Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
Teksty Sweet Noise |
| Autor |
Wiadomość |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
|
|
|
 |
metalpunk
...

Wiek: 41 Dołączył: 01 Paź 2004 Posty: 222 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2004-11-16, 22:09
|
|
 |
Ja mam dokladnie taka sama |
_________________ "...to co mi zrobiłeś ja uczynię Tobie, nienawiść i ból zawdzięczasz sobie..." |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
|
|
|
 |
boruta
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-11-17, 15:02
|
|
 |
Mi a dziara to nie tekst nie bądź taka poważna ja mam to SN ale bez maski ...... |
_________________ POLAKOM GRATULUJEMY ...SWEET NOISE...! |
|
|
|
 |
czarnuch
Typowy Średniak

Wiek: 38 Dołączył: 16 Lis 2004 Posty: 154 Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: 2004-11-23, 13:21
|
|
 |
| dla mnie powala tekst "patrz" i "manipulacja"...to jak uderzanie słowem prosto w sedno sprawy...sami rozumiecie......a mam takie pytanko do "dziarowców"....bo znajmoy z salonu tatuażu powiedział mi że takiego wzór nie za bardzo może mi wydziarać....kto was tatuował? jednoczesnie sorka za oftopa ale musiałem spytać... |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2004-11-23, 18:32
|
|
 |
| czarnuch napisał/a: | | dla mnie powala tekst "patrz" i "manipulacja"...to jak uderzanie słowem prosto w sedno sprawy...sami rozumiecie......a mam takie pytanko do "dziarowców"....bo znajmoy z salonu tatuażu powiedział mi że takiego wzór nie za bardzo może mi wydziarać....kto was tatuował? jednoczesnie sorka za oftopa ale musiałem spytać... |
zalezy jakiego wzoru... sweet i metalpunk maja sn z ixem, tak jak masz na gorze strony, ja mam logo sn z konca wieku, tak jak na plycie, znaczy nie jak okladka, ale jak plyta, boruta ma samo logo... mnie i sweet tatuaz robil gonzo ze szczecina - jego dziela mozna podziwiac na przyklad w czasopismie tattoo - sa reklamy i fotki a tatuaz SN fakt, trudno zrobic, ale mozna
KONIEC OFFTOPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
Darth Kion
Chory Opętany

|
Wysłany: 2004-11-28, 16:25
|
|
 |
Ja ostatnio odkrylem magie tekstu "Nie bylo"
Tam jest taki wersecik" "Przed nikim czloa nie chyle, odrzucam te chwile i wszystkie slowa, ktorymi zlamali, opetali"
labo "czuje sie obdarty z uczuc, z moich mysli zgwalcony" - naprawde tak sie czuje |
_________________ www.solanin-film.pl |
|
|
|
 |
Gloria
Chory Opętany

Wiek: 41 Dołączyła: 28 Lis 2004 Posty: 677 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2004-11-28, 17:24
|
|
 |
| "PATRZ" ta piesn to rysunek mojego wnetrza |
_________________ sa smutne listy
pisane krwia i lzami
przy swiecach przeszlosci |
|
|
|
 |
KAPSYDA
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2004-12-10, 18:12
|
|
 |
PAMIĘATAM,JAK KTÓREGOŚ DNIA JAKIEŚ RADIO (PO PROSTU JEDNO Z 2 W TYM MOMENCIE PRZYCHODZĄMI DO GŁOWY) ZACZĘŁO PUSZCZAĆ " DZISIAJ MNIE KOCHASZ...
TAK ZDZIWNIŁO MNIE TO, CO USŁYSZAŁM, ŻE WSTAŁAM,PODESZŁAM, SŁUCHAŁAM I ... STAŁAM. SĄ SŁOWA, KTÓRE NICZYM PIĘKNO W CZYSTEJ FORMIE POWALAJĄ CIĘ W PEWIEN SPOSÓB... |
_________________ "CHOĆ MAŁO ROZUMIEM A DZWONY FAŁSZYWE COŚ MÓWI MI ŻE JESZCZE WSZYSTKO BĘDZIE MOŻLIWE" |
|
|
|
 |
Nate
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-12-10, 19:57
|
|
 |
tak Kapsyda, tak właśnie pewnie było...
he he |
|
|
|
 |
thc_303
Piękny Roman

