Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
MiniMax - audycja z dnia 15.06.2007
Autor Wiadomość
Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2007-06-19, 22:37   
schrzaniłeś long, to miał być haczyk, a nóż kolega by się zapomniał i wygadał

EOT

maruti 
Piękny Roman

Wysłany: 2007-06-19, 22:37   
sluchaj admina. ;)

glaca sie podzieli jak przyjdzie na to czas.

longas 
|admin|

Wysłany: 2007-06-19, 22:40   
egzakly........
wypytamy go o to, na czacie na mtv.pl :]
niech juz szykuje odpowiedzi :]

Momus 
Idée fixe

Wysłany: 2007-06-19, 22:46   
ale coś jest na rzeczy...

btw. kiedy jest ten czat?

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2007-06-19, 23:07   
Dobra, kilka osob chcialo, to zaczynam marudzenie :]

maruti napisał/a:

Bedzie sporo elektroniki na niektorych utworach. Jest nawet bardzo nowoczesny breakbeat - swiatowa klasa. Troche wszystkiego - mam nadzieje, ze calosc bedzie sie dobrze zgrywac, bo eksperymentow troche tam na plycie jest. Zobaczymy.

A skad ty niby wiesz to wszystko? Kim ty wlasciwie jestes? W sumie kazdy moglby zalogowac sie na forum i w pierwszym swoim poscie napisac: Triptic to bedzie taka i taka plyta itp.

Małgosia 
Pacjentka doktora Dżi.

Wysłany: 2007-06-20, 00:43   
zwierzak napisał/a:
Kim ty wlasciwie jestes?

Właściwie to chciałam spytać o to samo, ale stwierdiłam że wyjdę na idiotkę jak się okaże że wszyscy go znają :lol:
No więc niech kolaga się ujawni, wtedy albo go posłuchamy, albo nazwiemy zwykłym fanem który ma wizje... :lol:

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2007-06-20, 02:01   
Od razu na idiotke. Bez przesady. :)

PePe 
..PiPa..

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-06-20, 07:02   
Jak przeczytałem wypowiedz nofinka o graniu tego samego stylu muzyki to sie za glowe zlapalem. Nofink w tescie na gluchego dzyndzla zarobił najwyższe noty. Piąteczka jak się patrzy. Chcialem to komentowac, ale zwierzak powiedzial to, co mi chodzilo po glowie. Jednak doloze jeszcze to...
Nofink, jak posłuchasz pierwszych albumów Ironów, a potem włączysz to co stworzyli ostatnio, np. Brave new world to czuć ogromny power tu i tu. Graja ten sam gatunek muzyczny, a dalej sie tego chce i wola jeszcze. Ironi wydali ponad 20 plyt. Gdyby kazda miala byc tak odmienna od poprzedniej jak np. KW i CLC, to podejrzewam, że przed Iron Maiden na koncercie w Polsce wystąpiła by Mandaryna, Rubik albo Liroy, bo do takiego gatunku by sie to sprowadzilo po tylu latach.
I jeszcze jedno - granie tego samego swiadczy o poziomie... ladne stwierdzenie... czy mam rozumiec ze wymienieni przez Ciebie Ozzy i Ironi to ludzie z dna? ktorzy nie osiagneli wysokiego "poziomu"? Zastanow sie troche, zanim napiszesz nastepnym razem takie brednie...

Maruti, widze ze jestes kims z otoczenia kapeli. Mowisz ze info o skladzie zespolu bedzie jak przyjdzie czas. Nie sadzisz ze czas na to przyszedl juz dawno? Kiedy mowiono o nagrywaniu albumu... Kiedy pojawily sie pogloski o rozpadzie starego SN...
Moze dla wielu malo wymagajacych "fanow" wystarczy sam frontmen, w osobie Glacy, radosnie pląsający po scenie przy dźwiękiach gitary nie wiadomo do końca czyjej. Jednak Ci, ktorzy sluchaja tej kapeli od kilku lat (np ja od szesciu, a i tak jest to stosunkowo krotki czas jak mnie porownac z niektorymu true-evil-noiserami) nie wyobrazaja sobie SN nie tylko bez Glacy, ale i bez Magika. Niby frontment najwazniejszy, ale to gitarzysta stworzyl to, co pozniej nazywa się muzyką. Ja tez nie wyobrazam sobie SN po "odejsciu" Glacy. No ale brak Małego to rownie duza strata, choc moze nie kazdy to pojmuje :(

A tak "baj de łej"... offtop się rodzi... część postów powinna trafić do działu o nowej płycie.
Żebym ja musiał moderatorów pilnować... :P

Why can we not be sober?

longas 
|admin|

Wysłany: 2007-06-20, 10:40   
PePe napisał/a:

A tak "baj de łej"... offtop się rodzi... część postów powinna trafić do działu o nowej płycie.

i tak nie zostaniesz modem :]

maruti 
Piękny Roman

Wysłany: 2007-06-20, 12:28   
Cytat:
A skad ty niby wiesz to wszystko? Kim ty wlasciwie jestes?

