Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:15
The best of NN błehehe :)
Autor Wiadomość
Ks.SAPER 
Uzależniony

Wysłany: 2005-07-22, 20:38   The best of NN błehehe :)
SALVE!

Tak chciałbym z ciekawości takie cos sie dwoedzieć kto wg nas na Noisenation ma najciekawsze prace :D . WG mnie oczywiśćie Vahan ale Specjala tutaj nie wciagajmy bo to inny poziom :roll: :) Arcz... ehh cóz RESPECT :) gratuluje cierpliwości i dokłądności ja nigdy taki nie będę :D Andrzej Szych to chyba ktoś kto maaaluuuje lata chciałbym gościa poznać szkoda że do tej pory nie miałem okazji! No i Blackwampiria ma bardzo zróżnicowane prace, bardzo ciekawe nie potrafi tego sprecyzować powiedziałbym nawet (nie wiedząc że to jedna osoba) że to są prace roznych ludzi. Czyli w moim wypadku pierwsze trzy pozycje :) Na sztucje pisanej, poezji się nie znam, nawet nie mam siły i cierpliwosci tego czytać... jestem prostym człowiekiem :lol:

POZDR
SAPJOR

www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl

agNieSzka 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-07-22, 21:03   
EvE sie ucieszy :P ,ale bardzo podobaja mi sie prace Agnieszki "Elfki" Szuby :roll: :) maja cos w sobie :]
But I've got a hundred to die..."

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-07-22, 21:22   
Jesli chodzi o mnie, to przyznam szczerze, ze nie przeczytalam wszystkich wierszy zamieszczonych w dziale NN. Powiem jednak, ze bardzo, ale to bardzo zachwycona jestem tworczoscia E.V.E., ktorej niestety nie moge doprosic sie o ujawnienie swojego talentu i ukazanie go w NN.
Arcz - Tak jak mowi Saper...Respect. Za kazdym razem jak pomagam ustawiac wystawie, przygladam sie jego dzielom i nie moge sie nadziwic jak mozna stworzyc tak szczegolowa prace. Wymaga ona tyle dokladnosci, cierpliwosci...Zastanawiam sie w jaki sposob, kiedy i gdzie pojawialy sie pomysly na stworzenie pracy.
Jesli chodzi o obrazy, to oczywiscie nalezy wymienic tu Joanne Jeńczyk.
Rzeźba - Saper...Tutaj nie trzeba duzo mowic. Chlopak ma telant - chyba wiekszosc osob to zauwazyla.
Grafika - Agnieszka 'Elfka' Szuba

E.v.E. 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-07-22, 22:20   
:arrow: Agnieszka Elfka Szuba...Moja inspiracja i wzór...Ulubiona Artyska ze wszystkich,z których twórczością miałam przyjemność się spotkać,nie tylko spośród twórców NN...Szkoda tylko,że Elfka pokazuje w NN tylko swoje grafiki.Bo zachwyca także poezją,prozą i muzyką.Jej Sztuka po prostu ma duszę,wylewaną w kazdym dźwięku,słowie czy szczególe obrazu.... :twisted:
:arrow: Arcz.Popieram przedmówców-Respect. Jak dla mnie jest jednym z najciekawszych rysowników..Genialne & nieprzewidywalne pomysły w jezcze genialniejszym wykonaniu :)
:arrow: Ćma.Był kiedyś taki poeta...Ach.. :P
:arrow: Ulka von grzesznica.Nic dodać,nic ująć...

KaSiuuu,sama powinnaś wysłać swe prace do NN... :) :) :) Moje nie mogą zostać tam wysłane..Póki są w tej fazie.Ale i tak dziękuję..Wiele to dla mnie znaczy :***

Ks.SAPER 
Uzależniony

Wysłany: 2005-07-25, 10:30   
No i co temat już umarł? :| Nikt nie zagląda do NN? :/ :)

www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2005-07-25, 11:02   
Jak nie .... Mi osobiscie sie podobaja wszystkie prace ludzi z NN ...ale Agnieszka Elfka Szuba.... wymiata hehehe :twisted:

a$artana 
Zaawansowany

Wysłany: 2005-07-25, 20:04   
to moze i ja odpowiem:) hehehehe choc bedzie mi z wiadomych wzgledów bardzo trudno:

słowo- Franz Chlor, swietna lekkosc pisania, metafory, plus czesto zbieżne z moim spojrzenie na swiat
Kinowski- bardzo dobrze sie czyta jego opowiadanka

grafika- Irbis- jest po prostu genialny, trzeba zrobic mu tylko dobre wydruki wreszcie:) W jego pracach bardzo podoba mi sie cała ta złozonośc, to, ze czesto musze przez chwile przypatrywać się pracy aby dostrzeć sens. Prace sa tez bardzo róznorodne tzn moze nie pod wzgledem stylu ale tematyki, kolorystyki...
Elfka- tez jest genialna:), jej sztuka jest pełna magii, kobiecosci ma duszę jak to pisze Eve
Arcz-niesamowita kreska, pomysły,wyobraźnia...

EDIT- masakra jak moglam zapomniec o Joasi Jenczyk :oops: :oops:
Tu przede wszystkim kolor, kolorystyka jej prac jest swietna. I tu tez podobnie jak ze sztuka Iribisa sa ta takie, przynajmniej dla mnie obrazy zagadki- lubie przygladac sie im dokładnie aby odczytac plynace z nich uczucia. Pomysł na prace na konkurs "Gitarzysci X" był moim zdaniem najlepszy ze wszystkich.

Pam44 
Uzależniony

Wysłany: 2005-07-30, 19:56   
Andrzej Szych - szacunek za swiatłocień, ale nawiązanie dość oczywiste i troche męczące
Arcz - nawiązanie do surrealizmu, wpływ Salwadora, ale moim zdaniem jedne z lepszych mimo wszystko współczesnych grafik. Wysoko
Dzik - nie równo, ale teraz już przeszła na wyższy poziom. Szacunek
Elfka - nie p[rzepadam za grafiką komputerową, ale oczywiście trzebo oddac, że prace bardzo dobre
Irbis - swieżość wspaniałe prace
Yatzol - ciekawe
Saper - oczywiście, zgadzam się ,żę jedne z lepszych prac, ale zbyt dużo Vahana. Wiem, że każdy artysta ma swojego mistrza a Vahan jest ciekawym artystą ale zbyt oszywiste podobieństwo ;)

Ks.SAPER 
Uzależniony

Wysłany: 2005-07-30, 23:43   
Tłumaczyłem to ostatnio Asartanie czemu w moich pracach tyle Vahana. Moja szkoła organizuje mase konkursów które opieraja sie na pastiszu czy kopiowaniu. Uczą nas przesiakania czyimś stylem potem mamy robić idealne kopie do sptrzedaży czy czegoś tam... Kopiowałem już sporo artystów lat temu 5 malowałem identycznie jak Edward Munch teraz zainteresowałem się Vahanem i działa to już samo. Napatrzyłem sie i zacząłem myśleć jego twórczościa, teraz pewnie potrafie się podpisać jak on... wole nie próbować...

www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl

Odpowiedz do tematu