Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
czat z Glacą |
| Autor |
Wiadomość |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2005-05-13, 10:55
|
|
 |
| Rija napisał/a: | | Większość pytań (a było ich niewiele tak na dobrą sprawę) była po prostu głupia i naiwna, jakby ludzie urwali się z innej bajki (może i tak było). |
jak widownią programu w 90% sa 13letnie nastolatki, ktore mysla ze SN powstał w 2002 roku i nagrał 2 płyty (CLC, REVOLTA), albo jeszce lepiej ze nagrał tylko revolte, to nie ma co sie dziwic ze takie pytania były |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-05-13, 11:58
|
|
 |
kasia i tu jest problem - nie mamy pytan nadajacych sie do takiego czata - na normalnym to chociaz pogadac mozna, pod warunkiem ze nie ma za duzo ludzi |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
trustworthy
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2005-05-13, 13:35
|
|
 |
hehe.. a ja to taki niekapowaty jestem i z głową w chmurach, że mimo iż znałem datę kiedy miał być czat, to myślałem, że on już był Ale ze mnie nierozgarnięty człowiek Ale z tego co piszecie, nie mam czego żałować Ile wydali płyt oprocz CLC Dobre.. a ile?? powiedzcie, bo ja nie wiem ile ile? |
_________________ "przeszłości nie zmienimy, musimy kreować naszą przyszłość..." |
|
|
|
 |
jenny89
Chory Opętany

|
Wysłany: 2005-05-13, 14:10
|
|
 |
| Przynajmniej fajne teledyski lecialy:) Nie miałam pomysłu na pytanka, to wysyłałam SMS-y głosując na klipy hehe |
|
|
|
 |
Darth Kion
Chory Opętany

|
Wysłany: 2005-05-14, 19:33
|
|
 |
| Ja nie mam tego zacnego kanalu, ale z tego co widze, to zalowac nie ma czego...no jedyny plus to obejrzenie sobie teledykow i to tylko dla tych, ktorzy tej przyjemnosci jeszze nie mieli |
_________________ www.solanin-film.pl |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2005-05-30, 21:32
|
|
 |
Hahaha obejrzalam dzis ten czat, bo mam go nagranego Masakra! Pytania mnie poprostu rozwalaly A szczegolnie jedna wypowiedz: "Zagracie u mnie w miescie?Chcialabym Was zobaczyc. A najfajniej byloby jak bys dal mi swoj nr tel" - czy cos w tym stylu hehehe Fajny czacik.
A tak do rzeczy...Teledyski milo bylo obejrzec Pierwszy raz widzialam "Ghetto" - super
A teraz historia z prawdziwego zdarzenia...Siedze na lozku i ogladam ten czat. Zaczyna sie kawalek "Nie bylo" z Edytka, wchodzi do pokoju moja 5letnia sis i spiewa 'nie bylo, nie bylo milosci nie bylo' Ja pytam skad to zna, a Ona na to, ze slyszala No to fajnie mysle. Poszla sie kapac...Zaczyna leciec kawalek "N.U.E.R.H.A", wraca sis i mowi: "to tez znam, to piosenka 'Ty nic nie wiesz'" Myslalam, ze spadne z lozka Ja mowie, ze inny tytul ma ta piosenka, ale ze to faktycznie ta Pozniej jak wyskoczylo okienko z wypowiedzia Glacy i jego malym zdjeciem zaczela krzyczec 'o tuuu tez maly słit nooois Genialna jest. Pierwszy raz uslyszalam jak wypowiada nazwe zespolu hehe |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
Shadow_Vegeta
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2005-06-03, 11:53
|
|
 |
Ja mialem podobną sytuacje ale nie z osoba z rodziny... słuchałem kiedys w autobusie muzyki i chyba leciało DMKJN i jakas babcia która koło za mna siedziała zapytała "Czy to ta piosenka z tym demonem z kolczykami i dwoma djabłami"(chodziło jej prawdopodobnie o Braci X ) odpowiedziałem potwierdzająco "Bardzo fajna piosenka i zaczeła mowic o jakims poecie[nazwiska nie pamietam] co podobne rzeczy pisał jak teksty z DMKJN Bardzo miła babina naperwno lepsza od mojej ktora nazywa mnie antychrystem i szatanistą
Ale nie zbaczajmy z tematu bo admin sie zestresi |
_________________ Dwa życia, dwa światy, dwa oblicza cały Ja
Jedzie jedzie renifer, grzeje go kaloryfer |
|
|
|
 |
faith
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2005-06-03, 18:17
|
|
 |
| longas napisał/a: | | Rija napisał/a: | | Większość pytań (a było ich niewiele tak na dobrą sprawę) była po prostu głupia i naiwna, jakby ludzie urwali się z innej bajki (może i tak było). |
jak widownią programu w 90% sa 13letnie nastolatki, ktore mysla ze SN powstał w 2002 roku i nagrał 2 płyty (CLC, REVOLTA), albo jeszce lepiej ze nagrał tylko revolte, to nie ma co sie dziwic ze takie pytania były |
i tutaj powinno paść pytanie - jaki jest sens takiego czatu ????? |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2005-06-03, 20:09
|
|
 |
| faith napisał/a: | | i tutaj powinno paść pytanie - jaki jest sens takiego czatu ????? |
no ja sie zdziwiłem po co Glaca zgodził sie na ten czat?! widząc samą nazwe 4fun TV, juz mi zapachniało tandetą |
|
|
|
 |
DzikU
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2005-06-03, 20:46
|
|
 |
| A czy ktoś z tutaj obecnych zadał kiedyś komuś ze SN pytanie na czacie ??? |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2005-06-03, 21:17
|
|
 |
Nasza Mi tez cos tam wyslala Ja tez chcialam,nawet sie zalogowalam na czacie, ale po namysle stwierdzilam, ze nie mam sensownych pytan, a na to co mnie interesuje odpowiedzi znam |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
nutella889
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2005-07-31, 19:55
|
|
 |
No i oczywiscie mnie to ominelo bo za pozno tutaj weszlam =/ Eeee do bani... Ale i tak za nimi szaleje od 6 lat |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
|
|
|
 |
|