Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
Spotkania zespołu z fanami |
| Autor |
Wiadomość |
KAPSYDA
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2004-12-17, 08:57
|
|
 |
| Nate napisał/a: | no właśnie a w tym Kinepolis to było bardzo ciekawie, tylko nie pamiętam kto tam był...
nie kojarzę nikogo z tego forum
pamiętam jeszcze więcej, ale to dłuższa historia...
na herbatkę..... |
ha-ho
otóż to, historie zazwyczaj to do siebie mają...
wiesz, że ja też nikogo z tąd nie kojarzę! Może się ujawnią? |
_________________ "CHOĆ MAŁO ROZUMIEM A DZWONY FAŁSZYWE COŚ MÓWI MI ŻE JESZCZE WSZYSTKO BĘDZIE MOŻLIWE" |
|
|
|
 |
GoChA
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2004-12-17, 10:54
|
|
 |
| KaSiaaaa napisał/a: | ŁoŁ fajowo! Ale ja gdybym byla w takiej sytuacji...zemdlalabym! Ja pamietam w jakim stalam szoku jak poznalam sie z Glaca! Buzia z wrazenia otwarta, Mi gada jak najeta, a ja ani 'be' ani 'me' nie dam rady powiedziec...jak sierota haha Szok!!! |
heh widzisz tez byklas w takiej sytuacji:) mi poprostu szczena opadla i nie wiedzialam co powiedzieć poprostu sie balam czegokolwiek powiedziec nie weim czemu hmmmm:) Ale tak pewnie wszyscy maja:) skoro ty tak miałaś ja tak miałam wielu innych z pewności ą też:) pozdrawiam:) |
_________________ ...Zły krąg złych zachowań gong wybija rytm - zobacz!... |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2004-12-17, 11:18
|
|
 |
Kas - gosc tam byla
mnie nie bylo, bo to nie byl koncert
no i akurat wtedy mialam przeprowadzke |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2004-12-17, 11:40
|
|
 |
JA miło wspominam 1 koncert z Łodzi hehehe jak miałam dac Glacyi Magic kanapke ze smalcem i ogoorki w Empiku ...hehehe i miałam to zrobic bez oddzywania sie hehehe no ale nie poszło hehehe ,koncert tez był BONCKI !!!! ...... |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2004-12-17, 16:27
|
|
 |
| GoChA napisał/a: | | KaSiaaaa napisał/a: | ŁoŁ fajowo! Ale ja gdybym byla w takiej sytuacji...zemdlalabym! Ja pamietam w jakim stalam szoku jak poznalam sie z Glaca! Buzia z wrazenia otwarta, Mi gada jak najeta, a ja ani 'be' ani 'me' nie dam rady powiedziec...jak sierota haha Szok!!! |
heh widzisz tez byklas w takiej sytuacji:) mi poprostu szczena opadla i nie wiedzialam co powiedzieć poprostu sie balam czegokolwiek powiedziec nie weim czemu hmmmm:) Ale tak pewnie wszyscy maja:) skoro ty tak miałaś ja tak miałam wielu innych z pewności ą też:) pozdrawiam:) |
ale przeciez to sa zwykli ludzi, tacy jak my ! :> |
|
|
|
 |
Nate
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-12-17, 16:39
|
|
 |
| Sweet napisał/a: | JA miło wspominam 1 koncert z Łodzi hehehe jak miałam dac Glacyi Magic kanapke ze smalcem i ogoorki w Empiku ...hehehe i miałam to zrobic bez oddzywania sie hehehe no ale nie poszło hehehe ,koncert tez był BONCKI !!!! ...... |
nie no wymiękam
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2004-12-17, 16:47
|
|
 |
Dokladnie longas. Mozna byc zaskoczonym jak sie spotka np Piotra w sytuacji takiej jak moj kumpel. Bo to bylo po prostu zaskoczenie. Ale tak. Zeby nie wiedziec co powiedziec i zapomniec o tym, ze mozna porozmawiac. Jakos tego nie rozumiem |
_________________ http://ntn.knives.pl/wp-c...n7a-600x200.jpg |
|
|
|
 |
GoChA
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2004-12-17, 17:11
|
|
 |
zwierzak i longas: nie jestescie tacy jak ja moze ja mam troche inny sposob bycia:P i w ogole inaczej sie zachowuje i rozne sytuacje odbieram inaczej a ze SN to są normalni ludzie to wiem |
_________________ ...Zły krąg złych zachowań gong wybija rytm - zobacz!... |
|
|
|
 |
ja-kaś
Zaawansowany

