Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
Spotkania zespołu z fanami |
| Autor |
Wiadomość |
GoChA
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2004-12-15, 12:05
|
|
 |
a ja spotkałam z kumpelom Glace przypadkiem w Poznaniu w m1 Nigdy byśmy nie przypuszczały, że go spotkamy:) i poszłyśmy po autograf i mi się przypomniało ze mam aparat w plecaku no i sobie z nim zdjęcie zorbiłyśmy i musze stwierdzić, że Glaca dla swoich fanów jest naprawdę spoko:) ale oczywiście o zorbieniu foty jak to my takie 2 glupie odwrocilysmy sie i zaczelysmy cos chowac a Glaca tak stał i potem pożegnał nas i poszedł a przecież mogłyśmy z nim pogadać uffffff takie złe na siebie jesteśmy ze nie da się tego opisac kurde no;/ i pewnie już nigdy nam się taka okazja nie zdarzy spoktac Glacę i porozmawiać z nim:( jestesmy zle na siebie;/;/ le bylsymy takie szczesliwe ze mamy z nim autograf i fote ze tego sie opisac nie da przez pare dni cieszylysmy sie jak dzieci:) i w ogole do teraz sie cieszymy bo to bylo niedawno 6 grudnia:) fajnie bylo tylko gdybysmy z nim porozmawialy no;/;/ qrde drugiej takiej okazji nie bedzie:( |
_________________ ...Zły krąg złych zachowań gong wybija rytm - zobacz!... |
|
|
|
 |
jenny89
Chory Opętany

|
Wysłany: 2004-12-15, 18:32
|
|
 |
| eee tam nie będzie;-) ruszaj na jakiś gig, a okazja sama wpadnie w ręce:) |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2004-12-16, 13:22
|
|
 |
Dokladnie...jak sie postarasz, to ich spotkasz. Trzeba mocno chciec, a wszystko sie uda |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
GoChA
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2004-12-16, 17:33
|
|
 |
heh właśnie trzeba mocno chciec i wierzyć to wtedy może sie spełni:) kto wie dzięki:) |
|
|
|
 |
Nate
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-12-16, 18:16
|
|
 |
| GoChA napisał/a: | heh właśnie trzeba mocno chciec i wierzyć to wtedy może sie spełni:) kto wie dzięki:) |
spotkasz wtedy kiedy się będziesz najmniej tego spodziewać;) |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2004-12-16, 18:20
|
|
 |
| Moj kumpel mial kiedys fajna sytuacje. Idzie sobie i patrzy. Idzie jakis koles w kapturze i ma naszywke SN. To on podchodzi i mowi. Fajna naszywka. Sluchasz tej kapeli. Na to koles mowie: Ja w niej gram. Zdejmuje kaptur i okazuje sie ze to Glaca. Mojemu kumplowi kopara opadla do samej ziemi. |
_________________ http://ntn.knives.pl/wp-c...n7a-600x200.jpg |
|
|
|
 |
ja-kaś
Zaawansowany

|
Wysłany: 2004-12-16, 19:07
|
|
 |
| ---------- |
| Ostatnio zmieniony przez ja-kaś 2012-06-02, 04:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
GoChA
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2004-12-16, 20:03
|
|
 |
| Nate napisał/a: | | spotkasz wtedy kiedy się będziesz najmniej tego spodziewać;) |
właśnie tak spotkałam Glacę:) nie wiedzialam ze go w ogóle spotkam, w ogóle na nic nie liczyłam anjmniej się tego spodziewałam:) i to było najfajniejsze w tym wszystkim:) spotkałam kogoś, kogoś, którego się nie spodziewałam spotkać:)
zwierzak: łoł już widze twojego kumpla szneke jak zauważył Glacę:) heh:) |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2004-12-16, 20:56
|
|
 |
ŁoŁ fajowo! Ale ja gdybym byla w takiej sytuacji...zemdlalabym! Ja pamietam w jakim stalam szoku jak poznalam sie z Glaca! Buzia z wrazenia otwarta, Mi gada jak najeta, a ja ani 'be' ani 'me' nie dam rady powiedziec...jak sierota haha Szok!!! |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Nate
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-12-17, 08:07
|
|
 |
he he dobre...
ja też pamiętam ten pierwszy raz to było w Kinepolis jakieś 2 lata temu na premierze "Nie było", jazda była niezła, pamiętam też jak podeszłam do każego z SN po kolei i podałam im rękę
dlaczego byli tacy zdziwieni?
nie wiem................ |
|
|
|
 |
KAPSYDA
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2004-12-17, 08:10
|
|
 |
| owszem, nalezycie zostało to określone z tymi jazdami. mi tez zdarzyło sie to we wspomnianym juz Kinepolis i przebieg był podobny. z tego, co pamiętam różniły nas początkowe odczucia; na myśli mam reakcję na teledysk. |
_________________ "CHOĆ MAŁO ROZUMIEM A DZWONY FAŁSZYWE COŚ MÓWI MI ŻE JESZCZE WSZYSTKO BĘDZIE MOŻLIWE" |
|
|
|
 |
Nate
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-12-17, 08:15
|
|
 |
nie teledysk był dobry, tylko polegało to wszystko na tym, że za szybko wszystko się działo i nie mogłam się jakoś obiektywnie do tego odnieść...
a TY Kapsyda co mnie tak śledzisz? |
|
|
|
 |
KAPSYDA
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2004-12-17, 08:21
|
|
 |
| Nate napisał/a: | nie teledysk był dobry, tylko polegało to wszystko na tym, że za szybko wszystko się działo i nie mogłam się jakoś obiektywnie do tego odnieść...
a TY Kapsyda co mnie tak śledzisz? |
nie nie nie
po prostu z tego, co udało mi sie sprawdzić jesteśmy tylko we 3 na forum... lubię gadac z kims 'obecnycm'.
nawet jesli ma to tak wyglądać... |
_________________ "CHOĆ MAŁO ROZUMIEM A DZWONY FAŁSZYWE COŚ MÓWI MI ŻE JESZCZE WSZYSTKO BĘDZIE MOŻLIWE" |
|
|
|
 |
Nate
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-12-17, 08:56
|
|
 |
no właśnie a w tym Kinepolis to było bardzo ciekawie, tylko nie pamiętam kto tam był...
nie kojarzę nikogo z tego forum
pamiętam jeszcze więcej, ale to dłuższa historia...
na herbatkę..... |
|
|
|
 |
|
|