Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
"Pentagram Revolta" |
| Autor |
Wiadomość |
westa
Chassis

|
Wysłany: 2005-03-02, 13:31 "Pentagram Revolta"
|
|
 |
WYDZIELONY WĄTEK. longas
Od kiedy to SN grywa dla garniturków? :> Nie podoba mi sie to :> |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2005-03-02, 16:26
|
|
 |
| westa napisał/a: | | Od kiedy to SN grywa dla garniturków? :> |
od chwili podpisania umowy z Pentagramem |
|
|
|
 |
Gloria
Chory Opętany

Wiek: 41 Dołączyła: 28 Lis 2004 Posty: 677 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-03-02, 16:44
|
|
 |
Gajerek to tylko ubranie nie oznacza ono odrazu "politycznego sku...la"
ale dobrze sie dzieje , niech SN porarza i takie kregi na pewno nie wyjdzie to na zle !!
Po przeczytaniu recenzji tej imprezy to scisnela mnie jedna mysl " jak ja CHCIALABYM TAM BYC !!! " |
_________________ sa smutne listy
pisane krwia i lzami
przy swiecach przeszlosci |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
Wysłany: 2005-03-02, 17:07
|
|
 |
piedole system porzadek i lad?
Sam przeciwko wszystkim?
To jest glos tych, ktorzy bez szans?
Milczenie jest zgodą więc koniec milczenia?
Mówią, że tak żyją wszędzie?
Przed nikim czoła nie chylę ?
Odrzucam pustą poezję, wszystkie ich oczy puste?
Nie ma mnie dla waszych państw, systemów, religii, granic, podziałów, korporacji, pogardy, wyzysku, kłamstw??????
Przyklejony uśmiech, nienaturalny krok, fałszywe gesty - oni cały czas mnie obserwują, oceniają i jednym słowem mogą zrobić ze mną wszystko
Wiem, że mnie okradają, wysysają moje soki, wykorzystują.???
Z ulicy prosto na salony wasz nowy bóg artysta zniewolony ??????????
Dobrze wiesz , że wiem
Wiem co mi zabrałeś
Wiem co odebrałeś
Sprzedałeś mnie za gówno marne
Dlaczego zabiłeś sny i marzenia
I dziecko, które wierzy, że świat zmienia
W tobie niczego dla mnie nie było
No comment
"Sweet Noise łamie schematy i zaskakuje nawet swoich fanów."
O tak, zaskakuje |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2005-03-02, 18:12
|
|
 |
| longas napisał/a: | | westa napisał/a: | Od kiedy to SN grywa dla garniturków? |
od chwili podpisania umowy z Pentagramem |
Fajni ludzie pracooja w Pentagramie ....
A co nie wolno heheheh |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
Wysłany: 2005-03-02, 18:30
|
|
 |
Nie mowie ze nie wolno, ale np. czemu w takim razie nie przyjmuja fryderykow (chociaz Magic i Glaca sa Czlonkami rady fonograficznej...) ? Stali sie czescia systemu ktory zwalczaja? Czas Ludzi Cienia to bujda dla naiwniakow takich jak ja? Przezylem Revolte, ale klamstwa i obludy nie przezyje. Sprzedales mnie za gowno marne! |
|
|
|
 |
ja-kaś
Zaawansowany

|
Wysłany: 2005-03-02, 18:54
|
|
 |
| ------------------ |
| Ostatnio zmieniony przez ja-kaś 2012-06-02, 04:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
Wysłany: 2005-03-02, 19:09
|
|
 |
| Cytat: | | Gwiazdy za granicą muszą występować na przykład dla Coca Coli i Pepsi, taka jest cena bycia osobą popularną |
Wiesz, nie slyszalem zeby Metallica grala dla szefow czy udzialowcow Pepsi :> np. Britney oooo tak na pewno. Sa tez oczywiscie plenery organizowane np. w USA Pepsi Smash, ale tam przychodza ludzie, ktorzy kumaja baze i zepoly maja dla kogo grac...Jest malo przypadkowych osob.
| Cytat: | | Wtedy albo występowałbyś razem z Beatą Kozidrak, Blue Cafe i Varius Manx | Te zespoly baaardzo czesto wystepuja na tego typu imprezach zakmknietych :> Jedyny wyjatek, ze SN nie wystepuje na dniach miasta :>
Wkurza mnie to, ze graja tak malo koncertow, a marnuja sie dla jakichs pierdzacych w stolki akcjonariuszy czy czekajacych na darmowa wyzerke dziennikarzy. :> "A teraz w przerwie miedzy kotletem a zupą z trupa wystapi zespol SN znany ze wspolpracy z Peją i Edytą Górniak" Sory, ale to do mnie nie przemawia. I gdzie tu bunt? Gdzie tu walka z systemem? Nie oszukujmy sie, TO SĄ PUSTE SŁOWA
Nie bede nigdy popieral takich kompromisow. Niech robia co chca, ale w moich oczach wieeeele stracili
http://www.fotopolis.pl/i...h=1&nrarch=1785
"Podczas imprezy firma Multimedia Vision zaprezentowała także dwa nowe cyfrowe kompakty...."
(ta impreza to byla jedna wielka reklama :> ) |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-03-02, 20:25
|
|
 |
| westa , na tym koncercie tez byli ludzie sluchajacy takiej muzy, bawili sie i szaleli pod scena, tak ze nie przesadzaj.... SN nie robi im reklamy w tivi dla kasy tak jak mowi kasia, tylko zagralo na ich zaproszenie po prostu, nie demonizuj tego wystepu :> |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
Wysłany: 2005-03-02, 20:31
|
|
 |
tia, ale za duzo ich tam nie bylo hehe. w koncu impreza zamknieta dla wiadomych ludzi. No nie robia reklamy w tv, ale robili im reklame na tej konkretnej imprezie przed dziennikarzami i kontrachenatmi Pentgram |
|
|
|
 |
ja-kaś
Zaawansowany

