Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Peja - Fonobar (4 września)
Autor Wiadomość
Matek 
Typowy Średniak

Wysłany: 2010-09-12, 11:16   
Hehe, pewnie myślisz, że nie ogarniam po koncercie , i mam taką podjarę, że przesłania mi osąd, ale powiem Ci autentyczną sytuację z koncertu : Po koncercie złazimy z kumplami i czekamy na jednego z naszych koło fonobarowskiego wc, a koło nas stoi trzech typów i też na kogoś wyczekują. I jeden akurat rozkminia koncert i walnął coś w stylu "I tak najlepszy był .. no ... Sweet noise !" :P Jęzeli koleżka mówi na Glacę "Sweet noise", to raczej zakładam, że kojarzy go tylko z "Jeden Taki Dzień" (teledysk do pozwól żyć wyszedł chyba dzień przed koncertem, o ile się nie mylę), więc fanem nie jest :P Zresztą, mój kumpel, któy OD LAT jest fanatykiem Peji, a SN kojarzy tylko przez mnie, sam przyznał, że Glaca rozwalił pozytrywnie ten koncert, i to on wyzwolił największą energię :P

Ale czemu się dziwić - pierwsze 2 H koncertu oglądało się spoko i nawet był czad ... ale po tym jak Glaca już se polazł (po crowd surfingu, mocarnej masie teksto-muzycznej itp), koncert nagle zmienił się diametralnie - i to nie tylko moje zdanie - nagle zabrakło mu tego czegoś, tego pierdolnię*ia, a dobre pier*olnięcie musi być ;] I mimo, iż PO Glacy, było to samo, co PRZED Glacą, to jednak PO Glacy widziałem na scenie tylko paru kolesi rymujących do mic'a, w ogóle nie przyciągających uwagi umiejętnościami. Trzeba było prawdziwego rockmana, by pokazać ludziom, co znaczy koncert :P

longas 
|admin|

Wysłany: 2010-09-12, 11:49   
w ogole to te hh koncerty mocy nie maja....leci sobie podkładzik w tle z komputerka a z przodu rapuje gosc lub kilku gosci....
zywe instrumenty jednak robia roznice

X 
Madman

Wysłany: 2010-09-12, 17:10   
zgadzam się z Longasem, dlatego HH słucham sobie w domu a na koncerty nie chodzę, bo to nie ma sensu. poza tym poparzcie na tą publikę - parę osób próbowało ,,machać rączką do bitu" reszta stała jak słupy. fani SN by wiedzieli co zrobić. :-P

a kawałek jest zajebisty, nawet w takiej jakości - jeśli masz wyobraźnię to resztę sobie dopowiedz co będzie w wersji studyjnej, że już nie wspomnę o koncertach z żywymi instrumentami. ja jestem pozytywnie zaskoczony. dźwięk z 1.30min - orgazm, lubię takie chore brzmienia. :twisted:

EDIT :
2.02 - Rysiu robiący ,,szatana", bezcenne. :rotfl:

pozdro wariaty. :-P

PePe 
..PiPa..

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2010-09-12, 18:02   
idzcie na koncetr Ostrego z Sofą, to zobaczycie czy koncerty hh rzeczywiście są nudne :)

...uja słyszę na tych kawałkach i mam wqrwa, że Glac nie daje nam żadnych pliczków nowych i konkretnych dźwięków;

Why can we not be sober?

lolek2 
Pesymistyczny Asceta

Wysłany: 2010-09-12, 20:11   
Pipa dostaliśmy pliki z innego projektu :]

X 
Madman

Wysłany: 2010-09-13, 07:40   
SEN w lepszej jakości.
http://www.youtube.com/watch?v=Pi5LCKRpw3s

Matek 
Typowy Średniak

Wysłany: 2010-09-13, 09:58   
Ktoś ogarnął z tego mp3?

X 
Madman

Wysłany: 2010-09-13, 14:03   
Matek napisał/a:
Ktoś ogarnął z tego mp3?

ja mogę zrobić ale po co?

Matek 
Typowy Średniak

Wysłany: 2010-09-14, 00:14   
1 przykład z rzędu - dla fanatyków, którzy muszą słuchać tego nawet z telefonu, albo w samochodzie ? :D

PePe 
..PiPa..

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2010-09-14, 22:38   
tylko że na ten moment, to mnie najbardziej temat my riot interesuje bo raczej to mnie najmocniej ruszy z tych wszystkich projektow; tu sobie cos dlubie w ramach pitu pitu, tam trzeszczy wiertarką i zepsutym odkurzaczem, tam układa melodyjki prosto z serca, a tu moze byc dobre pierdolnięcie;

Matek - melisy sobie zaparz, pomoże.

Why can we not be sober?

Matek 
Typowy Średniak

Wysłany: 2010-09-15, 21:20   
Uwierzę Ci na słowo, pewnie poparłeś to doświadczeniem, ale dziękuję, postoję :)

nofink 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2010-09-15, 22:31   
longas napisał/a:
w ogole to te hh koncerty mocy nie maja....leci sobie podkładzik w tle z komputerka a z przodu rapuje gosc lub kilku gosci....
zywe instrumenty jednak robia roznice

zapraszam na koncerty luca, zobaczysz jak wyglada ten 'hh bez energii'. Jak ja nienawidze stereotypow ;/

dzieki za relacje z koncertu matek.

westa 
Chassis

Wysłany: 2010-10-10, 12:52   
Sa wyjatki oczywiscie, ale niestety najczesciej w Polsce wyglada to na zasadzie odpalam laptopa, dj podrapie plyte i tyle - takie karaoke :hihi:

Pamietam jak bylem na Kalibrze kiedys i sie zawiodlem - przed nimi gral Maleo i byl konkretny sound, chociaz reggae nie lubie to bardziej mi sie podobalo niz karaoke Kalibra...

Odpowiedz do tematu