Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Glaca w "Dzien Dobry TVN"
Autor Wiadomość
Przemek 
Nadworny RIPPER

Wysłany: 2008-01-05, 06:44   
Cytat:
w sobotę 05.01., Glaca będzie gościem programu Dzień Dobry TVN ok. godz.9.20.

Małgosia 
Pacjentka doktora Dżi.

Wysłany: 2008-01-05, 14:08   
Nie ma to jak wiedzieć wcześniej :/
Oglądał ktoś może, bo ja w soboty o tej porze to... siedzę w szkole

X 
Madman

Wysłany: 2008-01-05, 14:13   
Małgosia napisał/a:
Nie ma to jak wiedzieć wcześniej :/
Oglądał ktoś może, bo ja w soboty o tej porze to... siedzę w szkole

Ja oglądałem. :) Nie macie czego żałować...rozmowa była krótka, o Tripticu ani słowa, rozmawiali o tatuażach....G powiedział tylko, że tatuaże to dla niego droga do indywidualności, że pierwszy tatuaż zrobił sobie jak miał 17 lat, pół roku później następny, pokazał tatuaż Noise inc, Rovolta i Triptic na szyi....obok niego siedziała laska z Blog 27 bodajże, i pokaząła tatuaż tak duży, że musiałem lupe przykładac do telewizora..... :-P

Małgosia 
Pacjentka doktora Dżi.

Wysłany: 2008-01-05, 15:15   
X napisał/a:
obok niego siedziała laska z Blog 27 bodajże

No to super :lol:
X napisał/a:
i pokaząła tatuaż tak duży, że musiałem lupe przykładac do telewizora..... :-P

Ja wiem o co chodzi, bo ostatnio weszłam sobie na jakąś stronę plotkarską i o niej było, że zrobiła sobie tatuaż na nadgarstku i to ponoć z błędem w ingliszowskim spiku :lol:

X 
Madman

Wysłany: 2008-01-05, 15:17   
Małgosia napisał/a:

Ja wiem o co chodzi, bo ostatnio weszłam sobie na jakąś stronę plotkarską i o niej było, że zrobiła sobie tatuaż na nadgarstku i to ponoć z błędem w ingliszowskim spiku :lol:

No to teraz już rozumiem, czemu prowadzący pytali się Glacy czy na jego tatuażach nie ma błędów. :]

PePe 
..PiPa..

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2008-01-05, 18:22   
no to widzę, że był to kolejny udany i konkretny wywiad, który dał wiele nie tylko nam, fanom, ale i zwykłemu kowalskiemu... na jednej kanapkie cudacznie wyglądający facet, który miałby pewnie coś do powiedzenia, oraz młoda głupia dziewczyna, nie mająca nic do zaoferowania... po co G się w to bawi?
kiedyś w podobnym porannym programie, tyle że chyba na tvp, wystąpił peter i novy; była mowa o kuchni, ale i ogólnie ciekawie to wyglądało, bo ludzie o takim image'u "mrocznym", zbudowanym na stereotypach, zostali pokazani jako sympatyczni kolesie, którzy mogliby ugotować obiad dla naszej babci;

no nic... na szczescie mamy demokracje i każdy robi co chce :P

Why can we not be sober?

Zagaj13 
Piękny Roman

Wysłany: 2008-01-05, 21:52   
a ja i tak wole ogladać glaca niz kogokolwiek innego bo wole słuchać jego poraz 10 jak mówi o tym samym niż kogoś kto gada jakieś w ogóle nie interesujące mnie bzdury, poza tym co do tej dziewczyny to tyle co ją słuchałem nie mówiła zle wiec nie powiedziałbym że jest głupia, co najwyżej że nie lubie jej 'zespołu' przykro że mówisz tak o kimś kogo nie znasz. ty fan sweet noise

lolek2 
Pesymistyczny Asceta

Wysłany: 2008-01-05, 22:21   
Zagaj13 (mam nadzieje że to nie wiek :) ) Tola , która już nie jest w blog 27 jakbyście nie zauważyli , jest dość znaną celebrity i można dużo wywnioskować o niej samej chociażby po jej blogu :) może dlatego PePe ma o niej takie mniemanie ?

Zagaj13 
Piękny Roman

Wysłany: 2008-01-05, 22:52   
to wy siedzicie na blogu u toli?? mam 20 lat :) dla mnie nie jest znaną celebrity, ja jej tam nie znam, nie chciałem nikogo urazić ale żeby ją tak wyzywać od razu

lolek2 
Pesymistyczny Asceta

Wysłany: 2008-01-05, 23:23   
Zagaj jako fan sn powinieneś mieć otwarty oczy i otwarte uszy i powinieneś interesować się tym co dzieje się na polskim rynku fonograficznym.