|
Wysłany: 2004-12-17, 18:00
|
|
 |
| Mi napisał/a: | | mnie nie bylo: |
Ciebie tam nie było AAAA
Ciebie tam nie było AAAA
taka nowa wersja refrenu |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2004-12-17, 18:48
|
|
 |
Bardzo rytmiczna hehehe ...Jest wiele koncertoow ktoore sie miło wspomina ...Albo moja nerwoowke po koncercie w Zabrzu ...chciałam zwiedzic pewien park i komus wpieprzyc , Mi tez miała taki zamiar heh przez pooł nocy w Zabrzumiałam ochote wroocic do tego parku.... Mi wiesz o czym mowa hehehe |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2004-12-17, 19:41
|
|
 |
| longas i zwierzak...dla mnie to, ze poznam kiedys Sweet Noise bylo nie wyobrazalne. Bidula z 'malego' miasta, gdzie nic sie nie dzieje, moglam tylko marzyc o tym, ze kiedykolwiek ich poznam. Taka prawda. Poza tym ja przezywam przed takim np. spotkaniem z ludzmi z forum, a co juz mowic, gdy spelnia sie to, czego tak bardzo chcialam... |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Gloria
Chory Opętany

Wiek: 41 Dołączyła: 28 Lis 2004 Posty: 677 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2004-12-19, 02:01
|
|
 |
| KaSiaaaa napisał/a: | | longas i zwierzak...dla mnie to, ze poznam kiedys Sweet Noise bylo nie wyobrazalne. Bidula z 'malego' miasta, gdzie nic sie nie dzieje, moglam tylko marzyc o tym, ze kiedykolwiek ich poznam. Taka prawda. Poza tym ja przezywam przed takim np. spotkaniem z ludzmi z forum, a co juz mowic, gdy spelnia sie to, czego tak bardzo chcialam... |
kasiu idziemy na wodke !!misiaku ty bratnia duszo !!
... z wyjatkiem poznania calego SN , mialam okazje na 15 minut z Glaca ......yyyy zeby nie zabrzmialo na 15 minut przebywania i krotkiej rozmowy z Glaca.....a jesli chodzi o spotkania z ludzmi z formu to jestem narwana i nie moge sie doczekac Tych ktorych poznalam bardzo polubilam |
_________________ sa smutne listy
pisane krwia i lzami
przy swiecach przeszlosci |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

|
Wysłany: 2004-12-19, 14:30
|
|
 |
Ja tez polubilem bardzo ludzi z forum. Tych co poznalem osobiscie i nie tylko. A co do spotkania z zespolem, to mialem okazje pogadac z Glaca w lutym jak grali w Stodole. I nie zmienilo to w moich oczach jego osoby. To jest na prawde fajny gosc |
_________________ http://ntn.knives.pl/wp-c...n7a-600x200.jpg |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2004-12-20, 00:21
|
|
 |
Taaaa...i gra w slabym zespole jak to mawiasz hehehe
Co do ludzi z forum, to faktycznie miodzio Ale chyba wszystkie fora maja to do siebie, ze po jakims tam czasie rozmow internetowych, gdy dochodzi do spotkania, to wiaza sie wieksze lub mniejsze znajomosci. I to jest bardzooo, bardzooo fajne |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

|
|
|
|
 |