|
Klip do "GIVE IT ALL AWAY" |
| Autor |
Wiadomość |
Małgosia
Pacjentka doktora Dżi.

Wiek: 37 Dołączyła: 17 Lip 2006 Posty: 3534 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2007-10-05, 15:36
|
|
 |
A mi się wydaje że przesadzacie z tym przywiązaniem do wyciętych kawałków.
Nie łatwo jest z czegoś zrezygnować bez szkody dla całego kawałku, według mnie zrobiono to z najlepszy z możliwych sposobów.
Zwirzaku, ja chcaiłabym się odnieść do Twoich słów o tym że wstawki z koncertu psują klip. Kochany, nie psują, bo ich prawie wcale tam nie ma
A co do tego co napisał Devil Peter, wyobraź sobie że są osoby któym bardziej podobają się nowsze dokonania SN niż te z czasów Respect! |
_________________ www.facebook.com/gosiaczek8807
www.lastfm.pl/user/gosiaczek8807 |
|
|
|
 |
Noisomaniak
Piękny Roman

|
Wysłany: 2007-10-05, 15:38
|
|
 |
Uuuuaa ja kocham ten utwor ...noi znowu odzywa sie nienasycenie ,nie zaspokoilo mnie to ..Teledysk jest świetny jest w nim wszystko co dobre ..ale muzyka rozszarpuje mi nerwy ,za malo przerwy w wokalu ,wszedzie za duzo poucinane ,piosenka za duzo traci na teledysku... |
_________________ Obym nigdy nie umierał
Obym nigdy nie odchodził |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2007-10-05, 17:43
|
|
 |
| Małgosia napisał/a: |
Zwirzaku, ja chcaiłabym się odnieść do Twoich słów o tym że wstawki z koncertu psują klip. Kochany, nie psują, bo ich prawie wcale tam nie ma
|
No i bardzo sie ciesze, ze jest ich malo. Chociaz moim zdaniem i tak za duzo |
_________________ http://ntn.knives.pl/wp-c...n7a-600x200.jpg |
|
|
|
 |
Pam44
Uzależniony

|
Wysłany: 2007-10-05, 22:49
|
|
 |
| Małgosia napisał/a: | | wyobraź sobie że są osoby któym bardziej podobają się nowsze dokonania SN niż te z czasów Respect! |
Dzieciaczki kochane, sluchajcie sobie czego chcecie, co wam sie 'podoba" ale muzyka to mie tylko upodobanie ale zaleznosci czysto formalne |
_________________ www.0v0.art.pl
www.myspace.com/pam44 |
|
|
|
 |
Devil Peter
Wtajemniczony

Wiek: 36 Dołączył: 01 Wrz 2007 Posty: 65 Skąd: Żary/Zielona Góra
|
Wysłany: 2007-10-06, 08:29
|
|
 |
| Małgosia napisał/a: | | A co do tego co napisał Devil Peter, wyobraź sobie że są osoby któym bardziej podobają się nowsze dokonania SN niż te z czasów Respect! |
Hehe ja własnie jestem jedną z tych osób, które wolą nowsze nagrania, ale niektórzy dalej jeszcze mają nadzieje że usłyszą starego SN. |
|
|
|
 |
Madzior
Perwersyjny prawnik

Wiek: 41 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 1719 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2007-10-06, 12:48
|
|
 |
teledysk super - takie moje skromne zdanie. Dzieciaczek po prostu wymiata - jest ciudowny. Wstawki z koncertu, mimo że jest ich jak kot napłakał, w żaden sposób nie gryzą się z resztą klipu, tylko łączą się z pozostałymi ujęciami w spójną, logiczną całość. Choć wiecie co - mimo że na początku oglądania mordka śmiała mi się to potem kurde smutno mi się zrobiło - mimo że w teledysku pokazani są ludzie żyjący w slumsach, w skrajnej nędzy to nie widać na ich twarzach smutku, tylko radość i uśmiech. Z resztą w jakimś wywiadzie Glaca wspominał o tym kontraście między nędzą a radością życia. Zukile (chyba mnie rozszarpiecie jak to napisze) jest wg mnie słodziutki (musiałam to napisać) i przystojny - uwielbiam takich mężczyzn. A co do jego glosu - facet wymiata jak zawodowa konserwatorka powierzchni płaskich - zawsze robi mi się tak specyficznie dobrze jak słysze jego głos.
Coś jeszcze - nie wiem. Jak mi się coś przypomni to napisze |
|
|
|
 |
gonzor
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2007-10-06, 12:53
|
|
 |
| alkanet napisał/a: | | http://muzyka.interia.pl/teledyski/ |
a jakas strona, gdzie nie trzeba miec gowna windowsowskiego? (musialem do znajomego pojsc, zeby obejrzyc)
[ Dodano: 2007-10-06, 14:07 ]
Zdjecia Theo Crous (blondyn, wiec moze to on...)
 |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2007-10-06, 19:09
|
|
 |
Spoko klip. Zachwycony nie jestem i mi się na przykład bardziej podobał poprzedni, ale jest OK. Daleko mu tylko do poziomu poprzednich klipów SN, ale to nic. Teledysk mnie mniej obchodzi niż muzyka |
_________________ http://www.facebook.com/GajewskiMaciek
[url]http://twitter.com/#!/gajewskimaciej[/url] |
|
|
|
 |
Małgosia
Pacjentka doktora Dżi.

Wiek: 37 Dołączyła: 17 Lip 2006 Posty: 3534 Skąd: Bydgoszcz
|
|
|
|
 |
Hans_Giebenrath
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2007-10-06, 19:42
|
|
 |
Clip jest cholernie żywy,dynamiczny i w bardzo energiczny sposób przedstawia codzienny(chyba) obraz afrykaninów w Townshipach, mi podoba sie bardzo. O ile w poprzednim krajobraz spokojnie spacerował, tak tutaj zapierdala, że omal sie nie potknie. Trudno powiedzieć czy podoba mi sie mniej od poprzednich, jak dotad wciąz moim ulubionym jest ,,Bruk" no i oczywiscie ten w którym brałem udział . Dobre wrażenie robią ujęcia gniewnego Zukile, no i biegnący dzieciak tez jest fantastyczny.
afrykanie - Szacun! |
_________________ Take me away |
|
|
|
 |
Momus
Idée fixe

|
Wysłany: 2007-10-06, 20:39
|
|
 |
| Hans_Giebenrath napisał/a: | | afrykaninów |
mam wrażenie, że to nie tak powinno być napisane |
_________________ Рукописи не горят
Każda świnia trafi kiedyś na rzeźnika |
|
|
|
 |
Hans_Giebenrath
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2007-10-06, 20:47
|
|
 |
najpierw napisałem afrykanów to mi podkreśliło, zmieniłem na afrykaninów a to nadal podkreślone,dla mnie to pierwsze brzmiało poprawniej, ale zostawiłem juz jak było, najwazniejsza jest dobra komunikacja |
_________________ Take me away |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
|
|
|