|
Peja - Fonobar (4 września) |
| Autor |
Wiadomość |
dana
Ziarno Chaosu

Wiek: 28 Dołączyła: 14 Cze 2010 Posty: 27 Skąd: Lidzbark Warmiński
|
Wysłany: 2010-09-06, 20:29
|
|
 |
Matek:) dzięki za relację i...filmiki[ ]
...głowy to raczej sobie Glaca nie rozwalił -jak wyżej napisano,chociaż rzeczywiście na jednym zdięciu w pierwszej chwili można się pomylić , po dokładniejszym przyjrzeniu się zdięciu widać ,iż włosy koloru rubinowego lub burgunda opadają Glacy na twarz! |
|
|
|
 |
Matek
Typowy Średniak

Wiek: 37 Dołączył: 05 Gru 2009 Posty: 215 Skąd: Skierniewice
|
Wysłany: 2010-09-06, 21:07 :)
|
|
 |
Nie ma sprawy Marto A Glaca sobie głowy nie rozwalił, za to Peja - prawie. Poślizg na butelce z wodą wyglądał hardkorowo, i w całym klubie tylko "uuuu..." i każdy się bał przez parę sekund, że koncert się skończy wyjazdem Peji karetką ... (i że butelkę podstawił TeDe, hehe). Na szczęście nic mu się nie stało. Glaca, to prędzej nogi by se połamał, bo jak go niósł tłum, bo jechał stopami po niskim suficie Fono Barowym :D:D
BTW, wie ktoś, co robię nie tak, że nie mogę wstawić avka z dysku ? |
|
|
|
 |
Momus
Idée fixe

|
Wysłany: 2010-09-06, 21:41
|
|
 |
albo za duża rozdzielczość, albo waga. Wrzuć na ImageShack i spróbuj załadować z sieci, a jak tak nie da rady, to w ostateczności zapodaj linka longasowi lub lolkowi to ci wstawią. Sorry za offtop, to się więcej nie powtórzy |
_________________ Рукописи не горят
Każda świnia trafi kiedyś na rzeźnika |
|
|
|
 |
X
Madman

|
|
|
|
 |
Matek
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2010-09-07, 00:00
|
|
 |
Ubiegłeś mnie panie X ! Właśnie miałem to wrzucić !
Swoją drogą 2 sprawy : z całej tej podjary koncertem zapomniałem wam powiedzieć : jakieś 2 dziewczyny z ekipy Peji, plus jeden koleś mieli cyfrówki (one) i kamerę (koleś) i wszystko kręcili. Więc można liczyć na to, że cały koncert się pojawi w sieci chyba ... Albo przynajmniej Glaca weźmie od nich nagranie SEN i nas na spontanie nim uraczy ?
PS : sporo powycinali jednak Bo po POZWÓL MI ŻYĆ, oraz po pierwszym podejściu do JEDEN TAKI DZIEŃ było sporo gadania, a tu tego nie ma, ale chuk tam, ważne że profesjonalne nagranie się znalazło w sieci Wie ktoś jak to ściągnąć z CGM na dysk ? Chcę to wypalić na płytkę i mieć na pamiątkę ... |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
|
|
|
 |
Matek
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2010-09-07, 09:34
|
|
 |
Dzięki, zaraz zassam.
A co Wy na to, żeby wysłać do SLU maila z prośbą o opublikowanie filmiku z nagraniem SEN ? Tzn chyba prędzej Glacę by trzeba było o to męczyć, żeby on ich męczył
Szlag, gdyby jakiś jełop się na mnie nie pchał na koncercie, to byśmy chociaż teraz samo audio mieli nagrane |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-09-07, 14:59
|
|
 |
| 25 megabitów światłowodu w robocie a filmik i tak się tnie. Ma ktoś toto na YouTube'ie czy gdziekolwiek indziej? |
_________________ http://www.facebook.com/GajewskiMaciek
[url]http://twitter.com/#!/gajewskimaciej[/url] |
|
|
|
 |
X
Madman

|
Wysłany: 2010-09-07, 15:53
|
|
 |
| Amat3uR napisał/a: | | 25 megabitów światłowodu w robocie a filmik i tak się tnie. Ma ktoś toto na YouTube'ie czy gdziekolwiek indziej? |
strona jest przeciążona, bo sie wszyscy na wywiad z Rychem rzucili. |
_________________ https://www.facebook.com/madman.project |
|
|
|
 |
eN
Madman

|
Wysłany: 2010-09-07, 20:09
|
|
 |
|
|
|
|
 |
Sweet Kinga
Piękny Roman

|
Wysłany: 2010-09-11, 20:50
|
|
 |
no właśnie hehe, ale jest link na pejczu z lepszą jakością |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
|
|
|
 |
Małgosia
Pacjentka doktora Dżi.

Wiek: 37 Dołączyła: 17 Lip 2006 Posty: 3534 Skąd: Bydgoszcz
|
|
|
|
 |
Matek
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2010-09-11, 22:14
|
|
 |
Lol ... dla tych co tego nie czują ... mnie też na filmiku wygląda to słabo ... ale wierzcie mi - w pierwszych rzędach była energia niesamowita. Nawet Ci, którzy nie znają/nie lubią SN/Gacy/My Riot, w rozmowie mówili, że on był najlepszy na tym całym koncercie ( i to nie dla tego, że koncert był do dupy czy coś, bo był naprawdę zajebisty, mimo że nie lubię Peji, wybawiłem się mega) .Zobaczycie w realu, albo lepsze nagranie i ogarniecie to wtedy |
|
|
|
 |
Małgosia
Pacjentka doktora Dżi.

Wiek: 37 Dołączyła: 17 Lip 2006 Posty: 3534 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-09-11, 23:49
|
|
 |
Chciałabym nieco wyciszyć Twoje podniecenie.
Po pierwsze, nieco wątpię, że ktoś kto nie lubi Glacy mówił, że był najlepszy z całego koncertu.
A po drugie na żywo zawsze jest inaczej, ludzie nakręcają się wzajemnie, jest moc, energia, nawet najgorszy shit (i mówię ogólnie, a nie o M_R) na żywca odbiera się inaczej.
I to nawet nie jest sceptycyzm z mojej strony, a raczej wypośrodkowanie |
_________________ www.facebook.com/gosiaczek8807
www.lastfm.pl/user/gosiaczek8807 |
|
|
|
 |
|
|