Piękny Roman

|
Wysłany: 2007-07-22, 10:06
|
|
 |
Ano leciał na MTV. Potem był Tokio Hotel.
Klip przy takim "Nie było", "Płomieniu życia" czy "Bruku" wybitnie średni. Glaca sobie łazi po pustyni, po brzegu, zamyśla się nad brzegiem oceanu, idzie do miasta, grzebie w śmieciach i egzaltuje swoje emocje na dachu siakiegoś budynku. Ma koszulkę Doc'a i super czapeczkę, taką czarną, z daszkiem.
Mam jakieś takie podejrzenia, że ktoś wyciął tak z piosenki jak i klipu ostatnie, najbardziej kopiące tyłek 30 sekund. Trochę jak w "Lost", wszystko powinno zmierzać do finału, a finału nie ma.
Aha, dzień dobry. |
|
|
|
 |
craven
Piękny Roman

|
|
|
|
 |
PePe
..PiPa..

|
Wysłany: 2007-07-22, 15:01
|
|
 |
Hans - frustracja? żal? gdzieś Ty ją teraz zobaczył w moim poście? ;/
craven, co takiego jest w tym newsie z mtv bo ja nie widze tam nic nadzwyczajnego |
|
|
|
 |
X
Madman

|
Wysłany: 2007-07-22, 15:14
|
|
 |
| PePe napisał/a: |
craven, co takiego jest w tym newsie z mtv bo ja nie widze tam nic nadzwyczajnego |
A czy nie chodzi czasami o to :
| Cytat: | | Teledysk „Sympathy for the Debil art. 666” to znakomita zapowiedź płyty “Triptic”. |
Sympathy for the Debil |
|
|
|
 |
Momus
Idée fixe

|
Wysłany: 2007-07-22, 15:35
|
|
 |
zwała... współczucie dla debila...
@zwierzak
skoro literówka, to wytłumacz dlaczego powtarza się 3 razy w tym newsie? |
_________________ Рукописи не горят
Każda świnia trafi kiedyś na rzeźnika |
| Ostatnio zmieniony przez Momus 2007-07-22, 16:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 44 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2007-07-22, 19:46
|
|
 |
| Momus napisał/a: |
skoro literówka, to wytłumacz dlaczego powtarza się 3 razy w tym newsie? |
literówka.......'b' jest koło 'v' na klawie....i ktos kto pisał pierwszy raz tytuł skopiował go zeby nie pisac tego samego 3 razy i piszac tytuł naciskał ctrl + v zeby było szybciej i wygodniej
ale literówka przednia, trzeba przyznac |
|
|
|
 |
Momus
Idée fixe

|
Wysłany: 2007-07-22, 20:07
|
|
 |
polemizowałbym... twoja teoria z kopiowaniem jest do kitu bo za 3 razem jest kolejna literówka... zamiast "part" jest "art." czyli autor nie kopiował |
_________________ Рукописи не горят
Każda świnia trafi kiedyś na rzeźnika |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2007-07-22, 20:22
|
|
 |
no to widac ze newsa pisał ktos kto nie lubi SN |
|
|
|
 |
PePe
..PiPa..

|
Wysłany: 2007-07-22, 21:51
|
|
 |
Ja mysle ze to po prostu kolejny utwor SN... tym razem dotyczy czlonkow rzadu i nie jest to zaden cover
a literowki rzeczywiscie nie zauwazylem |
|
|
|
 |
|
|