Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wystawa NoiseNation, Łódź. 16.03.2006
Autor Wiadomość
NoiseNation 
NN Crew

Wysłany: 2006-03-12, 01:30   Wystawa NoiseNation, Łódź. 16.03.2006
Tym razem jedziemy z wystawą do Łodzi. Zaprezentujemy przede wszystim grafikę i poezję, może uda nam sie pokazac też rzeźby Sapera.

miejsce:Pub Krąg - Łódź ul.Piłsudskiego187
czas: 16 marca 2006 -
start godz 17 -
rozpoczęcie koncertu :
19:30
zagrają :
GAI
Varia

cena: 10zł - płatne przy wejsciu

Zapraszamy :)
www.youtube.com/noisenationlive
www.facebook.com/noisenationlive

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2006-03-17, 22:29   
Revelacyjnie! Juz sie nie moge doczekac

Edit:

Czas na komentarz, bo juz po imprezie!
Zaczynajac od poczatku...Po 12stej goat (kierowce sie zawsze pierwszego wymienia hihi), asartana i ja wyjechalismy z Warszawy. Droga minela spokojnie, nie mieslismy (na szczescie!) okazji obserwowania kol ciezarowek z bliska. Okolo 15stej bylismy w Lodzi.
Klub z zewnatrz nie zachwyca, za to wnetrze jest dosc ciekawe.
Wystawa NN wyszla super. Ladny efekt dawaly podswietlenia. Nawet maszyny do gier ladnie wkomponowaly się w wystawe .
Co do koncertu…Swoje zdanie ujawnilam na miejscu. Wtajemniczeni wiedza o co chodzi haha (Madzia hihi).
Ale tak na powaznie, to atmosfera podczas koncertu była ok. Na takiej muzyce za bardzo się nie znam jak wiecie, wiec Wam zbyt wiele o niej nie napisze. Dodam tylko co mi się podobalo / nie podobało.
Avatar - większość kawałków jakie zagrali, to covery. Jak wykonane? Ktos kto się zna nie watpie, ze ma jakies ALE; ja tam się bawiłam i nawet śpiewałam razem z nimi hehe (goat: dobrze, ze ten koles przy ostatnim utworze, gdy bawil się w karaoke nie podszedł do mnie! Pod stol bym się schowala ze wstydu, jakby mi kazal zaśpiewać cos, czego nawet nie rozumiałam!! haha).
Zespol ma nowego wokaliste, który nie zna tekstow na pamiec! Dla mnie to jeden wielki obciach! Ja rozumiem, ze jest z nimi od niedawna, ale jeżeli decyduja się wyjsc przed publiczność, to trzeba jednak troszke się postarac!…albo chociaz ukryc sciage, a nie usiąść na krzesle, kartke położyć na podłodze przed soba i chamsko czytac/śpiewać! Panowal tam ‘swojski’ klimat, duzo znajomych zespolu na widowni, ale były tez osoby ‘z zewnatrz’, na których powinno się zrobic zdecydowanie jak najlepsze wrazenie! To pierwszy minus! Drugi - tez odnosi się do tego co przed chwila napisałam - zespol pod przesadna ilością alkoholu na scenie, popijający w trakcie, schodzący ze sceny w trakcie trwania utworu, żeby się napic piva?!?! Jeeeej!
Varia - wiecej zbierze punktow, to na pewno. Nie obylo się bez kilku wpadek, jak np. wyrwanie kabla z mikrofonu, ale coz…zdarza się. Co do slow, to tym razem nie wsłuchałam się ze wzg na to, ze wokal wśród tych wszystkich dźwięków zanikal. Duza role odegralo nagłośnienie (dobrze mowie? czy pomyliłam pojecia? hehe) - momentami nie słychać było wokalu; szum. Wogole nie wiem jak by reagowaly na dźwięk moje uszy dzien po koncercie, gdyby nie stoppery :) Za to ostatni utwor “Na Wojtusia” (taki tytul?!) wywołał u mnie prosby o biss haha ") Te kołysankę nuciłam dzidzi, która się opiekowałam, wiec slowa znane mi sa doskonale hehe. Osoby z zespolu przesympatyczne! Pozdrowienia dla Karoliny, Lukasza i Chorku (imie zjadlam! sorki) ;)

