|
Coś nowego? |
| Autor |
Wiadomość |
King_Kschychooo
Twardy Jak Bruk

Wiek: 42 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 849 Skąd: Philadelphia, PA,
|
Wysłany: 2010-05-07, 21:53
|
|
 |
Moze wreszcie wybuchnie ta bomba nad ktora G pracowal. Moze jak to zobaczymy to sie posramy ze sie tak wyraze. A moze bedziemy sobie tu przez nastepne pare miesiecy tu gdybac i organizowac wojny czy SN wraca czy nie. Ja bym chcial zobaczys cos takiego ze calemu swiatu szczeny na ziemie i bielizna do prania. Cos na co warto bylo nam, wiernym wojownikom, tu czekac.
Amen |
_________________ Hey Gość!
Do you even know what a Wawa is? |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2010-05-07, 22:16
|
|
 |
| heeh TT tez miał podbic swiat....a jak wyszło wszyscy wiemy |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
King_Kschychooo
Twardy Jak Bruk

|
Wysłany: 2010-05-08, 06:01
|
|
 |
A ja dalej wierze ze to wszystko dodyczy TT. Ze jeszcze SN i G wypromuja TT. Ze cos sie bedzie wokol tego dzialo. Niech mnie ktos obudzi, uszczypnie bo bredze. |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2010-05-08, 13:01
|
|
 |
| jeszcze sie nie spotkałem z sytuacją zeby jakis artysta zaczał promowac swoj album 3 lata po jego wydaniu |
|
|
|
 |
eN
Madman

|
Wysłany: 2010-05-08, 13:05
|
|
 |
| jesteście nudni i monotematyczni, a wasze gdybanie nic nowego nie wnosi i nie zmienia. może wystosujcie jakiś otwarty list do G, napiszcie maila, zróbcie mu wlot na chatę, domagając się informacji, zacznijcie go śledzić, łazić za nim tymi samymi drogami...ludzie, skończcie już z tym, bo to durne. |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
|
|
|
 |
King_Kschychooo
Twardy Jak Bruk

|
Wysłany: 2010-05-08, 17:55
|
|
 |
Amator wiem ze bredze. A moze to tylko chwilowe przemeczenie zwiazane z obecnie panujaca u mnie sesja (wiem, jestesmy tu inni)
Long moze SN bedzie pierwszym na liscie? (odsylam do postu Amaota o moim bredzeniu) |
|
|
|
 |
Małgosia
Pacjentka doktora Dżi.

Wiek: 37 Dołączyła: 17 Lip 2006 Posty: 3534 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-05-08, 18:05
|
|
 |
eN – Spokojnie, to jest forum więc możemy sobie dyskutować nawet jak nie ma o czym. Choć przyznam, że i mnie bawi to przejście od "widzieli Glacę na mieście" do "Glaca coś wydaje"
Rozumiem, to forum SN, a że nie ma faktów na których można by budować rzeczową dyskusję, to się chwytamy tego co jest.
X i Krzycho – jak zwykle gratuluję optymizmu.
Dwie uwagi:
1. Glaca zwykle lubił się chwalić swymi poczynaniami, MS lub jak przy TT filmiki na YT, teraz jakoś ubogo. Jedynie ten Twitter czy blog którego na trzeźwo nie rozumiem
2. W wydanie kolejnej płyty po Revolcie też sceptyczna część z nas nie wierzyła. Mówiło się, że SN już nie ma, że tylko G coś tam sobie pyka, ale pewnie nic z tego nie będzie itp. A jednak, dość nieoczekiwanie coś się urodziło. |
_________________ www.facebook.com/gosiaczek8807
www.lastfm.pl/user/gosiaczek8807 |
|
|
|
 |
X
Madman

|
Wysłany: 2010-05-08, 18:36
|
|
 |
| Cytat: |
2. W wydanie kolejnej płyty po Revolcie też sceptyczna część z nas nie wierzyła. Mówiło się, że SN już nie ma, że tylko G coś tam sobie pyka, ale pewnie nic z tego nie będzie itp. A jednak, dość nieoczekiwanie coś się urodziło. |
bo ludzie zawsze będą pier**lić....jakby ktoś kogoś tu trzymał na siłe.
był link do jakiegoś tekstu o TT. w comentach G napisał, że przygotował nową płytę. rzeczywiście jak można pomyśleć, że ,,coś wydaje"? |
_________________ https://www.facebook.com/madman.project |
|
|
|
 |
Małgosia
Pacjentka doktora Dżi.

Wiek: 37 Dołączyła: 17 Lip 2006 Posty: 3534 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-05-08, 19:34
|
|
 |
| X napisał/a: | był link do jakiegoś tekstu o TT. w comentach G napisał, że przygotował nową płytę. rzeczywiście jak można pomyśleć, że ,,coś wydaje"? |
O planach na trasę po wydaniu TT też wspominał, o Woodstocku wspominał i takie tam mało istotne szczegóły
(Żeby nie było. Ja chciałabym by to była prawda, kupuję w ciemno, ale najpierw musze mieć co ) |
_________________ www.facebook.com/gosiaczek8807
www.lastfm.pl/user/gosiaczek8807 |
|
|
|
 |
X
Madman

|
Wysłany: 2010-05-08, 19:49
|
|
 |
| nie wiem co ma jedno z drugim wspólnego. trasa to rzecz nienamacalna, plany mogą nie wyjść z miliona różnych powodów ale chyba trzeba być nienormalnym, żeby pisać o skończeniu płyty, której się nie skończyło. czasem jak słowo daję ale nie nadążam za Waszą logiką. |
_________________ https://www.facebook.com/madman.project |
|
|
|
 |
Wujek eM
Piękny Roman

|
Wysłany: 2010-05-09, 11:17
|
|
 |
| Wszystkie zmiany na myspace, etc mają jakąś swoją przyczynę. Nie są to tylko i wyłącznie wiosenne porządki. Jedne plotki pozostają tylko plotkami i na zawsze pozostaną w świecie urojeń, a inne urzeczywistniają się jako prawda. Reasumując ptaki niosą dobrą nowinę...chyba że powtórzy się sytuacja sprzed zeszłego roku. |
_________________ Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta... |
|
|
|
 |
lolek2
Pesymistyczny Asceta

|
Wysłany: 2010-05-09, 20:12
|
|
 |