A i dla Ciebie nie musi być celebrity bo to tytuł nadawany przez ogół :)

Zagaj13 
Piękny Roman

Wysłany: 2008-01-06, 00:57   
tak jest jako fan sn mam otwarte uszy i oczy. i widzialem ta dziewczyne tu i tam ale jakoś specjalnie mnie nie zaciekawiła wiec nie wgłebiałem sie w jej tworczość czy co pisze u siebie na blogu, mimo to nie widze powodu dlaczego miałbym ja nazywać głupią,ponieważ jako fan sn wszystkich traktuje z godnością itp(jeśli mnie nie skrzywdzili)

PePe 
..PiPa..

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2008-01-06, 02:07   
moze glupia to troche nieodpowiednie slowo; nie mam w zwyczaju rzucac bluzgami w takich ludzi; po prostu to co prezentuje jest glupie, pozbawione czegos sensownego: ani to dobrze wykoane, ani dobrze zagrane, ani dobrze wyprodukowane (imho!);

a teksty "jako fan sn..." wybacz... wywołują u mnie śmiech; stawiasz się ponad stan i uważasz, że jesteś kimś lepszym bo słuchasz takiej muzyki? to żaden argument... to nie bogowie, uznane autorytety ani nikt kto pełni misję podniesienia poziomu społeczeństwa; zwykli ludzie, artyści; lubie, szanuje, ale bez przesady ;)

Why can we not be sober?

lolek2 
Pesymistyczny Asceta

Wysłany: 2008-01-06, 09:25   
Zagaj to polecam poczytać te notki na blogu , można sobie humor poprawić :)

X 
Madman

Wysłany: 2008-01-06, 10:25   
PePe napisał/a:

a teksty "jako fan sn..." wybacz... wywołują u mnie śmiech; stawiasz się ponad stan i uważasz, że jesteś kimś lepszym bo słuchasz takiej muzyki? to żaden argument... to nie bogowie, uznane autorytety ani nikt kto pełni misję podniesienia poziomu społeczeństwa; zwykli ludzie, artyści; lubie, szanuje, ale bez przesady ;)

No tu sie akurat wyjatkowo zgodzę. ;) Mnie zawsze jarają nowe rzeczy u SN, że zapominam o całym świecie ale takie podniecanie się tym przekazem w życiu codziennym i mówienie ,,robię tak i tak bo jestem fanem SN jest dla mnie trochę dziecinne. Ich sztuka wpłynęła pozytywnie na pewne zmiany w moim życiu ale daleki jestem od takich tekstów. To nie jest żadna partia, kościół ,czy cokolwiek w tym stylu, a nawet jesli by było to też raczej bym się powstrzymał od mówienia takich rzeczy, gdyż ślepa przynalezność do takich ,,jednomyslnych" organizacjii....też wywołuje u mnie niechęć, nawet jeśli nie są to złe poglądy. No ale to już tylko moja opinia. :]

Zagaj13 napisał/a:
jako fan sn wszystkich traktuje z godnością itp(jeśli mnie nie skrzywdzili)

Ok....tylko odpowiedz sobie na pytanie czy gdybyś nie był fanem SN to byś nie traktował ludzi z godnością?

Tak się składa, że są ludzie, którzy traktują wszystkich z godnością i bynajmniej nie są fanami SN. I odwrotnie.....na swoim przykładzie.....czasem zdarzy mi się zjebać kogos bez powodu jak mam zły dzień....i tak się składa, że jestem fanem SN. Jak się domyslam inni fani też nie są ,,święci"...także wiesz. ;) Nie ma sie co za bardzo podniecać tym ich przekazem.....

A co do tej panny z Blog 27....no ja tam bym jej nie nazwał ,,głupią", bo ją szanuję tak jak każdego (i bynajmniej nie dlatego, że jestem fanem SN :-P ), ale jesli mam byc szczery, to jak jej sluchałem to miałem duże problemy ze zrozumieniem ,,co podmiot liryczny miał na myśli" :] W przeciwieństwie do Glacy mówiła bardzo chaotycznie....

Jej sztukę kojarzę ,,piąte przez dziesiąte" więc sie nie bede wypowiadał.....a na jej bloga jakoś mnie nie ciągnie. :]

Zagaj13 
Piękny Roman

Wysłany: 2008-01-06, 13:08   
jak najbardziej nie stawiam siebie ponad innymi, po prostu słuchając ich w pewnym stopniu identyfikuje sie z tą muzyką co za tym idzie z tekstami,wartości które niesie twórczość sn przyjmuje bo są zgodne z moimi zasadami które sobie przyjąłem, i między innymi mówią o poszanowaniu drugiego człowieka, i tak w tym wzgledzie uwazam sie za lepszego od tych którzy drwią obrazaja innych ludzi, ale powodem tego nie jest to że jestem fanem sn, tylko to żę uwazam to za słyszne. bedac na tym forum wnioskuje ze ludzie maja podobne poglady co do człowieka jak ja poniewaz też w pewnym sesnie utożsamiają sie z twórczościa sn. i tyle

Odpowiedz do tematu