|
Wysłany: 2004-12-13, 16:33
|
|
 |
Dzisiaj jest rok 2004, jakos przez przypadek wyjalem plyte ze skladziku na cd i wrzucilem na noc sobie CZAS LUDZI CIENIA w mroku pokoju z discmanem na uszach doszedlem do sedna materii !!!
TA PLYTA MA ROZPIERDALAJACY klimat. Dziwieki sa naprawde profesojonalnie zmontowane, wszystkie efekty gitarowe + synth , utwor Dzisiaj Mnie kochasz... od momentu 05:02 min wywyolal u mnie maxymalny dreszcz przechodzacy przez cale cialo!!!
texty sa naprawde prawdziwe i poruszajace do glebi - doceniam prace i wykonianie SN.
Najlepsze jest to ze cala plyta CZAS LUDZI CIENIA tworzy naprawde fajny pół-psychodeliczny klimat
mrocznego twardego ale zarazem melodyjnego grania post-industrailnego.
mniam!!!!
ZAJEBIOZA OBY TAK DALEJ
ulubione texty? WSZYSSTKIE !!! > a w szczegolnosci > Dzisjam Nie KOchasz, NIe bylo,Gdzie JEstes,Wszystko, W Tobie ,
ze starych albuymow > Siła,Godność
pozdróóÓF-v.a |
|
|
|
 |
KAPSYDA
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2004-12-13, 19:51
|
|
 |
| Nate napisał/a: | tak Kapsyda, tak właśnie pewnie było...
he he |
było jeszcze kilka historii z panem, ktory do składu kiedyś należał. a to radio to Merkury, mam nadzieję, że nie oberwie mi się za podanie nazwyty krok w krok za mną chodzisz Nate?
|
_________________ "CHOĆ MAŁO ROZUMIEM A DZWONY FAŁSZYWE COŚ MÓWI MI ŻE JESZCZE WSZYSTKO BĘDZIE MOŻLIWE" |
|
|
|
 |
Nate
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-12-13, 19:57
|
|
 |
| KAPSYDA napisał/a: | | Nate napisał/a: | tak Kapsyda, tak właśnie pewnie było...
he he |
było jeszcze kilka historii z panem, ktory do składu kiedyś należał. a to radio to Merkury, mam nadzieję, że nie oberwie mi się za podanie nazwyty krok w krok za mną chodzisz Nate?
|
nie ja tu po prostu często bywam
myślę, że nie należy w jakikolwiek sposób wartościować tekstów. W końcu pisze je sam Glaca, stąd też odzwierciedlają jego stan w danym momencie,; z drugiej jednak strony wielu ludzi utożsamia się z niektórymi bardziej lub mniej; tyle na ten temat |
|
|
|
 |
KAPSYDA
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2004-12-17, 08:54
|
|
 |
| Nate napisał/a: | | KAPSYDA napisał/a: | | Nate napisał/a: | tak Kapsyda, tak właśnie pewnie było...
he he |
|
nie ja tu po prostu często bywam
myślę, że nie należy w jakikolwiek sposób wartościować tekstów. W końcu pisze je sam Glaca, stąd też odzwierciedlają jego stan w danym momencie,; z drugiej jednak strony wielu ludzi utożsamia się z niektórymi bardziej lub mniej; tyle na ten temat |
Z tym wartościowaniem to saprawa względna... każda analiza jest w pewnym sensie wartościowaniem. z tekstami jest zazwyczaj tak, ze albo jesteśmy na tak albo na nie. po prostu sa dwie drogi (generalnie). Glaca niewątpliwie jest pewnego rodzaju fenomenem. |
|
|
|
 |
Nate
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-12-19, 21:58
|
|
 |
| KAPSYDA napisał/a: |
Z tym wartościowaniem to saprawa względna... każda analiza jest w pewnym sensie wartościowaniem. z tekstami jest zazwyczaj tak, ze albo jesteśmy na tak albo na nie. po prostu sa dwie drogi (generalnie). Glaca niewątpliwie jest pewnego rodzaju fenomenem. |
tzn co miałaś konkretnie na myśli???
wg mnie analiza nie musi być wartościowaniem, jedynie poszukiwaniem
może być też obiektywna, myślę że to kwestia nie do końca jasna |
|
|
|
 |
|
|