Mozecie wierzyc lub nie.

Na politykę (np. marketingowa) zespolu nie mam wplywu, nie jestem z bliskiego otoczenia zespolu, wiec wole nie wypowiadac sie w takich sprawach jak sklad zespolu (zreszta sam do konca nie wiem na czym to stoi), itp.

Koncze, bo widze za duzo zamieszanie off-topicowe spowodowalem. Wybaczcie.
Ostatnio zmieniony przez maruti 2007-06-22, 11:28, w całości zmieniany 2 razy  

PePe 
..PiPa..

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-06-20, 13:40   
longas napisał/a:
PePe napisał/a:

i tak nie zostaniesz modem :]

Czekaj czekaj... Idzie nowa płyta, powstanie nowa rzesza fanatyków SN, ktorzy tu wejda i zaczną robic taki burdel, ze nie bedziesz wiedzial jak to opanowac. Wtedy bedziesz potrzebowal kogos bezwzglednego. Mnie 8)

:lol: :lol: :lol:
;) ;) ;)

Why can we not be sober?

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2007-06-20, 14:27   
Spoko, spoko. Wtedy ja zaczne aktywniej robic porzadek, bo na razie w zasadzie nie trzeba nic przenosic ani usuwac :)

Momus 
Idée fixe

Wysłany: 2007-06-20, 19:08   
Cytat:
Utwór Sympathy For The Devil part 666, w wykonaniu Sweet Noise znalazł się już w tym tygodniu na playliście radia ESKA ROCK. Zapraszamy do słuchania - również online. www.eskarock.pl

nie zauważyłem żeby było więc daje... ze strony sn.org

nofink 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2007-06-21, 16:22   
PePe napisał/a:
Jak przeczytałem wypowiedz nofinka o graniu tego samego stylu muzyki to sie za glowe zlapalem. Nofink w tescie na gluchego dzyndzla zarobił najwyższe noty. Piąteczka jak się patrzy. Chcialem to komentowac, ale zwierzak powiedzial to, co mi chodzilo po glowie. Jednak doloze jeszcze to...
Nofink, jak posłuchasz pierwszych albumów Ironów, a potem włączysz to co stworzyli ostatnio, np. Brave new world to czuć ogromny power tu i tu. Graja ten sam gatunek muzyczny, a dalej sie tego chce i wola jeszcze. Ironi wydali ponad 20 plyt. Gdyby kazda miala byc tak odmienna od poprzedniej jak np. KW i CLC, to podejrzewam, że przed Iron Maiden na koncercie w Polsce wystąpiła by Mandaryna, Rubik albo Liroy, bo do takiego gatunku by sie to sprowadzilo po tylu latach.
I jeszcze jedno - granie tego samego swiadczy o poziomie... ladne stwierdzenie... czy mam rozumiec ze wymienieni przez Ciebie Ozzy i Ironi to ludzie z dna? ktorzy nie osiagneli wysokiego "poziomu"? Zastanow sie troche, zanim napiszesz nastepnym razem takie brednie...

Ja sznuje Twoja opinie i prosze uszanuj moja. Jesli mamy dyskutowac, a po to jest forum, to prosze bez wycieczek osobistych i zlosliwosci.

utrzymuje swoja opinie, dla mnie nie osiagneli szczytu eksperesji muzycznej :) jest cale mnostwo Artystow, ktorzy przescigaja Ironow i Ozzy'ego jesli chodzi o muzyke... zreszta to sa przykaldy..bo wypalonych kapel jest cale multum.

ale to zupelnie inny temat.. na inny topic.

maruti. Hmm dobrze slyszec (a raczej widziec ) te slowa. Nie moge sie doczekac, kiedy bede miec w rekach nowa plyte :twisted:

X 
Madman

Wysłany: 2007-06-22, 15:53   
Ktoś kto bedzie patrzył na SN tylko przez pryzmat KW nigdy nie będzie zadowolony...Taką płytę jak KW robi się raz w życiu....każda następna imitacja może być już tylko gorsza...w najlepszym przypadku na tym samym poziomie....Ja nigdy nie porównuję nowych utworów SN do niczegoco było grane wcześniej, dlatego mam obiektywne spojrzenie na dany materiał. Te kawałki co leciały w radiu odbieram jako kawał dobrej muzy....nie trzeba robić takiego noisu jak na KW żeby zrobić dobrą płytę....Jedynie cover mnie nie przekonuje ale wszystkie pozostałe, które zostały zagrane w radiu są bardzo kreatywnie zrobione i nie jest to takie monotonne jak ,,typowy" metal zagraniczny.....jest wiele fajnych wstawek, w miarę fajne, mocne granie z klimatami afrykańskimi......Bardzo dobrze że SN szuka nowych brzmień.....jak najbardziej jestem za.

Odpowiedz do tematu