Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
Spotkania zespołu z fanami |
| Autor |
Wiadomość |
Gloria
Chory Opętany

Wiek: 41 Dołączyła: 28 Lis 2004 Posty: 677 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2004-12-25, 17:52
|
|
 |
ale to forum jest wyjatkowe i dlatego tak ma Dobrze ze juz dziala uffff ztesknilam sie |
_________________ sa smutne listy
pisane krwia i lzami
przy swiecach przeszlosci |
|
|
|
 |
Rija
Zaawansowany

Wiek: 48 Dołączyła: 16 Kwi 2005 Posty: 278 Skąd: Devias, MU
|
Wysłany: 2005-04-16, 21:35
|
|
 |
Ludki z zespołu sprawiają sympatyczne wrażenie. Nigdy nie biorę od nikogo autografów, ani nie ściskam dłoni... Robię za to masę fotek. Pamiętam czasy, kiedy Toy sprzedawał mi piwo i kiedy... ble ble (cenzura).
A Magika to się trochę boję Ostatnio na koncercie jak zwykle stałam z przodu i pstrykałam fotki, gdzieś tam nucąc kawałki pod nosem. Po koncercie Magik schylając się ze sceny chwycił mnie za głowę, potargał włosy i coś mi zaczął mówić na ucho, ale że było głośno, więc nawet nie wiem co. A potem chyba nawet chciał mi rękę podać czy coś w tym stylu, ale moja druga połowa była tak zazdrosna, że wolałam wybyć spod sceny. Ale podoba mi się to, że muzycy sami wyciągają ręce do fanów, nawet jak fani tego nie chcą |
_________________ Studený vítr svi1tí ve vitvích
Zlé síly vládnou temnotám
Je1ti sly1ím ten tvuj smích
A ty se zeptá1 jak se mám
Jak se mu3u mít? |
|
|
|
 |
Gloria
Chory Opętany

Wiek: 41 Dołączyła: 28 Lis 2004 Posty: 677 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-04-18, 11:47
|
|
 |
| Rija napisał/a: | . A potem chyba nawet chciał mi rękę podać czy coś w tym stylu, ale moja druga połowa była tak zazdrosna, że wolałam wybyć spod sceny. Ale podoba mi się to, że muzycy sami wyciągają ręce do fanów, nawet jak fani tego nie chcą |
trzeba bylo mu piatke przybic Twoj mezczyzna za to by sie raczej nie pogniewal |
_________________ sa smutne listy
pisane krwia i lzami
przy swiecach przeszlosci |
|
|
|
 |
Rija
Zaawansowany

Wiek: 48 Dołączyła: 16 Kwi 2005 Posty: 278 Skąd: Devias, MU
|
Wysłany: 2005-04-18, 15:58
|
|
 |
Hehe... pogniewać, to może by się nie pogniewał, ale z domu by mnie wyrzucił, albo komuś coś zrobił... |
_________________ Studený vítr svi1tí ve vitvích
Zlé síly vládnou temnotám
Je1ti sly1ím ten tvuj smích
A ty se zeptá1 jak se mám
Jak se mu3u mít? |
|
|
|
 |
|
|