|
Wysłany: 2005-03-02, 21:13
|
|
 |
| ------------- |
| Ostatnio zmieniony przez ja-kaś 2012-06-02, 04:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
Wysłany: 2005-03-02, 21:23
|
|
 |
Dobra, czemu nie Ale gdybym nawet robil takie numery, to nie bede sie podpieral tym ze walcze z systemem, ze jestem sam przeciwko wszystkim, ze pier**le system porzadek i lad itp. skoro sam jestem jego czescia i podpieram sie i w gruncie rzeczy jestem konformista, a nie buntownikiem. |
|
|
|
 |
a$artana
Zaawansowany

|
Wysłany: 2005-03-02, 21:50
|
|
 |
Ludzie o co wam chodzi?? to byla impra firmy Pentagram a ludzie w garniturkach to zarzad firmy, wspolpracownicy etc. Mialam przyjemnosci widziec foty i filmik z tej impry i slyszec o niej co nieco. Wierzcie na slowo, byl to jeden z bardziej hardcorowych koncertów zespolu. Zapytajcie Toda
Poza tym gdybyscie widzieli te foty, beheheh ludzie w garniturkach owszem tacy tez byli, ale hahaha jesli chodzi o stroje to byly tam bardzo rozne klimaty, baaardzo ostre klimaty.Ludzie bawili sie jak na normalnym koncercie, owszem cale imprezowe show bylo inne ale taki byl sam charakter imprezy.
I na koniec, tak bardzo fajni ludzie pracuja w Pentagramie, zapewniam , sluchajacy ciekawej muzy i bywajacy tez na "zwyklych" koncertach SN.
dzieki tym fajnym ludziom NoiseNation ma za friko druki prac graficznych i materialow promocyjnych, dzieki czemu moze istniec i dzialac na coraz wieksza skale
[ Dodano: 2005-03-02, 22:06 ]
Boze Westa, nie porownuj pentagramowej impry, zaraz zaraz jak dobrze kojarze to na ostatniej ich imprezie gral Hunter!!! z gownem ktore dotyczy fryderyków czy innych nagród przyznawanych w polskim showbiznesie. Poza tym jakos dla Converse nie zagrali! Po prostu Pentagram zrobi co jakis czas takie imprezy, bardzo klimatyczne imprezy wiec zaprasza na nie dobre zespoly. Mysle ze masz jakas dziwna wizje tej imprezy, sztywniaki w garniakach stojace pod scena i pijace drinki dyskutujac o kursie walut czy nie wiem o czym, ale to byl zwyczajny koncert. Naprawde nie rozumiem czemu ten fakt wzbudza u Ciebie takie emocje. Bez wspolpracy z "korporacjami" Revolta nie mialaby szans sie ukazac. Ja z tekstem Glacy o "korporacjach" utzsamiam raczej jakies United Fruit czy inne takie, które wykorzystują prace malych dzieciaków w Chinach czy Indiach,etc, a nie dobry koncert na dobrej imprezie sponsora. Przyszlosciowo chcialabym zrobic wystawe NN na takiej imprezie, bo to daloby olbrzymia szanse naszym grafikom, fotografom, gdyz z Pentagramem zwiazani sa specjalisci w tych dziedzinach. To tez uwazasz za sprzedanie sie?
[ Dodano: 2005-03-02, 22:11 ]
| Cytat: | | "A teraz w przerwie miedzy kotletem a zupą z trupa wystapi zespol SN znany ze wspolpracy z Peją i Edytą Górniak" Sory, ale to |
Szkoda, ze zamiast dowiedziec sie jak tam bylo od raz masz swoja wizje, ba jestes pewien jak to wygladalo.
Przypadkowi ludzie, oj szkoda ze Qsqs nie dojechal z tym bannerem na koncert w Poznaniu, poznalbys tego sztywniaka |
_________________ Nie ma El Dupy gdy rozum lodem skuty |
|
|
|
 |
ja-kaś
Zaawansowany

|
Wysłany: 2005-03-03, 01:58
|
|
 |
| --------- |
| Ostatnio zmieniony przez ja-kaś 2012-06-02, 04:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gloria
Chory Opętany

Wiek: 41 Dołączyła: 28 Lis 2004 Posty: 677 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-03-03, 09:49
|
|
 |
wiecej wiary w Sweet Noise !
moim zdaniem zarzucanie im ze graja dla korporacji ( tzn pod publiczke ) to ta sama walka z wiatrakami co w przypadku udawadniania SN ze sa dupkami od czasu CLC i Revolty bo zagrali np z Peja
PS hmmmmmmmm poza tym nikt by nie zaproponowal SN koncertu dla koropracji ktora w swoich tekstach pograrzaja ! Wtedy zatrudnili by np Paschalska
THE END:!: |
_________________ sa smutne listy
pisane krwia i lzami
przy swiecach przeszlosci |
|
|
|
 |
|
|