|
Wywiad Glacy z Jonathanem |
| Autor |
Wiadomość |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
Wysłany: 2007-09-04, 14:03 Wywiad Glacy z Jonathanem
|
|
 |
| Cytat: | | Wyjątkowe wydarzenie w MTV! Spotkanie Glacy z liderem grupy Korn - Jonathanem Davisem. "Glaca meets Korn" w MTV Polska: premiera 8.09 godz 18:00 powtórki 14.09 godz 18:30, 15.09 godz 22:00. |
longas masz jak nagrać? |
|
|
|
 |
Kicu
Ziarno Chaosu

Wiek: 37 Dołączył: 30 Sie 2007 Posty: 49 Skąd: Ryki (lubelskie)
|
Wysłany: 2007-09-04, 14:21
|
|
 |
| Wlasnie i ja info dostalem o_O cholender akurat KoRnZone zamknęlismy a tu takie info. Ktos z Was ma mozliwosc nagrania? W sumie to ze znajomymi pogadam, napewno ktoś da rade, także nagranie jakies napewno sie znajdzie. |
_________________ kicu.kornzone.pl <--- zbiór moich bootlegów |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
Wysłany: 2007-09-04, 14:36
|
|
 |
| Kicu napisał/a: | | ... akurat KoRnZone zamknęlismy... |
Jak to zamknęliście? Nie prowadzicie już serwisu czy to jakieś chwilowe problemy...
[ Dodano: 2007-09-04, 15:41 ]
| Kicu napisał/a: | | Ktos z Was ma mozliwosc nagrania? W sumie to ze znajomymi pogadam, napewno ktoś da rade, także nagranie jakies napewno sie znajdzie. |
Byłoby fajnie jakbyś zagadał ze swoimi kumplami, bo my pewnie będziemy mieli problemy z nagraniem... |
|
|
|
 |
Kicu
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2007-09-04, 14:43
|
|
 |
| Przemek napisał/a: | | Jak to zamknęliście? Nie prowadzicie już serwisu czy to jakieś chwilowe problemy? |
Oficjalna wersja jest taka, że strona jest zamknięta na czas nieokreślony Powiem tak... z dniem 1 września skończyła nam sie umowa z fc.pl i serwer został zablokowany. Narazie drugiego nie ma, ale z tym to nie problem. Po prostu po 3 latach męczarni i pisania czasem po kilka newsów dziennie, zrobiliśmy przerwe. Na jak długo? tego nie wiadomo.
Odnośnie wywiadu... już mam potwierdzenie od jednego qmpla że nagra. |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
Wysłany: 2007-09-04, 14:49
|
|
 |
| Kicu napisał/a: | Oficjalna wersja jest taka, że strona jest zamknięta na czas nieokreślony Powiem tak... z dniem 1 września skończyła nam sie umowa z fc.pl i serwer został zablokowany. Narazie drugiego nie ma, ale z tym to nie problem. Po prostu po 3 latach męczarni i pisania czasem po kilka newsów dziennie, zrobiliśmy przerwe. Na jak długo? tego nie wiadomo. |
Szkoda... regularnie Was odwiedzałem, ale rozumiem. Mnóstwo czasu zajmuje prowadzenie takiej strony, wiec każdy może mieć dość.
| Kicu napisał/a: | | Odnośnie wywiadu... już mam potwierdzenie od jednego qmpla że nagra. |
Świetnie, będziemy wdzięczni jeśli udostępnicie to nam... |
|
|
|
 |
Kicu
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2007-09-04, 15:04
|
|
 |
O strone nie ma co sie martwic jednak troche za wysoko to wszystko zaszlo zeby tak nagle ją zamknąć i zrezygnować. Osób chętnych do pracy nie brakuje, wiec jest good.
O wywiad rownież sie nie martwcie. W świecie polskim KoRn`a zawsze jest wiele rąk chętnych do pracy, więc spodziewam się że nagrań będzie sporo. I jak tylko dostane linka oczywiście podeśle Wam go |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
|
|
|
 |
Kicu
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2007-09-04, 20:38
|
|
 |
Nom trzeba było ogłosić I z tego powodu kolejne sprzeczki sie zaczynają na KF Nie pierwsze na temat SN i nie ostatnie zapewne. Ah jak ja to kocham |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
Wysłany: 2007-09-04, 20:49
|
|
 |
| Kicu napisał/a: | Nom trzeba było ogłosić I z tego powodu kolejne sprzeczki sie zaczynają na KF Nie pierwsze na temat SN i nie ostatnie zapewne. Ah jak ja to kocham |
Wygląda na spokojną wymianę zdań w miłej atmosferze, albo ja przyzwyczajony jestem do hardcorowych wypowiedzi |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2007-09-04, 20:50
|
|
 |
| Przemek napisał/a: | Wygląda na spokojną wymianę zdań w miłej atmosferze, albo ja przyzwyczajony jestem do hardcorowych wypowiedzi |
Poczekaj az zaczna sie tu zlazic. Bedziesz mial swoj hardcore... |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Kicu
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2007-09-04, 20:55
|
|
 |
| KaSiaaaa napisał/a: | | Poczekaj az zaczna sie tu zlazic. Bedziesz mial swoj hardcore... |
W to wątpie chyba ze Ci ktorzy SN lubią, a paru takich jest na KF.
| Przemek napisał/a: | Wygląda na spokojną wymianę zdań w miłej atmosferze, albo ja przyzwyczajony jestem do hardcorowych wypowiedzi |
Mhm... moze i spokojna, jednak irytująca Gorzej troche bylo w temacie o SN, ale tez bez wyzwisk i hardkorów. Raczej ludzie nauczyli sie zeby nie przesadzać z takimi rzeczami na KF
[ Dodano: 2007-09-09, 20:25 ]
Z lekkim opóźnieniem, ale już są nagrania z wywiadu Łapcie:
part1:
http://www.dailymotion.co...ornzonepl_music
part2:
http://www.dailymotion.co...ornzonepl_music |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
|
|
|
 |
lolek2
Pesymistyczny Asceta

|
Wysłany: 2007-09-09, 20:43
|
|
 |
| hm... Glaca ma na nazwisko Muhhamed ? a nie Mohhamed ? |
_________________ Sinus, cosinus daj Boze 3 minus |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
Wysłany: 2007-09-09, 20:44
|
|
 |
Właśnie skończyłem oglądać wywiad i uważam, że całkiem przyzwoicie wyszedł. Nie wiem czy Davis zawsze sie tak zachowuje, ale wydawał mi sie lekko zdenerwowany. Na początku, krótka wypowiedź Glacy okraszony fragmentami klipów. Co do pytań, to całkiem niezłe... Najbardziej zaciekawiło mnie to czy trudniej jest się wspiąć na szczyt, czy utrzymać sie na nim.
[ Dodano: 2007-09-09, 21:46 ]
| lolek2 napisał/a: | | hm... Glaca ma na nazwisko Muhhamed ? a nie Mohhamed ? |
...a może Piotr Mohamed... |
_________________ www.adventure-zone.info
www.lastfm.pl/user/devCJ
www.youtube.com/user/devcj |
|
|
|
 |
Kicu
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2007-09-09, 20:47
|
|
 |
Hehe... spoko, chociaz szczegolne dzieki dla rippera sie należą bo ja tu tylko sprzątam
Odnośnie wywiadu to fajnie go zmontowali. Sam wywiad raczej taki sobie, ale podobają mi sie opowiadania Glacy o KoRn`ie na początku |
|
|
|
 |
|
|