Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:11
Spotkania zespołu z fanami
Autor Wiadomość
KAPSYDA 
Wtajemniczony

Wysłany: 2004-12-17, 08:57   
Nate napisał/a:
no właśnie a w tym Kinepolis to było bardzo ciekawie, tylko nie pamiętam kto tam był...
nie kojarzę nikogo z tego forum :(
pamiętam jeszcze więcej, ale to dłuższa historia...
na herbatkę.....

;) ha-ho
otóż to, historie zazwyczaj to do siebie mają...
wiesz, że ja też nikogo z tąd nie kojarzę! Może się ujawnią?

GoChA 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2004-12-17, 10:54   
KaSiaaaa napisał/a:
ŁoŁ fajowo! Ale ja gdybym byla w takiej sytuacji...zemdlalabym! Ja pamietam w jakim stalam szoku jak poznalam sie z Glaca! Buzia z wrazenia otwarta, Mi gada jak najeta, a ja ani 'be' ani 'me' nie dam rady powiedziec...jak sierota haha :D Szok!!!

heh widzisz tez byklas w takiej sytuacji:) mi poprostu szczena opadla i nie wiedzialam co powiedzieć poprostu sie balam czegokolwiek powiedziec nie weim czemu hmmmm:) Ale tak pewnie wszyscy maja:) skoro ty tak miałaś ja tak miałam wielu innych z pewności ą też:) pozdrawiam:)

Mi 
Mi-nadżer

Wysłany: 2004-12-17, 11:18   
Kas - gosc tam byla :P
mnie nie bylo, bo to nie byl koncert :P
no i akurat wtedy mialam przeprowadzke :evil:
Fotoblog Mi :)
LAST FM - Mi

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2004-12-17, 11:40   
JA miło wspominam 1 koncert z Łodzi hehehe jak miałam dac Glacyi Magic kanapke ze smalcem i ogoorki w Empiku ...hehehe i miałam to zrobic bez oddzywania sie hehehe no ale nie poszło hehehe ,koncert tez był BONCKI !!!! :twisted: :twisted: :twisted: ......

longas 
|admin|

Wysłany: 2004-12-17, 16:27   
GoChA napisał/a:
KaSiaaaa napisał/a:
ŁoŁ fajowo! Ale ja gdybym byla w takiej sytuacji...zemdlalabym! Ja pamietam w jakim stalam szoku jak poznalam sie z Glaca! Buzia z wrazenia otwarta, Mi gada jak najeta, a ja ani 'be' ani 'me' nie dam rady powiedziec...jak sierota haha :D Szok!!!

heh widzisz tez byklas w takiej sytuacji:) mi poprostu szczena opadla i nie wiedzialam co powiedzieć poprostu sie balam czegokolwiek powiedziec nie weim czemu hmmmm:) Ale tak pewnie wszyscy maja:) skoro ty tak miałaś ja tak miałam wielu innych z pewności ą też:) pozdrawiam:)

ale przeciez to sa zwykli ludzi, tacy jak my ! :> 8-) :)

Nate 
Typowy Średniak

Wysłany: 2004-12-17, 16:39   
Sweet napisał/a:
JA miło wspominam 1 koncert z Łodzi hehehe jak miałam dac Glacyi Magic kanapke ze smalcem i ogoorki w Empiku ...hehehe i miałam to zrobic bez oddzywania sie hehehe no ale nie poszło hehehe ,koncert tez był BONCKI !!!! :twisted: :twisted: :twisted: ......

nie no wymiękam :lol: :lol: :rotfl: :hihi: :] :roll: :D
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha :rotfl: :rotfl: :rotfl: :hihi: :hihi: :] :lol: :D

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2004-12-17, 16:47   
Dokladnie longas. Mozna byc zaskoczonym jak sie spotka np Piotra w sytuacji takiej jak moj kumpel. Bo to bylo po prostu zaskoczenie. Ale tak. Zeby nie wiedziec co powiedziec i zapomniec o tym, ze mozna porozmawiac. Jakos tego nie rozumiem :)

GoChA 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2004-12-17, 17:11   
zwierzak i longas: nie jestescie tacy jak ja moze ja mam troche inny sposob bycia:P i w ogole inaczej sie zachowuje i rozne sytuacje odbieram inaczej 8-) a ze SN to są normalni ludzie to wiem :)

ja-kaś 
Zaawansowany

Wysłany: 2004-12-17, 18:00   
Mi napisał/a:
mnie nie bylo:

Ciebie tam nie było AAAA
Ciebie tam nie było AAAA
;) :D

taka nowa wersja refrenu ;)

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2004-12-17, 18:48   
Bardzo rytmiczna hehehe :twisted: ...Jest wiele koncertoow ktoore sie miło wspomina ...Albo moja nerwoowke po koncercie w Zabrzu ...chciałam zwiedzic pewien park i komus wpieprzyc , Mi tez miała taki zamiar heh przez pooł nocy w Zabrzumiałam ochote wroocic do tego parku.... Mi wiesz o czym mowa hehehe :twisted:

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2004-12-17, 19:41   
longas i zwierzak...dla mnie to, ze poznam kiedys Sweet Noise bylo nie wyobrazalne. Bidula z 'malego' miasta, gdzie nic sie nie dzieje, moglam tylko marzyc o tym, ze kiedykolwiek ich poznam. Taka prawda. Poza tym ja przezywam przed takim np. spotkaniem z ludzmi z forum, a co juz mowic, gdy spelnia sie to, czego tak bardzo chcialam...

Gloria 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-12-19, 02:01   
KaSiaaaa napisał/a:
longas i zwierzak...dla mnie to, ze poznam kiedys Sweet Noise bylo nie wyobrazalne. Bidula z 'malego' miasta, gdzie nic sie nie dzieje, moglam tylko marzyc o tym, ze kiedykolwiek ich poznam. Taka prawda. Poza tym ja przezywam przed takim np. spotkaniem z ludzmi z forum, a co juz mowic, gdy spelnia sie to, czego tak bardzo chcialam...

kasiu idziemy na wodke !!misiaku ty bratnia duszo !!
... z wyjatkiem poznania calego SN , mialam okazje na 15 minut z Glaca ......yyyy zeby nie zabrzmialo na 15 minut przebywania i krotkiej rozmowy z Glaca.....a jesli chodzi o spotkania z ludzmi z formu to jestem narwana i nie moge sie doczekac Tych ktorych poznalam bardzo polubilam ;)

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2004-12-19, 14:30   
Ja tez polubilem bardzo ludzi z forum. Tych co poznalem osobiscie i nie tylko. :) A co do spotkania z zespolem, to mialem okazje pogadac z Glaca w lutym jak grali w Stodole. I nie zmienilo to w moich oczach jego osoby. To jest na prawde fajny gosc :)

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2004-12-20, 00:21   
Taaaa...i gra w slabym zespole jak to mawiasz hehehe :P

Co do ludzi z forum, to faktycznie miodzio :) Ale chyba wszystkie fora maja to do siebie, ze po jakims tam czasie rozmow internetowych, gdy dochodzi do spotkania, to wiaza sie wieksze lub mniejsze znajomosci. I to jest bardzooo, bardzooo fajne :D

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2004-12-20, 16:38   
Nie kazde forum tak ma, ale faktycznie sie to zdarza.

Odpowiedz do tematu