Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:10
|
Teledyski SN (najlepszy, marzenia, dyskusje o istniejących) |
| Autor |
Wiadomość |
Darth Kion
Chory Opętany

|
Wysłany: 2004-11-21, 14:35
|
|
 |
Z CLC widzialem tylko DKMJ, nie moge reszty zoabczyc nawet z noiser clubu bleee:( a ze starych to bruk ale tez w kiepskiej jakosci widzialem. Chcialbym wszystkie obejrzec w dosc przywoitej jakosci( to co proponuje Universal na swej stronie jest zalosne) |
_________________ www.solanin-film.pl |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 42 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2004-11-21, 14:35
|
|
 |
A mooj ulubiony teledysk to "BRUK" zajebisty jest ....Hehehe choc "CISZA" tez jest niezły hehehe zwłaszcza jak sie go po pijaku oglada heheheh ( ta ikonka ma zajebitne zeby heheheh ) |
|
|
|
 |
metalpunk
...

Wiek: 42 Dołączył: 01 Paź 2004 Posty: 222 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2004-11-21, 14:39
|
|
 |
Ciekawy jest "Bruk, chociaz i "W imie Boga" tez jest fajny Z tych nowszych to w sumie wszystkie z CLC mi sie podobaja Ale i tak najlepsze jest "Jestes...?", te z Wooda 2002 |
_________________ "...to co mi zrobiłeś ja uczynię Tobie, nienawiść i ból zawdzięczasz sobie..." |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 42 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2004-11-21, 14:52
|
|
 |
Ja tem preferuje stare teledyski Sn choc zgodze sie z tym ze te z CLC są CUTE !!!! |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2004-11-21, 14:52
|
|
 |
dlaczego nikt nie mowi o klipie koncertowym NUERHA, ja dawno tak energicznego i dynamicznego klipu koncertowego nie widziałem.....po prostu nie da sie przy nim nudzic.......montaz swietny
| Cytat: | do któej piosenki chcielibyście zobaczyć teledysk ...
|
to z tym pytaniem trzeba chyba poczekac do wydania nowej płyty |
|
|
|
 |
Darth Kion
Chory Opętany

|
Wysłany: 2004-11-21, 14:56
|
|
 |
Longas ja widzialem tylko stare teledyski i DMJN z CLC, Nie bylo czy NEURHA nie moga nawet zoabczyc ze stronki SN, po prostu cos mi link nie dzial, nie wiecie mzoe czemu? Komp mi sie wiesza gdy klikam na odnosnik |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2004-11-21, 14:57
|
|
 |
hehe, jako ze bylysmy ze sweet na wszystkich koncertach z ktorych jest ten klip sklejony to kiedys mialysmy taka zabawe w mowienie gdzie w danej sekundzie koncert byl rzucalysmy textami typu "o, pila, o, szczecin, o, pszow no i w pokazywanie sobie i innym znajomych i siebie
ale juz nam sie znudzilo....
moje ulubione to "getto" i "nie bylo" z edytka .... no i cisza ogladana w stanie wskazujacym ze sweet
[ Dodano: 2004-11-21, 14:58 ]
| Darth Kion napisał/a: | Longas ja widzialem tylko stare teledyski i DMJN z CLC, Nie bylo czy NEURHA nie moga nawet zoabczyc ze stronki SN, po prostu cos mi link nie dzial, nie wiecie mzoe czemu? Komp mi sie wiesza gdy klikam na odnosnik |
TUTAJ masz wszystkie teledyski
najlepiej sciagaj jakims net transportem czy innym flashgetem |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
Nate
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-11-21, 14:58
|
|
 |
| a ja sobię wyobrażam teledysk, kiedy spotyka się 20 tysięcy fanów SN............................. |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2004-11-21, 15:00
|
|
 |
| Nate napisał/a: | | a ja sobię wyobrażam teledysk, kiedy spotyka się 20 tysięcy fanów SN............................. |
jest taki - "jestes" z wood |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
Nate
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-11-21, 15:03
|
|
 |
| Mi napisał/a: | | Nate napisał/a: | | a ja sobię wyobrażam teledysk, kiedy spotyka się 20 tysięcy fanów SN............................. |
ale w jakimś totalnie odjechanym miejscu, magicznie specyficznym |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2004-11-21, 15:06
|
|
 |
| Nate napisał/a: | | Mi napisał/a: | | Nate napisał/a: | | a ja sobię wyobrażam teledysk, kiedy spotyka się 20 tysięcy fanów SN............................. |
ale w jakimś totalnie odjechanym miejscu, magicznie specyficznym |
ech... ja do dzisiaj zaluje ze nie pojechalam do rybnika jak krecili DMKJN... ale mroz byl, ja mialam goraczke a do rybnika na stopa troche daleko...
a wood jest baaardzo klimatycznym i specyficznym miejscem |
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 44 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2004-11-21, 15:14
|
|
 |
Najlepsze teledyski to chyba Nie bylo z Edytka i Bruk.
Ale inne tez sa spoko. |
|
|
|
 |
Nate
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-11-21, 15:31
|
|
 |
jedna z nich to siora Glacy, drugiej nie znam |
|
|
|
 |
Darth Kion
Chory Opętany

|
Wysłany: 2004-11-21, 16:27
|
|
 |
Mi dzieki za stronke, teledyski juz sie sciagaja, ale widze ze tu kilka jeszcze innych ciekawych rzeczy jest...wielkie dzieki
Co do "Nie bylo" tam jest kapitalny montaz zrobiony, wszystko jest bardzo plynnie zgrane, dziwie sie ze nie zostal on w jakikolwiek wyrozniony na Yachach, ale to inny temat. Najlepiej na tym teledysku wyszedl Magic na czerwonym tle z czerona maska X. |
|
|
|
 |
Collien
Uzależniony

|
Wysłany: 2004-11-21, 17:28
|
|
 |
Trudno mi cokolwiek powiedzieć...
Najbardziej mi się chyba podoba teleydsk do "Ghetto" i "Nie było"
A moim marzeniem jest teledysk do "Patrz" ale taki porządny ilustracyjny z treścią i przekazem... Bo mimo, że do "Nie Było" teledysk jest super... nie posiada głebszego sensu. |
_________________ my burning heart meets aching soul |
|
|
|
 |
|
|