Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:10
|
Rozczarowanie roku: Sweet Noise!! |
| Autor |
Wiadomość |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
dante
Piękny Roman

|
Wysłany: 2005-06-11, 12:13
|
|
 |
nie podoba mi sie Revolta, pomysl moze i dobry ale jak dla mnie za duzo hip hopowych brzmien, ale to jest pewnie tylko i wylacznie moje odczucie
swoja droga to jedyna piosenka ktora mi przypadla do gustu, byla n.u.e.r.h.a. dlaczego? no tego juz ci chyba nie musze tlumaczyc |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

|
|
|
|
 |
dante
Piękny Roman

|
Wysłany: 2005-06-12, 23:09
|
|
 |
moze dlatego ze nie stworzyli niczego a teledyski z pania Gorniak, i z panem 'klepie biede' krecily sie po tv wywolujac tylko i wylacznie ataki smiechu wsrod moich wspoltowarzyszy, a takze co by nie mowic mnie?
wzieli chyba to tez pod uwage, nie mam na mysli w zadnym wypadku moich reakcji moze to iz malo w tym roku zrobili? jesli zrobili duzo to poprawcie mnie, nie licze koncertow, chodzi mi o nowa tworczosc...
bez ladu i skladu ale piwa robia swoje.
nu ba. |
_________________ "Umysł może być zły nie będąc anormalnym." - Dennis Nielsen |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

|
Wysłany: 2005-06-12, 23:17
|
|
 |
| Co do tych teledyskow to tak. Z Peja tez sadze ze kawalek taki sobie. Ale akurat Nie Bylo z Edyta t ozajebisty kawalek. A ze niektorym true metalom sie nie podoba trudno. A ze nic nie zrobili... Pracuja od roku nad nowym materialem. A ze jeszcze nie wyszedl. Zauwaz np ze caly material nagrywaja i robia wlasnym kosztem. Nie maja konktraktu z zadna wytwornia. Wiec nie mozna sie dziwic ze nie wydaja plyty co rok. Poza tym moim zdaniem sa zespoly ktore wydaly plyty i byly rozczarowaniem. Chociazby ostatnia plyta Vadera moim zdaniem to jakies nieporozumienie. |
_________________ http://ntn.knives.pl/wp-c...n7a-600x200.jpg |
|
|
|
 |
olusnz
Szalony Szalejący Szaleniec

|
Wysłany: 2005-06-12, 23:28
|
|
 |
| zwierzak napisał/a: | | Co do tych teledyskow to tak. Z Peja tez sadze ze kawalek taki sobie. Ale akurat Nie Bylo z Edyta t ozajebisty kawalek. A ze niektorym true metalom sie nie podoba trudno. A ze nic nie zrobili... Pracuja od roku nad nowym materialem. A ze jeszcze nie wyszedl. Zauwaz np ze caly material nagrywaja i robia wlasnym kosztem. Nie maja konktraktu z zadna wytwornia. Wiec nie mozna sie dziwic ze nie wydaja plyty co rok. Poza tym moim zdaniem sa zespoly ktore wydaly plyty i byly rozczarowaniem. Chociazby ostatnia plyta Vadera moim zdaniem to jakies nieporozumienie. |
mi się kawałek z peja podoba ale Niebyło z Edytą jest zajebiste do tego jeszce ten teledysk - jak dla mnie bardzo dobre. Ale aż mnie bierze na samą myśl jaka będzie ta nowa płyta...
a co do Vadera to wogóle to co się tam dzieje jest jakimś nie porozumieniem - swoją drogą ciekawie się zapowiada blitzkrieg 3 zapowiada się ciekawie |
_________________ posty sponsorowane przez Jima Hooka
ruma prosto z lidla |
|
|
|
 |
Furia
Twardy Jak Bruk

Wiek: 40 Dołączyła: 07 Sty 2005 Posty: 791 Skąd: co skad?
|
Wysłany: 2005-06-13, 10:25
|
|
 |
| olusnz napisał/a: |
mi się kawałek z peja podoba ale Niebyło z Edytą jest zajebiste do tego jeszce ten teledysk - jak dla mnie bardzo dobre. Ale aż mnie bierze na samą myśl jaka będzie ta nowa płyta...
|
No dokladnie, co zlego jest w eksperymentach i laczeniu styli w muzyce? jezeli SN klepali by na okroglo to samo, to ja rozumiem ze w koncu mozna miec dosc
pozatym jest wiele zespolow ktore zasluguja na miano roczarowania roku, ale napewno nie jest to SN, nawet jesli niektorym sie nie podoba... |
_________________ Bo mysli moje nie sa waszymi myślami, ani drogi moje nie są waszymi drogami. |
|
|
|
 |
faith
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2005-06-13, 19:28
|
|
 |
nie podoba mi sie revolta i zawsze mówię to otwarcie ale nie zmienia to faktu, że doceniam i szanuję sn za to co robili wcześniej-były pewne akcje w czasie jak ja to mówię "trwania revolty", które baardzo mi się nie podobały <ale po co to rozpamiętywać> ...
było minęło - mogę powiedzieć, że dzięki sn dużżżżżżo w moim życiu się zmieniło i dzięki im za to
a co do rozczarowania - to revlota mnie rozczarowała ... szczególnie duet z peją ... |
_________________ im wyżej jesteś tym więcej chcesz
im wyżej jesteś tym więcej pragniesz ... |
|
|
|
 |
olusnz
Szalony Szalejący Szaleniec

|
Wysłany: 2005-06-14, 00:22
|
|
 |
| Kagome napisał/a: | No dokladnie, co zlego jest w eksperymentach i laczeniu styli w muzyce? jezeli SN klepali by na okroglo to samo, to ja rozumiem ze w koncu mozna miec dosc
pozatym jest wiele zespolow ktore zasluguja na miano roczarowania roku, ale napewno nie jest to SN, nawet jesli niektorym sie nie podoba... |
zgadzam się całkowicie |
_________________ posty sponsorowane przez Jima Hooka
ruma prosto z lidla |
|
|
|
 |
dante
Piękny Roman

|
Wysłany: 2005-06-14, 14:27
|
|
 |
ja wypowiem sie tylko tak, ze niektorym zespolom na dobre wychodzi laczenie gatunkow czy tez zmiana styli. jednak niektorym zespolom nie wychodzi to najlepiej. siebie za true metala nie uwazam ale nie lubie tez gdy zespol ktory co by nie mowic gral dosc ciezka muzyke, nagrywa piosenke z Peja (do ktorego szczerze mowiac nie mam szacunku i jestem moim najnieulubiensiejszym artysta hh ) i Edyta Gorniak (ktorej to juz kompletnie nie rozumiem i nie bede sie wypowiadal w jej temacie).
kazdy ma swoje zdanie w tym temacie i ja je szanuje.
ja czekam tylko az SN zacznie grac tak jak dawniej, jesli to nie nastapi, moje sluchanie tego zespolu pozostanie na CLC i innych, wczesniejszych produkcjach.
tyle. |
_________________ "Umysł może być zły nie będąc anormalnym." - Dennis Nielsen |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
Wysłany: 2005-06-14, 15:04
|
|
 |
obys sie rozczarowal hehe, Revolta to byl jednorazowy wyczyn przeciez |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2005-06-14, 15:14
|
|
 |
A mi sie tam podobala ta plyta .... |
|
|
|
 |
endrjuuu
Ziarno Chaosu

Wiek: 39 Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 27 Skąd: z Dupy.....:|
|
Wysłany: 2005-06-16, 23:52
|
|
 |
| Wyjątkowo jestem pod cudzym nickiem. Jesli mogę wyrazić swoje zdanie o tym zespole, to jest jedna rzecz, ktora coraz bardziej w tym zespole mi nie pasuje. Chodzi mi o ich straszną bufonadę i pozowanie na kogoś wyjątkowego, innego. Te zdjęcia, te ich pozy, miny, stroje itd. - jest to niezwykle sztuczne, nienaturalne. Co gorsze, im większa powaga i patos ich przedsięwzięcia, tym coraz prostsza staje sie ich muzyka i traci ona coraz bardziej na świeżości (która charakteryzowała ten zespół na poczatku działalności). Uzycie elektroniki pozornie wzbogaciło muzyke zespołu, ale tak naprawdę jest to tandetne, banalne. Cała powaga i nadęta otoczka wokół grupy dysonuje z coraz prostszą muzyką i pustymi, banalnymi tekstami, co powoduje, że dla mnie jest dobry przykład...... kiczu, czyli czegoś, co udaje wielką sztuke, ale tak naprawdę nią nie jest. |
_________________ niech płoną drzewa!!
niech las się pali |
|
|
|
 |
a$artana
Zaawansowany

|
Wysłany: 2005-06-17, 09:12
|
|
 |
nie mam zamiaru z Toba polemizowac, kazdy ma prawo miec swoje zdanie, dziwi mnie jedynie czemu nie podpisales sie pod ta wypowiedzia?? Piszesz, ze wyjatkowo jestes pod czyims nickiem, ty czyli kto?? Chyba, ze wszyscy wiedza tylko ja nie |
_________________ Nie ma El Dupy gdy rozum lodem skuty |
|
|
|
 |
Mahtab
Madman

|
Wysłany: 2005-06-22, 16:29
|
|
 |
| endrjuuu napisał/a: | | Wyjątkowo jestem pod cudzym nickiem. Jesli mogę wyrazić swoje zdanie o tym zespole, to jest jedna rzecz, ktora coraz bardziej w tym zespole mi nie pasuje. Chodzi mi o ich straszną bufonadę i pozowanie na kogoś wyjątkowego, innego. Te zdjęcia, te ich pozy, miny, stroje itd. - jest to niezwykle sztuczne, nienaturalne. Co gorsze, im większa powaga i patos ich przedsięwzięcia, tym coraz prostsza staje sie ich muzyka i traci ona coraz bardziej na świeżości (która charakteryzowała ten zespół na poczatku działalności). Uzycie elektroniki pozornie wzbogaciło muzyke zespołu, ale tak naprawdę jest to tandetne, banalne. Cała powaga i nadęta otoczka wokół grupy dysonuje z coraz prostszą muzyką i pustymi, banalnymi tekstami, co powoduje, że dla mnie jest dobry przykład...... kiczu, czyli czegoś, co udaje wielką sztuke, ale tak naprawdę nią nie jest. |
Niestety, ale moje spostrzeżenia są podobne. Zmieniło sie wiele w tym zespole. Widzę też narastający tu konflikt między fanami sprzed " Czasu ludzi cienia" i po " czasie ...". Ja juz pisałam też, że nie jestem zwolenniczką Revolty. Nie podoba mi się ona, może tez tylko raz ją przesłuchałam. Przykro mi.
Takie jednak mam spostzreżenia. |
_________________ Witam! |
|
|
|
 |
|
|