Nie wymienilam tu Pani, która zadbala o nas jak tylko dojechaliśmy na miejsce. Przemiła! :)

I spotkaliśmy się z ja_Kasia i jej kolega! :)

Mimo, ze nie mielismy kamery aaaa… ekhm, to sobie poradziliśmy hehe :D :lol:
Uwiecznionego ‘dlaczego on tak wisi” nie mamy, ale w zamian za to sa ‘palcowki’ ! Haha :D :rotfl: :lol:

Wszystko będzie na zdjęciach…jutro.
Edit: Zdjecia beda dzis, jesli ktos pomoze mi w ustawieniach total commander'a! Inaczej nie dam rady wrzucic fot na server!

Pozdroowka! :*
Ostatnio zmieniony przez KaSiaaaa 2006-03-18, 10:54, w całości zmieniany 1 raz  

Darth Kion 
Chory Opętany

Wysłany: 2006-03-18, 10:48   
No to czekam na foty!

ja-kaś 
Zaawansowany

Wysłany: 2006-03-20, 10:01   
--------
Ostatnio zmieniony przez ja-kaś 2012-06-02, 02:31, w całości zmieniany 1 raz  

NoiseNation 
NN Crew

Wysłany: 2006-03-21, 00:57   
Łódź zdobyta!!! :)

Wystawa udała sie bardzo dobrze, a sama impreza przebiegała w świetnej atmosferze. Zaprezentowaliśmy między innymi grafiki Elfki, prace Mistrza arcza:) i Andrzeja Szycha, a także pracę Mariana Kowalskiego, która zajęła I miejsce w konkursie "Gitarzyści X".
Udało nam się pokazać też poezję, między innymi autorstwa Kasi Pawlak.
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z pubem "Krąg". Szczególne podziękowania za pyszną kawę i wspaniałą atmosferę.
Dziękujemy też zespołom Avatar i Varya ( www.varya.prv.pl ). Łukasz, Karolina, Maciek,..... :) Dzięki za wspólną zabawę. Pozdrowienia także dla Kasi Pawlak- pomysł z tomikiem trzeba wprowadzić wreszcie w życie!!
Specjalne podziękowania należą się oczywiście naszej pani fotograf Kasiiii :) Jesteś wielka!

Wkrótce fotki na stronie w dziale NN.
www.youtube.com/noisenationlive
www.facebook.com/noisenationlive

a$artana 
Zaawansowany

Wysłany: 2006-03-21, 21:43   
ale fajnie było:) Dzieki Kasiom:) za spotkanie. Dawno sie tyle nie smialam, palcówki, stopery i inne bajery byly przednie. Ciesze sie, ze wystawa sie udala w koncu pierwszy raz bylismy w Lodzi, wczesniejsze zawsze nie wypalaly. Atmosfera w klubie nadrabiala niedostatki muzyczne i techniczne ( naglosnienie! :(
Kasiu, narzekasz na Avatar, trzeba bylo nie sluchac tylko patrzec na basiste :D :rotfl: ;)
To byl bardzo udany wypad, poznalam wielu ciekawych ludzi, co mam nadzieje zaowocuje jakas wspolpraca w najlbiższym czasie ale o tym ciiiii.
Do nastepnego!

fotki juz na stronie!!

ja-kaś 
Zaawansowany

Wysłany: 2006-03-21, 22:19   
-------------
Ostatnio zmieniony przez ja-kaś 2012-06-02, 02:30, w całości zmieniany 1 raz  

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2006-03-21, 22:26   
a$artana napisał/a:
Kasiu, narzekasz na Avatar, trzeba bylo nie sluchac tylko patrzec na basiste :D :rotfl: ;)

Patrzylam! Ojjj patrzylam!! hahaha :rotfl: :lol: :rotfl:

JejQ jakie ladne zdjecia!!! Kto robil?!?! buahhahaha :D
Nie no serio nie myslalam, ze wyjda TAKIE takim mieczakiem, ktorym je robilam - zero przystosowania :D buahahaha

Odpowiedz do tematu