Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:11
czat z Glacą
Autor Wiadomość
longas 
|admin|

Wysłany: 2005-05-13, 10:55   
Rija napisał/a:
Większość pytań (a było ich niewiele tak na dobrą sprawę) była po prostu głupia i naiwna, jakby ludzie urwali się z innej bajki (może i tak było).

jak widownią programu w 90% sa 13letnie nastolatki, ktore mysla ze SN powstał w 2002 roku i nagrał 2 płyty (CLC, REVOLTA), albo jeszce lepiej ze nagrał tylko revolte, to nie ma co sie dziwic ze takie pytania były ;)

Mi 
Mi-nadżer

Wysłany: 2005-05-13, 11:58   
kasia i tu jest problem - nie mamy pytan nadajacych sie do takiego czata - na normalnym to chociaz pogadac mozna, pod warunkiem ze nie ma za duzo ludzi :P
Fotoblog Mi :)
LAST FM - Mi

trustworthy 
Typowy Średniak

Wysłany: 2005-05-13, 13:35   
hehe.. a ja to taki niekapowaty jestem i z głową w chmurach, że mimo iż znałem datę kiedy miał być czat, to myślałem, że on już był :| Ale ze mnie nierozgarnięty człowiek :lol: Ale z tego co piszecie, nie mam czego żałować :) Ile wydali płyt oprocz CLC :lol: Dobre.. a ile?? powiedzcie, bo ja nie wiem :P ile ile? :lol: :rotfl:

jenny89 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-05-13, 14:10   
Przynajmniej fajne teledyski lecialy:) Nie miałam pomysłu na pytanka, to wysyłałam SMS-y głosując na klipy hehe

Darth Kion 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-05-14, 19:33   
Ja nie mam tego zacnego kanalu, ale z tego co widze, to zalowac nie ma czego...no jedyny plus to obejrzenie sobie teledykow i to tylko dla tych, ktorzy tej przyjemnosci jeszze nie mieli

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-05-30, 21:32   
Hahaha obejrzalam dzis ten czat, bo mam go nagranego ;) Masakra! Pytania mnie poprostu rozwalaly :lol: A szczegolnie jedna wypowiedz: "Zagracie u mnie w miescie?Chcialabym Was zobaczyc. A najfajniej byloby jak bys dal mi swoj nr tel" - czy cos w tym stylu hehehe :) Fajny czacik.
A tak do rzeczy...Teledyski milo bylo obejrzec :) Pierwszy raz widzialam "Ghetto" - super :)

A teraz historia z prawdziwego zdarzenia...Siedze na lozku i ogladam ten czat. Zaczyna sie kawalek "Nie bylo" z Edytka, wchodzi do pokoju moja 5letnia sis i spiewa 'nie bylo, nie bylo milosci nie bylo' :lol: Ja pytam skad to zna, a Ona na to, ze slyszala :) No to fajnie mysle. Poszla sie kapac...Zaczyna leciec kawalek "N.U.E.R.H.A", wraca sis i mowi: "to tez znam, to piosenka 'Ty nic nie wiesz'" :lol: Myslalam, ze spadne z lozka :) Ja mowie, ze inny tytul ma ta piosenka, ale ze to faktycznie ta :) Pozniej jak wyskoczylo okienko z wypowiedzia Glacy i jego malym zdjeciem zaczela krzyczec 'o tuuu tez maly słit nooois :lol: Genialna jest. Pierwszy raz uslyszalam jak wypowiada nazwe zespolu hehe ;)

Amat3uR 
Overkill.pl

Wysłany: 2005-05-30, 22:35   
Patologia... :>

Shadow_Vegeta 
Typowy Średniak

Wysłany: 2005-06-03, 11:53   
Ja mialem podobną sytuacje ale nie z osoba z rodziny... słuchałem kiedys w autobusie muzyki i chyba leciało DMKJN i jakas babcia która koło za mna siedziała zapytała "Czy to ta piosenka z tym demonem z kolczykami i dwoma djabłami"(chodziło jej prawdopodobnie o Braci X :P ) odpowiedziałem potwierdzająco "Bardzo fajna piosenka i zaczeła mowic o jakims poecie[nazwiska nie pamietam] co podobne rzeczy pisał jak teksty z DMKJN :) Bardzo miła babina :) naperwno lepsza od mojej ktora nazywa mnie antychrystem i szatanistą :P

Ale nie zbaczajmy z tematu bo admin sie zestresi :)

Jedzie jedzie renifer, grzeje go kaloryfer :)

faith 
Wtajemniczony

Wysłany: 2005-06-03, 18:17   
longas napisał/a:
Rija napisał/a:
Większość pytań (a było ich niewiele tak na dobrą sprawę) była po prostu głupia i naiwna, jakby ludzie urwali się z innej bajki (może i tak było).

jak widownią programu w 90% sa 13letnie nastolatki, ktore mysla ze SN powstał w 2002 roku i nagrał 2 płyty (CLC, REVOLTA), albo jeszce lepiej ze nagrał tylko revolte, to nie ma co sie dziwic ze takie pytania były ;)

i tutaj powinno paść pytanie - jaki jest sens takiego czatu ?????

longas 
|admin|

Wysłany: 2005-06-03, 20:09   
faith napisał/a:
i tutaj powinno paść pytanie - jaki jest sens takiego czatu ?????

no ja sie zdziwiłem po co Glaca zgodził sie na ten czat?! widząc samą nazwe 4fun TV, juz mi zapachniało tandetą

DzikU 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-06-03, 20:46   
A czy ktoś z tutaj obecnych zadał kiedyś komuś ze SN pytanie na czacie ???

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2005-06-03, 20:54   
Też pytanie walnąłeś :D Na polchacie to ja dominowałem z pytaniami :D

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-06-03, 21:17   
Nasza Mi tez cos tam wyslala :] Ja tez chcialam,nawet sie zalogowalam na czacie, ale po namysle stwierdzilam, ze nie mam sensownych pytan, a na to co mnie interesuje odpowiedzi znam :)

nutella889 
Wtajemniczony

Wysłany: 2005-07-31, 19:55   
No i oczywiscie mnie to ominelo bo za pozno tutaj weszlam =/ Eeee do bani... Ale i tak za nimi szaleje od 6 lat :D

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2005-08-04, 15:00   
nie ma czego żałować, wierz mi ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi