|
17-18 maj 2007 Gdańsk Neptunalia |
| Autor |
Wiadomość |
PePe
..PiPa..

Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lis 2004 Posty: 3529 Skąd: Żary / Wrocław
|
Wysłany: 2007-02-13, 19:06
|
|
 |
| lolek2 napisał/a: | @Amator - nie rozumiem po co wrzuciłeś ten cytat |
Czyżby chodziło o:
| Cytat: | Z ulicy prosto na salony
wasz nowy bóg, artysta zniewolony |
Miło zobaczyć, że kapela jeszcze planuje grać koncerty. Naprawdę miło...
| lolek2 napisał/a: | | BTW, ciekawe jaki skład będzie na scenie SN, tzn czy Magic i Todd też będą. |
Podobno SN to G i M. Od początku. Jak któregoś z nich zabraknie, to już wg mnie nie powinno się to dalej nazywać SN bo to oni są tym rdzeniem... A niestety w świetle ostatnich wydarzeń taki tekst staje się dziwnie realny. Jak nad albumem z podstawowego składu pracuje tylko wokalista, to się robi dziwnie smutno i pusto
Szkoda |
_________________ http://mordred-deschain.blogspot.com/
Why can we not be sober? |
|
|
|
 |
Momus
Idée fixe

|
Wysłany: 2007-02-13, 20:07
|
|
 |
| kiedyś napisałem, że SN bez małego to nie SN... wtedy nie wierzyłem w taką możliwość,a teraz... no nic, w maju się zobaczy kto gra na gitarze, chciałem jechać na neptunalia, cieszyłem się bo ostatni egzamin z chemii poszerzonej mam 16 maja, ale dyro mnie dzisiaj postawił na ziemi i uświadomił że 18ego mam ustny angielski... życie... |
_________________ Рукописи не горят
Każda świnia trafi kiedyś na rzeźnika |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
Wysłany: 2007-02-13, 22:33
|
|
 |
| PePe napisał/a: |
Podobno SN to G i M. Od początku. Jak któregoś z nich zabraknie, to już wg mnie nie powinno się to dalej nazywać SN bo to oni są tym rdzeniem... A niestety w świetle ostatnich wydarzeń taki tekst staje się dziwnie realny. Jak nad albumem z podstawowego składu pracuje tylko wokalista, to się robi dziwnie smutno i pusto
Szkoda |
Jak tak dalej pójdzie, to już nikogo nie będzie na scenie. Przyjdzie jakiś robol, podłączy sprzęt do sieci i koncert na całego |
|
|
|
 |
olusnz
Szalony Szalejący Szaleniec

|
Wysłany: 2007-02-13, 22:54
|
|
 |
ta muzyka z plejbeku napisy do karaoke na telebimie wchuj chętnych do mikrofonu i cała sala śpiewa z nami - dalej mi się podoba |
_________________ posty sponsorowane przez Jima Hooka
ruma prosto z lidla |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
Wysłany: 2007-02-13, 23:13
|
|
 |
| PePe napisał/a: | | ...Jak nad albumem z podstawowego składu pracuje tylko wokalista... |
...co by nie mówić. Gitary nagrane zostały już wcześniej. Jak mówił Glaca w swoich "opowieściach z krypty" wprowadzają teraz drobne zmiany, więc chyba Tod i Magic nie są zbytnio potrzebni... ale fajnie by było zobaczyć zespół w pełnym składzie |
|
|
|
 |
PePe
..PiPa..

Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lis 2004 Posty: 3529 Skąd: Żary / Wrocław
|
Wysłany: 2007-02-19, 13:39
|
|
 |
| Przemek napisał/a: | | PePe napisał/a: | | ...Jak nad albumem z podstawowego składu pracuje tylko wokalista... |
...co by nie mówić. Gitary nagrane zostały już wcześniej. Jak mówił Glaca w swoich "opowieściach z krypty" wprowadzają teraz drobne zmiany, więc chyba Tod i Magic nie są zbytnio potrzebni... ale fajnie by było zobaczyć zespół w pełnym składzie |
Więc pozostaje tylko zadać pytanie: co to za "proces twórczy", skoro gitary sobie nagrano rach ciach, a teraz praca nad muzyką toczy się tysiąc kilometrów na południe od Polski, nie biorą w niej udziału wszyscy muzycy.
Dla mnie to tak, jak gdyby wydawca wziął od pisarza pomysł na książkę i powiedział: OK, to ostatnie "szczegóły" już załatwię za Ciebie...
Znowu wychodzi, że tylko krytykuję, a nie do końca wiem jak wygląda ten album i praca nad nim, ale naprawdę ciężko mi się oswoić z takimi newsami nt. nowego albumu |
_________________ http://mordred-deschain.blogspot.com/
Why can we not be sober? |
|
|
|
 |
jenny89
Chory Opętany

|
Wysłany: 2007-02-19, 21:30
|
|
 |
| kto jedzie? |
|
|
|
 |
Lamia
Piękny Roman

|
Wysłany: 2007-03-11, 00:34
|
|
 |
Faktycznie towarzystwo az palce lizać hehe. Mimo to przejadę sie.. czemu, nie? |
|
|
|
 |
putin
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2007-03-11, 17:31
|
|
 |
szkoda że to 18, 21 mam ustny polski czyli dupa z koncertu, licze na jakis koncert w późniejszym terminie |
_________________ w Grecji mieszkają Grecjanie, sie wie |
|
|
|
 |
Momus
Idée fixe

|
Wysłany: 2007-03-11, 20:26
|
|
 |
| a ja do jasnej ciasnej mam 18 egzamin usty angielski więc sytuacja podobna do twojej... ehh ta matura |
_________________ Рукописи не горят
Każda świnia trafi kiedyś na rzeźnika |
|
|
|
 |
Inkub
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2007-03-15, 22:36
|
|
 |
To co kto jedzie do Gdanska po tym co w nowym materiale jest na youtube ;p to trzeba tam jechac
I pokazać ze My jestesmy
Moze cos ala kobylinica |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
Wysłany: 2007-04-10, 11:22
|
|
 |
Wlazlem na strone pare dni temu, zeby zobaczyc dokladna rozpiske, patrze iiii nie ma SN:
http://www.samstud.pg.gda.pl/index.php?id=153
Napisalem maila do organizatorow i o to co dostalem w odpowiedzi:
Niestety SN zrezygnował z 8 koncertów w maju (łącznie z naszym) w związku z
trasą koncertową w USA. |
|
|
|
 |
Moniczka
Turboptyś

Wiek: 37 Dołączyła: 09 Paź 2004 Posty: 2817 Skąd: Varsovie
|
Wysłany: 2007-04-10, 14:43
|
|
 |
| a to nie ładnie z ich strony, chociaż i tak by mnie nie było ze wzgledu na matury ;/ |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |