Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
CZy Sweet Noise to pozerzy i gwiazdy?
Autor Wiadomość
Pam44 
Uzależniony

Wysłany: 2006-09-22, 00:07   
Cytat:
a na ostanim koncercie najlepiej upowazniona byla kasia, jak zjechala ochroniarza :P :P:P

no zdecydowanie Kasia dała rade :)

endrjuuu 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2006-09-22, 01:14   
Dobra, sorry może rzeczywiście się czepiam i przejmuje, ale nadal jestem pd wrażeniem tego filmu (do tej pory czasem sbie włącze najlepsze fragmenty z kncertow ckod) i może rzeczywisćie troche tam jest przesadzone. Co do iksów to jedna osoba powiedziała, ze nie mogą rozmawiać i tak chciałem się upewnić. A co do muzyki Sn to moze poprstu juz wyroslem z takich rzeczy, ale nowe nagrania za nic mnie nie przekonują. (może jestem stary i zdziadziały, a może jak uslysze w calości całą plyte to zmienie zdanie, w co watpie...)

"jasne po co komponować, 3akordy darcie mordy i jest super" - No wlaśnie o tym mowie... oni z tych przysłowiowych (juz az tak nie splycajmy) "3 akordow" robią wielką sztuke, a reszte nadrabiaja produkcją. Szkoda, że nie poszli w takie rejony jak (wielbiony przeze mnie) Deadbambi...a teraz to grają komerche ;) (zarcik)

Przemek 
Nadworny RIPPER

Wysłany: 2006-09-22, 09:38   
Jeżeli chodzi o mnie to nie wiem czy iksy mogą/nie mogą rozmawiać poza sceną... napisałem ogólnie jak rozumiem ich milczenie podczas koncertów, czy wystąpień w np wywiadach... jeśli się nie myle to podczas któregoś czatu iksy również odpowiadały na pytania...

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2006-09-22, 09:54   
Mi napisał/a:
a na ostanim koncercie najlepiej upowazniona byla kasia, jak zjechala ochroniarza :P :P:P:P

Ale co Ty gadasz :?: Ja wtedy potrzebowalam ostrego narzedzia i nie chciano mi go na chwile pozyczyc w namiocie z jedzeniem, wiec podeszlam do jakiegos ochroniarza, ten tez nie reagowal, ale zawolal jakiegos faceta, a z kolei ten nakrzyczal na niego, ze mi pomoc nie chca :lol: hehehe...Ja nikogo nie zjechalam!
A jednego ochroniarza to nawet bardzo polubilam, bo mi pozwolil na minutke na scene wskoczyc, choc nie bylo mozna :P

A nawiazujac do tych X-ow...Nie moga sie odzywac? Ale gdzie? W czasie koncertu? Hmmm. Maja spiewac jako chorek? :D
Po koncercie? Po takim 1,5godzinnym wystepie pod tymi plaszczami to pewnie saune maja :lol: Nie dziwne wiec, ze po koncercie ida szybciej zrzucic to z siebie, a pozniej wychodza i gadaja, tylko zapewne niektorzy nie maja pojecia, ze Oni to X-y, a X-y to Oni :)

Mi 
Mi-nadżer

Wysłany: 2006-09-22, 13:09   
eeeeeeee tam gadali i w strojach iksow, kiedys ze sweet nie pozwalalysmy im sie isc przrbrac, bo chcialyslmy fotki z iksami w strojach sluzbowych a latalysmy i szukalysmy aparatu :P

kasiu a kto mowil "ja z zespolu" :P :P:P ???

heh, co do nowych utworow to jest osobny watek....
Fotoblog Mi :)
LAST FM - Mi

Pam44 
Uzależniony

Wysłany: 2006-09-22, 13:26   
wylogowalo mnie wiec ogranicze sie do konkluzji na temat hmmm sztuki :-P
Nigdy nie slyszalam, zeby SN stwierdzili iz graja muzyke artystyczną - tylko trafnie do niej nawiazuja (to moje spostrzezenie ;) )
Nie mylmy muzyki pop z muzyka artystyczna - to zgubilo King Crimson - a bedzie OK

i PS to ze cos jest proste nie znaczy ze jest zle - patrz V symfonie Beethovena :-P

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2006-09-22, 14:05   
Mi napisał/a:
kasiu a kto mowil "ja z zespolu" :P :P:P ???

Mi w Twoim przypadku, to chyba...starosc nie radosc! :P
To nie ja mowilam! To ten facet chwycil mnie za identyfikator, zaczal wymachiwac nim i krzyczal: ta Pani jest od zespolu!!!

