Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:10
|
Cold Days - nowy utwór SN |
| Autor |
Wiadomość |
Kate
Ziarno Chaosu

|
|
|
|
 |
dahlia
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2006-01-06, 16:38
|
|
 |
słucham wciąż tego kawałka i muszę powiedzieć, że jestem pod coraz większym wrażeniem.Przeraził mnie też tekst (musiałam prosić co prawda siostrę o pomoc w tłumaczeniu). Kogo przeklina Glaca? I kto jest na jego liście?
Sądząc z historii Docenta to chyba chodzi o dawnych kolegów...
Straszne, czasem jak go słucham to mam ciarki. Ale muza jest wyjątkowa. Czy można gdzieś usłyszeć to może w radiu. Niestety z netu strasznie mi przerywa:( |
|
|
|
 |
Pquelim Ezzah
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2006-01-08, 20:43
|
|
 |
| świetny utwór. tyle powiem. na pewno jeden z lepszych w ich dorobku. a jesli nagrywali go 'na szybko' to ja sie zastanawiam jaki poziom bedzie miec nowa plyta.... |
_________________ always underground |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2006-01-08, 21:02
|
|
 |
Ja się coraz bardziej przekonuję z kolejnymi przesłuchaniami... |
_________________ http://www.facebook.com/GajewskiMaciek
[url]http://twitter.com/#!/gajewskimaciej[/url] |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2006-01-08, 21:15
|
|
 |
Dokładnie, jak u mnie Po prostu z niektórymi kawałkami trzeba się osłuchać |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2006-01-09, 02:32
|
|
 |
| Ale mimo wszystko na pewno w dorobku maja mase lepszych. A stwierdzenie ze jeden z najlepszych jest IMO przesadzone. No chyba zeby stwierdzic, ze wszystkie sa najlepsze, to wtedy sie miesci w takich ramach. |
_________________ http://ntn.knives.pl/wp-c...n7a-600x200.jpg |
|
|
|
 |
Pquelim Ezzah
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2006-01-09, 08:08
|
|
 |
| IMHO lepszy od N.U.E.R.H.Y z Revolty, troche słabszy od DMKJN z CLC, lepszy od więksozści z KW(poza "W imię Boga", TEotC, "Civilizated"), lepszy od "Down" z Ghetta(ale słabszy od "Bruku"), na pewno lepszy od "Ciszy" i "Godności" z Respectu. IMHO. |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2006-01-09, 15:55
|
|
 |
| Mnie sie podoba mniej niz prawie cala plyta CLC i mniej niz przynajmniej polowa nagran z trzech pierwszych plyt. Faktycznie jest lepszy (moim zdanim) niz wiekszosc z Revolty, ale nie np od remixu Nie bylo z Edyta Gorniak. Ogolnie jesli mialbym go ustawic w szeregu to bylby mniej wiecej tak w polowie jesli chodzi o tzw miodnosc. |
_________________ http://ntn.knives.pl/wp-c...n7a-600x200.jpg |
|
|
|
 |
Amen[Hans eXit]
Uzależniony

|
Wysłany: 2006-01-09, 21:51
|
|
 |
Stwierdzenie, że jest lepszy od większości z KW jest zgoła przesadzone, i to poważnie, ale w gusta nie wnikam. Może się bardziej podobać, ale co do "lepszości" się nie zgodzę raczej.
| zwierzak napisał/a: | | Ogolnie jesli mialbym go ustawic w szeregu to bylby mniej wiecej tak w polowie jesli chodzi o tzw miodnosc. |
A tu ze Zwierzakiem się zgodzę. |
_________________ last.fm/user/amendotcom |
|
|
|
 |
PePe
..PiPa..

Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lis 2004 Posty: 3529 Skąd: Żary / Wrocław
|
Wysłany: 2006-01-11, 13:46
|
|
 |
| Pquelim Ezzah napisał/a: | | IMHO lepszy od N.U.E.R.H.Y z Revolty, troche słabszy od DMKJN z CLC, lepszy od więksozści z KW(poza "W imię Boga", TEotC, "Civilizated"), lepszy od "Down" z Ghetta(ale słabszy od "Bruku"), na pewno lepszy od "Ciszy" i "Godności" z Respectu. IMHO. |
Pozwolę sobie na taki komentarz:
ROTFL
Zabawa w porównywanie chyba nie ma większego sensu. A samej skali na której porównywano utwory nawet znać nie chcę. "lepszy od więksozści z KW" - nie wiem na jakiej podstawie, ale coż... gusta i guściki...
Utwór dla mnie bardzo dobry, ale nie potrafię go ustawić na jakiejkolwiek skali. Całe albumy... owszem... utffforki - niet |
_________________ http://mordred-deschain.blogspot.com/
Why can we not be sober? |
|
|
|
 |
a$artana
Zaawansowany

|
Wysłany: 2006-01-11, 21:31
|
|
 |
| Cytat: | Pquelim Ezzah napisał/a:
IMHO lepszy od N.U.E.R.H.Y z Revolty, troche słabszy od DMKJN z CLC, lepszy od więksozści z KW(poza "W imię Boga", TEotC, "Civilizated"), lepszy od "Down" z Ghetta(ale słabszy od "Bruku"), na pewno lepszy od "Ciszy" i "Godności" z Respectu. IMHO.
Pozwolę sobie na taki komentarz:
ROTFL
Zabawa w porównywanie chyba nie ma większego sensu. A samej skali na której porównywano utwory nawet znać nie chcę. "lepszy od więksozści z KW" - nie wiem na jakiej podstawie, ale coż... gusta i guściki... |
calkowicie zgadzam sie z przedmówca:) |
_________________ Nie ma El Dupy gdy rozum lodem skuty |
|
|
|
 |
Pquelim Ezzah
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2006-01-12, 09:30
|
|
 |
| Każdy ma prawo na wyrażanie swojego zdania, a sposób w jaki to robi świadczy o jego poziomie intelektualnym. Powtórze jeszcze raz: IMHO |
|
|
|
 |
PePe
..PiPa..

Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lis 2004 Posty: 3529 Skąd: Żary / Wrocław
|
Wysłany: 2006-01-12, 14:03
|
|
 |
Chyba ktoś się wybił ponad miliony...
Wyjasnij proszę kryteria powyższej oceny... Może faktycznie mój poziom nie pzowala na dokonanie tak protych porównań |
_________________ http://mordred-deschain.blogspot.com/
Why can we not be sober? |
|
|
|
 |
Momus
Idée fixe

|
Wysłany: 2006-01-12, 17:25
|
|
 |
| o gustach się nie dyskutuje... i niech się skończy ten offtopic... rozmawiajmy o "cold days", a nie co komu bardziej się podoba. |
_________________ Рукописи не горят
Każda świnia trafi kiedyś na rzeźnika |
|
|
|
 |
Guldur
Chory Opętany

|
Wysłany: 2006-01-12, 18:29
|
|
 |
słucham właśnie trzeci raz raz raz raz raz
brzmieniem trafia tam gdzie ma trafiać chodzi mi po głowie jak ma chodzić słysze to co słyszę i nie mogę się nadziwić stare dobre dzwieki a jednak nowe inne - jest tu wszystko
podoba mi się
a glaca czasem zaciąga jak axel rose hehehehe |
_________________ tworzę teatr pełen dziwnych ról..wewnątrz siebie |
|
|
|
 |
|
|