Zamknięty przez: longas 2006-07-29, 21:32
|
Vahan Song & Victims Of War |
| Autor |
Wiadomość |
Sphinx
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2006-06-14, 18:46
|
|
 |
| Pam44 napisał/a: | | Zacznijmy od tego, że te kawałki wcale nie musiały się w necie pojawić, ale były posłuchaliście ich i jeszcze marudzicie. |
Jasne jest to że tych utworów wcale mogło nie być na necie. Ale pojawiły się. Znikają też w tajemniczy sposób i właśnie to wzbudza naszą ciekawość i jest przedmiotem dyskusji.
A tak na marginesie to jeszcze nie zdążyłem posłuchać tych utworów
| Pam44 napisał/a: | | Dlaczego zespół zdjął je ze strony?? Nawet jesli dlatego żeby ktoś ich nie posłuchał to ma takie prawo, mogą sobie wrzucać utwory na taki czas na jaki chcą.(co już zresztą było powiedziane, ale warto powtorzyc!!!) |
Zespół ma prawo robić ze swoją własnością co tylko chce, ale niektóre decyzje mogą wydawać się innym dziwne i wywoływać dyskusje. |
|
|
|
 |
Pam44
Uzależniony

|
Wysłany: 2006-06-15, 17:16
|
|
 |
| Sphinx napisał/a: |
Znikają też w tajemniczy sposób i właśnie to wzbudza naszą ciekawość i jest przedmiotem dyskusji.
A tak na marginesie to jeszcze nie zdążyłem posłuchać tych utworów |
tajemniczy sposób, OK , to przyjmijmy że porwali je kosmici i można zamknąc temat. |
_________________ www.0v0.art.pl
www.myspace.com/pam44 |
|
|
|
 |
Sphinx
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2006-06-15, 19:57
|
|
 |
| Pam44 napisał/a: |
tajemniczy sposób, OK , to przyjmijmy że porwali je kosmici i można zamknąc temat. |
Chyba jest to dobra rada, bo w przeciwnym wypadku mogą porwać i nas ... |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 44 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
dawron
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-06-26, 12:09
|
|
 |
| Mnie sie to nie podoba... Zgrał ktoś te kawałki , a płyte tak czy siak kupie czy poslucham se tego teraz czy kiedy indziej -.^ |
_________________ Sweet Noise , Illusion , Deftones , Lipali - poruszaja moja dusze:P |
|
|
|
 |
dawron
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-06-28, 18:07
|
|
 |
No ok , ok - szkoda ze ja nie zdazylem |
_________________ Sweet Noise , Illusion , Deftones , Lipali - poruszaja moja dusze:P |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
|
|
|
 |
thekoral
Wtajemniczony

|
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2006-07-28, 10:39
|
|
 |
| Myślałem, że skoro rozmawiałeś z zespołem to przyszło Ci do głowyi zapytać, czemu zagraniczni fani mogą mieć utwory które nam się "nie należą". |
_________________ http://www.facebook.com/GajewskiMaciek
[url]http://twitter.com/#!/gajewskimaciej[/url] |
|
|
|
 |
dahlia
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2006-07-28, 12:42
|
|
 |
mój ulubiony amator znowu ma problem...
spiskowa teoria dziejów i szukanie drugiego dna jest takie ciekawe, nie? i jeszcze paru małolatów podjudzić można żeby się lepiej poczuć
i po co się doszukiwać- nie to nie- i już
ciekawe jaką politykę stosowałbyś Ty do swoich utworów
mało Ci jeszcze, dostaleś już tyle piosenek przez ostatnie pare miesięcy. znasz jakiś inny zespół, który przed wydaniem płyty dawałby do posłuchania tyle nowych utworów?
szukaj pozytywów stary bo Twoje ciągłe narzekania strasznie męczą - przynajmniej mnie
no i i mniej jakoś sexy stajesz się... |
|
|
|
 |
a1ien
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-07-28, 13:52
|
|
 |
Amat3ur - nam się nic nie należy póki nie kupimy sobie płyty w sklepie.. a że zespół udostępnił kawałki to tylko jego dobra wola.. chociaż nie widzę w tym nic wielkiego i niezwykłego.. jednak wielkie dzięki..
A fakt, ze zespół dzieli fanów na tych co mogą słuchać i na tych co nie mogą to już inna sprawa.. chociaż słuchać nie zabraniają tylko trzeba być czujnym.. dla mnie sprawa śmieszna i dziwna zarazem.. przydało by się jakieś wyjaśnienie bo w takiej sytuacji SN w moich oczach traci…
No i chyba nie wskazane jest co by każdy, którego nurtuje jakieś pytanie pisał indywidualnie maila do SN .. dobrym rozwiązaniem starego forum był dział z pytaniami do zespołu ale teraz zespół nie ma czasu na takie głupoty..
Dahlia - jak na fana SN to strasznie pokorna jesteś, nie buntujesz się i wszystko tak łatwo przyjmujesz do wiadomości... nie odrobiłaś lekcji |
|
|
|
 |
dahlia
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2006-07-28, 14:39
|
|
 |
Alien
w odróżnieniu od Ciebie jestem tylko fanem nie fanatykiem. Nie próbuję poprawiać, naprawiać czy zmieniać.
Czekam na płytę SN, Korna czy NineInch Nails z zaciekawieniem i bez zbędnych emocji. Na razie podoba mi się to co robią i jak. Aże jestem pokorna? A dlaczego mam nie być? Ja nie jestem muzykiem więc do tych spraw podchodzę z pokorą tak samo jak podeszłabym do dokonań fizyka jądrowego - bo sama nie za wiele w tej dziedzinie potrafię.
A wy zachowujecie się jak zdradzone i zazdrosne nastolatki, które wszystkie rozumy pozjadały - jak mawia moja babcia. Wydaje mi się, że więcej luzu by Wam się przydało.
bawicie mnie...
ps.mam wrażenie że bardzo Cię chyba wkurza,że na przekór Twoim pragnieniom ten zespół ciągle jeszcze coś robi. Dużo w Tobie jakiegoś żalu i nietolerancji dla SN...Czyżby zdradzony po Revolcie |
|
|
|
 |
bitrate40kbps
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-07-28, 16:15
|
|
 |
no i zniknal moj post to juz nawet posmiac sie nie wolno? hehehe zalosc
niby niezalezne forum, a trzymanie za ryj jak za starych dobrych czasow
widac trzeba sie dostosowac do nowych zasad panujacych w PL, wlasnie w TVP1 wyciszyli wypowiedz Skiby o polityce (relacja z woodstocku) ;]]]
Added by lolek2 :
Przeczytaj regulamin tego typu posty są nie potrzebne i będą usuwane |
_________________ Rundgang Um Die Transzendentale Säule Der Singularität |
| Ostatnio zmieniony przez Anon 2006-07-28, 17:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
a1ien
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-07-28, 17:42
|
|
 |
Brawo Dahlia
Gratuluje błyskotliwych wniosków dotyczących mojej osoby. Niestety wszystkie nietrafione..
Spoko.. Twoje posty też mnie bawią więc chyba jest git…
Added by lolek2 :
Bez OT !!!!!!!! |
| Ostatnio zmieniony przez Anon 2006-07-28, 19:33, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|