Pam44 
Uzależniony

Wysłany: 2006-09-22, 14:19   
Cytat:
Mi napisał/a:
kasiu a kto mowil "ja z zespolu" :P :P ???

eee bo to jeszcze bylo uzyte przy przejsciu przez "linie ochrony"( ps tak slabej ochrony jak tamta to chyba nie widziałam :lol: )Mi tak wytłumaczyła ichroniazowi ze wchodzi :) kiedy ja szłam tylko do toi toi :roll:
Ostatnio zmieniony przez Pam44 2006-09-22, 16:28, w całości zmieniany 1 raz  

Agasus 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2006-09-22, 15:45   
Najważniejsza jest muzyka, a ta moim zdaniem jest niezapreczalnie świetna. Co do pozerstwa, będąc na koncertach nigdy nic takiego nie zauważyłam. I nie czułam żadnej relacji typu gwiazda/artysta i ja szary człowiek. Tego co pokazują w TV nie komentuje, bo to dla mnie nic z obiektywizmem nie ma wspólnego. Wiem jednak jedno. Przemawia do mnie ich muzyka i to mi do pełni szczęścia starczy.

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2006-09-22, 16:40   
Pam44 napisał/a:
Cytat:
Mi napisał/a:
kasiu a kto mowil "ja z zespolu" :P :P ???

eee bo to jeszcze bylo uzyte przy przejsciu przez "linie ochrony"( ps tak slabej ochrony jak tamta to chyba nie widziałam :lol: )Mi tak wytłumaczyła ichroniazowi ze wchodzi :) kiedy ja szłam tylko do toi toi :roll:

Pam ale to chyba Mi mowila. Bo jak ja szlam po identyfikator, to wchodzilam z Mi tam po lewej stronie i nikt nas nie zaczepial. Ochroniarz jakis mlody stal, popatrzyl sie i dupy nie ruszyl, zeby nas sprawdzic... :P
Ok, koneic OT, bo beda krzyczec :)

westa 
Chassis

Wysłany: 2006-10-02, 16:06   
Jakby kogos interesilo to link do "dziela" http://80.53.142.234/lou/generacja_ckod.mpg

A cale halo o to, ze w kontrakcie SN mialo zagwarantowany zamkniety backstage. Gwiazdorzy z CKOD nie potrafili tego uszanowac :lol:

Ogolne wrazenie o tym zespole, a w szczegolnosci wokaliscie - brakuje im pokory, pozuja na wielkich intelektualistow i indywidualistow polskiego show biznesiku. No i babelki uderzyly do glowy :)

Tekst filmu (o SN): "jeszcze beda nam lizac dupy" :rotfl: :lol: :rotfl:

thekoral 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-10-05, 15:08   
bo ckod jest takie niezależne i undergroundowe :lol: na ich koncercie w manufakturze wszedzie latały nawalone w 3 dupy 13stki.. to jest takie niezalezne :? zreszta to nie ich wina kto ich słucha. ale wiekszość słucha tego co najczesciej w radiu puszczaja albo na forfanie, mtv etc.

Moim zdaniem to co robi SN to nie jest pozowanie tylko symbolika, hmmm sztuka.
Co do tego czy są gwiazdami to już zalezy od nich czy czują sie gwiazdami :) :)

ckod stworzyło generacje antygeneracje

Amat3uR 
Overkill.pl

Wysłany: 2006-10-06, 10:29   
westa napisał/a:
Jakby kogos interesilo to link do "dziela" http://80.53.142.234/lou/generacja_ckod.mpg

A cale halo o to, ze w kontrakcie SN mialo zagwarantowany zamkniety backstage. Gwiazdorzy z CKOD nie potrafili tego uszanowac :lol:

Ogolne wrazenie o tym zespole, a w szczegolnosci wokaliscie - brakuje im pokory, pozuja na wielkich intelektualistow i indywidualistow polskiego show biznesiku. No i babelki uderzyly do glowy :)

Tekst filmu (o SN): "jeszcze beda nam lizac dupy" :rotfl: :lol: :rotfl:

Nie chcem i się całości oglądać, w których minutach jest toto o SN?

westa 
Chassis

Wysłany: 2006-10-06, 12:11   
11:30-12:45 (yachy)
38:00-39:20 (koncert)

Amat3uR 
Overkill.pl

Wysłany: 2006-10-07, 10:58   
Dziękuję :)

Odpowiedz do tematu