Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:12
After Party
Autor Wiadomość
iluzjonista 
Piękny Roman

Wysłany: 2005-01-07, 03:18   
KaSiaaaa napisał/a:
Ps. od Mi : Jezeli mozecie zorganizowac afterparty z dwoma zespolami Shahid I sweet Noise to napiszcie do mnie na priwa, a nie marudzicie , ze jest juz zorganizowane w innym klubie. To jest dobry pub...jezeli ktos tam przyjdzie, tzn ze zalezy mu na SN, bo tam ma byc spotkanie z zespolem! Jezeli uwazacie , ze ten pub Wam nie odpowiada, to poprostu nie przychodzcie...K2 albo Bazyl to sa fajne puby, ale nie na ta okazje...Jezeli przyjdziecie ...ciesze sie,ze bedziecie naszymi goscmi...pozdrawiam MI ;)

Tu nie chodzi o to ktora knajpa jest fajniejsza ale o to ktora jest bardziej pojemna:)

" To jest dobry pub...jezeli ktos tam przyjdzie, tzn ze zalezy mu na SN, bo tam ma byc spotkanie z zespolem!"

My tu tylko rozwazamy bardzo prawdopodobny wariant ze ktos przyjdzie i nie wejdzie :( Ale badzmy dobrej mysli. Do zobaczenia gdzies tam 15.st. Na koncercie i w/ ew. przed Dragonem

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-01-07, 10:40   
iluzjonista napisał/a:
W zasadzie najlepszym miejscem na takie afterparty bylby klub K2, ew. U Bazyla. JEst jeszcze duzo czasu, wszystko mozna pozmieniac:)

Wydaje mi sie, ze juz nie ma jak cokolwiek zmienic, a moze raczej nie ma sensu, bo wszystko jest zaklepane. Zreszta gdzie by nie bylo...bedzie na pewno swietnie!!! :D Ja to wiem...hehe :D

kaś-GOŚĆ napisał/a:
KaSiaaaa napisał:
...ciesze sie,ze bedziecie naszymi goscmi...

a ta jaka sweet noise
(coś jak trendi tylko, że bardziej najeżone, takie z przytupem )

hahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: Ona byla w stanie nietrzezwosci hahaha :lol: :lol: :rotfl: :D

Mi 
Mi-nadżer

Wysłany: 2005-01-07, 13:08   
kaś- GOŚĆ napisał/a:
KaSiaaaa napisał/a:
...ciesze sie,ze bedziecie naszymi goscmi...

a ta jaka sweet noise
)

hehe to ja robie za gospodarza :P

a codo pubu przeciez mamy zaklepane miejsca :>
Fotoblog Mi :)
LAST FM - Mi

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2005-01-07, 15:48   
Nietrzezwosci to malo powiedziane :lol: Tylko jak ci sie udalo bez bleldow tego dlugiego posta napisac?

komiks_girl 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-01-08, 20:38   małe pytanko
a czy członkowie Noisenation mają zaklepane wejście???????? :hihi: :hihi: :hihi:
p.s. nie wiem czy widzieliscie wczoraj wywiad z kilkoma osobami z NN crew, staralismy sie jak moglismy, ale tv jak zwykle dała dupy, spóźnili się całą godzinę i Glaca z Magikiem wkurzyli się i poszli, szkoda bo wywiad zapowiadał się ciekawie....

[ Dodano: 2005-01-08, 20:39 ]
cześć zwierzak :P albo se robisz jaja, albo ktoś Ci taki wpis klepnął pod postem :rotfl:

[ Dodano: 2005-01-08, 20:40 ]
czemu ja mam podpis - Piękny Roman???????????? to są jakieś pomówienia proszę państwa :rotfl: :rotfl:

niekumacje 
Piękny Roman

Wysłany: 2005-01-08, 22:48   
Bawcie się dobrze. . . też będę na tym koncercie. . . pozdrawiam !!!

NoiseNation 
NN Crew

Wysłany: 2005-01-09, 01:09   
Cytat:
p.s. nie wiem czy widzieliscie wczoraj wywiad z kilkoma osobami z NN crew, staralismy sie jak moglismy, ale tv jak zwykle dała dupy, spóźnili się całą godzinę i Glaca z Magikiem wkurzyli się i poszli, szkoda bo wywiad zapowiadał się ciekawie....

hmm NN crew w tym czasie rozkladalo wystawę w Warszawie :D A telewizja jak to telewizja.... Witaj na Forum Ula :) Pozdrawiamy!
www.youtube.com/noisenationlive
www.facebook.com/noisenationlive

komiks_girl 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-01-09, 11:56   
no tak w ogóle to zapomniałam się przywitać :lol: :lol: :lol: chamstwo się szerzy :P
no to wróć.....WITAM WSZYSTKICH :rotfl: :rotfl: kłaniam się do samej podłogi
jesli chodzi o ten wywiad to były to osoby które mają jakieś swe korzenie w Poznaniu i wyszło to zupełnym przypadkeim, dlatego większość NN Crew o tym nie wiedziała, a ja tam byłam tylko zwykły pionek :lol: :lol:
kurde teraz wszyscy już wiedzą jak mam na imię, dzia :shock: :shock: zero prywatności :rotfl:

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-01-09, 12:34   
niekumacje skoro nie ujawniles sie na wystawie NN, to sie chociaz pokaz nam w Poznaniu. My nie gryziemy! :D :P

KAPSYDA 
Wtajemniczony

Wysłany: 2005-01-12, 17:08   
plany i po planach ....

jade do katowic na projekt z UK :x :( mam nadzieję, że potem opiszecie dokładnie.... :? :? :oops:

ZwierZ 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-01-16, 06:09   Sweet Noise Poznań & After Party
...to ja już w domku...
...dzięki za spotkanko , miło było poznać i ... fajne z Was ludziska ;) ...
...mam nadzieję ,że wszyscy dotarli cało do swych miejsc docelowych i ,że jeszcze kiedyś się zobaczymy gdzieś przy jakiejś okazji....
..pozdrowionka dla tych co byli na koncercie i dla grupki z Dragona...
..hmm...koncert zajebisty - tego było mi trzeba - nie ma jak to dobrze zaczęty rok ;-)

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2005-01-18, 13:21   
After Party ... heheh napewno nie zapomne moich wariacji z Kasią ( do tej pory mnie dupa boli hehe od siadania i wstawania hehehe :) ) .... fajnie było :) :) :) :) .
Pozdrawiam

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2005-01-18, 17:13   
Ano after bylo fajowe. I te fucki pokazywane przez Sweet na kazdym kroku i prawie kazdym zdjeciu :)

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-01-18, 18:47   
Hahaha :lol: Sweet wstajemy..siadamy..wstajemy..siadamy...a teraz kaczuszki :lol: :lol: :rotfl: :rotfl:

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2005-01-19, 10:29   
Od tego do dzis mnie dupa boli hehehe :lol: :lol: :lol: :lol: ...Ale fajnie było szkoda ze za puzno zobaczyłam parkiet na dole ale bym balowała :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...no fakt było CUTE :!: :!: :!:

Odpowiedz do tematu