Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
Image |
| Autor |
Wiadomość |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 41 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2004-11-22, 00:14
|
|
 |
Hmmm jesli chodzi o image, to jakos szczegolnie nie zwracam na to uwagi...Bardziej obchodzi mnie to co robia, a nie to jak wygladaja. Chociaz szczerze mowiac ostatnio zastanawialam sie czy Glaca zamierza powrocic do czarnego koloru wlosow...nie to,ze cos mi nie pasuje, tylko zauwazylam, ze nie farbuje wlosow na czerwono i ma odrosty i tak mnie to zaciekawiloo |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Ks.SAPER
Uzależniony

|
Wysłany: 2004-11-22, 09:50
|
|
 |
Magic (hłe hłe hłe ) planuje powrót do swojego koloru ale Glacy się nie pytałem o to. Mieliśmy poważniejsze tematy do rozmów |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2004-11-22, 19:53
|
|
 |
No i spoko. Jak bek tu de ruts to na calego |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2004-11-23, 11:29
|
|
 |
| Ks.SAPER napisał/a: | Magic (hłe hłe hłe ) planuje powrót do swojego koloru ale Glacy się nie pytałem o to. Mieliśmy poważniejsze tematy do rozmów |
O kur*a hehehehe ciekawa jestem jak bedzie wygladał ...ale w czarnych heram mu dobrze .... |
|
|
|
 |
Gloria
Chory Opętany

Wiek: 41 Dołączyła: 28 Lis 2004 Posty: 677 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-01-16, 12:37
|
|
 |
Image pozostawiam artyscie staram sie tego nie oceniac czy jest taki jaki powinien byc czy nie Moge tylko wyrazic sie czy wpadl mi w gust (a na temat gustow sie nie dyskutuje) wiec jesli chodzi o panow z SN to image spostrzegam jak najbardziej pozytywnie Pasuje mi do nich zgrywa sie z muzyka i wszyscy wygladaj mniam mniam
( procz Kostka ktory ma dla mnie obojetny image ale jest ok) |
_________________ sa smutne listy
pisane krwia i lzami
przy swiecach przeszlosci |
|
|
|
 |
E.v.E.
Chory Opętany

|
Wysłany: 2005-01-16, 13:15
|
|
 |
Hm....Tutaj opinie,ze "oprawa" koncertow i klipow SN jest dla kasy...A ja mysle,ze owa oprawa stala sie nieodlaczna czescia muzyki...I jest dowodem na to,jak bardzo chlopaki poswiecaja sie temu co robia a nie na to ze chca zarobic.....
W koncu gdybysmy poszli na koncert i nie byloby Xow,Vahana itd. to mielibysmy wrazenie,ze czegos brakuje,prawda? |
_________________ Gdy śnię nocą w dusznych kątach umysłu,po przebudzeniu wiem: sen to mara;
Lecz śniąc na jawie-jestem niebezpieczna,bo mogę próbować ziścić marzenia. |
|
|
|
 |
moszna
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2005-01-16, 14:29
|
|
 |
| E.v.E. napisał/a: | Hm....Tutaj opinie,ze "oprawa" koncertow i klipow SN jest dla kasy...A ja mysle,ze owa oprawa stala sie nieodlaczna czescia muzyki...I jest dowodem na to,jak bardzo chlopaki poswiecaja sie temu co robia a nie na to ze chca zarobic.....
W koncu gdybysmy poszli na koncert i nie byloby Xow,Vahana itd. to mielibysmy wrazenie,ze czegos brakuje,prawda? |
kiedyś nie było iXów i Vahana i jakoś na ich koncertach nie odczuwałem braków, ani nie czułem pustki... |
_________________ Witaj!
To twój dom - gnój na środku podwórka, to twoja matka
Ten z wąsem - to on - bierze ją zawsze, gdy chce
Witaj tu!
Chodź, nauczę cię agresji! |
|
|
|
 |
E.v.E.
Chory Opętany

|
Wysłany: 2005-01-16, 14:43
|
|
 |
Ale mi chodzi o to,ze TERAZ by bylo pusto....Czyli ze po prostu to wszystko stworzylo jedna calosc:)Bardzo ciekawa z reszta |
_________________ Gdy śnię nocą w dusznych kątach umysłu,po przebudzeniu wiem: sen to mara;
Lecz śniąc na jawie-jestem niebezpieczna,bo mogę próbować ziścić marzenia. |
|
|
|
 |
Gloria
Chory Opętany

Wiek: 41 Dołączyła: 28 Lis 2004 Posty: 677 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-01-17, 13:07
|
|
 |
| E.v.E. napisał/a: | Ale mi chodzi o to,ze TERAZ by bylo pusto....Czyli ze po prostu to wszystko stworzylo jedna calosc:)Bardzo ciekawa z reszta |
bo Sweet Noise to jedna rodzina |
_________________ sa smutne listy
pisane krwia i lzami
przy swiecach przeszlosci |
|
|
|
 |
putin
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2005-01-24, 14:15
|
|
 |
| Gloria napisał/a: | | E.v.E. napisał/a: | Ale mi chodzi o to,ze TERAZ by bylo pusto....Czyli ze po prostu to wszystko stworzylo jedna calosc:)Bardzo ciekawa z reszta |
bo Sweet Noise to jedna rodzina |
starszy czy młodszy, chłopak czy dziewczyna |
_________________ w Grecji mieszkają Grecjanie, sie wie |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2005-01-25, 15:33
|
|
 |
Tak "rodzina" a glaca nasz starszy brat hehehe ( MI a nie tato heheeh ) |
|
|
|
 |
|
|