|
Without |
| Autor |
Wiadomość |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 44 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
faith
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-03-18, 10:51
|
|
 |
| zwierzak napisał/a: | | Szczerze mowiac niewiele tam slysze z klimatu Getta. |
ja też ... |
_________________ im wyżej jesteś tym więcej chcesz
im wyżej jesteś tym więcej pragniesz ... |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 41 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2006-03-18, 15:06
|
|
 |
Nie umiem powiedziec czy lepszy, czy gorszy od Cold Days. Inny. Przy sluchaniu Cold Days dostaje dreszczy Tu jest wiecej krzyku, utwor jest zdecydowanie ciezszy od pierwszego. Podoba mi sie poczatek. Natomiast dalej...ten krzyk...naprawde nie spodziewalam sie, ze bedzie mi sie to podobalo az tak! Im dluzej slucham tego utworu, tym wiecej mocy w nim dostrzegam.
| PePe napisał/a: | | uważam, że płyta będzie naładowana jak króliczki Duracell |
Jeee! kroliczki Duracell ruleeezzz!!!
Ps. Zapomnialam dodac, ze wczoraj wieczorem dlugo sluchalam tego jednego kawalka, czasem na przemian z Cold Days. Glosniki ustawilam bardzo glosno, a nie zauwazylam, ze jest juz po 23 i ktorys z sadsiadow stukal w kaloryfer! hehe Ciekawe czy mialam sciszyc czy tak mu sie podobalo, ze sygnalizowal, zeby glosniej zrobic hehehehehe |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
Wysłany: 2006-03-18, 15:39
|
|
 |
tez bym pukal jesli takiej slabej jakosci mptrojki ktos by mi puszczal |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 41 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2006-03-18, 18:15
|
|
 |
Daj Wam palec, a pociagniecie za cala reke!!! (chyba inaczej sie mowi, ale wiecie o co chodzi) !!
Cholera! Co Wy z ta jakoscia?!?! Przeciez chyba to normalne, ze nie dadza Wam kawalka o idealnej jakosci jak na plyte! Wasze zdziwienie itepe itede nudzi mnie jak czytam o tym co post...jakby to qrfa zaskoczenie bylo wielkie albo nie wiem co...! |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Shadow_Vegeta
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2006-03-18, 20:36
|
|
 |
hmmmm, jestem durny i nie sledziem, jestem durny, i odsłuchałem tej piosenki dopiero teraz a przez dziesiec dni meczyłęm sie z nieprawdopodobnym dołem a teraz no cóż, jak ręką odjął Za co SN bardzo dziekuje hehe
A tak poważnie, trudno stwierdzić która znowych kawąłku jest lepsza Cold Days czy Without, oba mi sie podobaja, ale to jakoś inny sweet noise jest, ale czekam na całą płytę, mam nadzieje ze Sn zrobi nam niespodzianke i da na płycie jakis polski kawałek w tym stylu, taki mały bonusik dla biednych ziębnietych polaczków |
_________________ Dwa życia, dwa światy, dwa oblicza cały Ja
Jedzie jedzie renifer, grzeje go kaloryfer |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2006-03-19, 12:11
|
|
 |
Jęczycie na jakość, a na MySpace wisi nowa kopia Ripperzy, do dzieła |
_________________ http://www.facebook.com/GajewskiMaciek
[url]http://twitter.com/#!/gajewskimaciej[/url] |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 44 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
Pquelim Ezzah
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2006-03-20, 19:25
|
|
 |
mógłby ktos przetłumaczyc cały tekst?
mi jakos kiepsko idzie...
learn to live down here without you
I learn to live without my friend
learned to love you
I learned to hate you
I learn to live here on my own
head against men that I've found guilty
of taking you away from me
here I stand alone and naked
with both feet on the burning ground
uczyć sie życia na dole <dnie?> tu bez ciebie
ucze sie żyć bez moich przyjaciół
uczyłem sie kochać ciebie
uczyłem sie ciebie nienawidzić
ucze sie żyć tu sam
dalej nie wiem... |
_________________ always underground |
|
|
|
 |
thekoral
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-03-23, 18:31
|
|
 |
Boże :D:D Mnie zaskoczyło to ze nie dostałem maila o tych newsach co sie pojawiają na stronie głównej ;/ wrrrrrr :D ale kurcze jaki szok :D podoba mi sie bardzo mi sie podoba to naprawde bedzie światowa sława |
|
|
|
 |
Gloria
Chory Opętany

Wiek: 41 Dołączyła: 28 Lis 2004 Posty: 677 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2006-03-25, 17:53
|
|
 |
| ja sie nie bede wpowiadac dopoki nie poslucham utworu na normalnym sprzecie i bez ciaglego ciecia kawalka Wiadomo jakosc ma zawsze duze znaczenie i ciaglosc w sluchaniu utworu tak samo . |
_________________ sa smutne listy
pisane krwia i lzami
przy swiecach przeszlosci |
|
|
|
 |
xix51
Piękny Roman

|
Wysłany: 2006-03-27, 23:52
|
|
 |
| Ludzie no normalnie niemoge patrzyc jak sie meczycie. Nie mozecie poprostu nagrac sobie tego kawalka ? za pomoca chocby rejestratora dzwieku (najlepiej uzyc kx'ow), ja tak zrobilem i jestem bardzo zadowolony . Swoja droga kawalek jest doskonala zapowiedzia nowego stylu SN |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2006-03-28, 00:40
|
|
 |
wyobraz sobie ze ktos kto ma wolny net nie moze sobie nagrac tej piosenki.............ale my tu sobie poradzilismy z tym problemem |
|
|
|
 |
xix51
Piękny Roman

|
Wysłany: 2006-03-28, 14:37
|
|
 |
Wyobraz sobie ze ja jestem kims z wolnym netem , a jak ci przerywa w trakcie nagrywania to goldwavem mozesz sobie wszystko ladnie wyciac |
|
|
|
 |
|
|