Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:12
Płyta live.
Autor Wiadomość
longas 
|admin|

Wysłany: 2005-09-08, 16:21   
co by nie mowic, to przydał by sie jakis koncert SN w formacie mp3 w NC, bo dawno tam nic nie było........a mysle ze takie cos bylo by dobra rekompensatą za brak bodajze rok, aktualizacji ......

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2005-09-08, 17:24   
Guldur, ja cie nie depcze. Tylko wyrazam swoja opinie na temat twoich pomyslow. Czyli dyskutuje z toba. A ze mi sie zupelnie nie podobaja :) to staram sie przedstawic swoje argumenty przeciw tym pomyslom. Ze studia jest bootleg Droga do czasu ludzi cienia. Sa to pierwsze miksy bez wokali. Warto posluchac.

Guldur 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-09-08, 17:31   
mnie sie nie da podeptać :twisted: wiec .. to przenośnia taka była czy cos tam hehe
a droge słuchałem juz dawno więc .. posłucham może jeszcze raz kiedyś :>

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2005-09-08, 17:44   
Wiem ze przenosnia. A mi chodzilo o to, ze nie czepiam sie ciebie dla zasady. Tylko ze po prostu te pomysly mi sie nie podobaja.

Guldur 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-09-08, 17:53   
dla zasady to nauczycielki ( młode ) pały stawiaja :twisted:

nie pomyslałem tak 8-)

Mi 
Mi-nadżer

Wysłany: 2005-09-08, 21:01   
nie offtopowac, robaczki :>
Fotoblog Mi :)
LAST FM - Mi

dawron 
Wtajemniczony

Wysłany: 2005-09-14, 16:58   
Płytka live jak dla mnie to SUPER pomysłxDDD

Guldur 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-09-28, 13:09   
okiej to jeśli twierdzicie że płytka live nie jest najlepszym pomysłem to co powiecie na taki zestaw z całej twórczości gdzie będa kawałki które nie załapały sie - na pewno są takie - i nie chodzi mi o żadne tam strony czy cos tam ja chcę mieć co postawić na regalik wrzucić do odtwarzacza i posłuchać sobie normalnie jak człowiek bez żarówy przed oczami :D
jeśli trzeba to zróbcie z tego nowy temat czy coś gdzieś gdzie pasuje :> ja nie uprawiam jogi :twisted:

dF 
Chwaściątko

Wysłany: 2005-09-28, 17:07   
Live czemu nie :) a best of i dodatki nie, U2 wydalo best of jak dobrze pamietam po po prawie 20 latach od pierwszej plyty majac na koncie juz dostatecznie duzo kawalkow (tez tych b side) by bylo to cos na serio ciekawego. Zreszta nie wiem na ile sam SN ma jakies b sidy bo sam rynek singli u nas malym jest do tego w zasadzie single nie sa az tak okraszane rarytasami. Wiec dla mnie taka kompilacja bylo by to nic tylko pokazanie ze nie mamy pomyslow i narobilo by to wiecej zlego niz dobrego. live fajny by byl limitowany :) np na winylach :) powiedzmy w ilosci 1500 sztuk na 15 lecie zespolu ;) . Co wy na to?

Guldur 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-09-28, 19:02   
a kto tu mówi o best ofie jakimś :> ja mówie o nieznanych utworach i znanych ale takich mozna powiedzieć nagich pierwsza wersja która nie spodobała sie komus tam czy coś tam żaden the best bo musiałby to byc album 5 nie przepraszam teraz to juz 6 płytowy :twisted: i co za dodatki :shock: :lol:

[ Dodano: 2005-09-28, 20:10 ]
przyznam że nie doczytałem i musze zakląć kur*a jebana co wam z tym brakiem pomysłów do chuja nooooo
nie rozumiem takiej gadki że niby kto miał by to mówić - media? PIEPRZYĆ ICH niech se bzycza już gdzieś tu pisałem swoje zdanie że taki zespół jak SN nie musi udowadniać że ma nadal swieze pomysły i takie tam bzdety
a od takiej płyty może fanów nie przybedzie ale rozejdzie sie jak swieze bułeczki

[ Dodano: 2005-09-28, 20:16 ]
a jeszcze co do limitowanego hmm czegoś :twisted: owszem może być ale w wersji jak to było kiedys z pewnymi ksiązkami - najpierw trzeba było sie zapisać ( wysłać zgłoszenie ) i potem po kilku miesiacach przychodziła pieknie wydana pozycja z zajebistymi ilustracjami i specjalnym dodatkiem w postaci czegos w rodzaju dyplomu - podziekowania gratulacje i takie tam a wszystko imiennie
1500 :D a ilu jest użytkowników tylko tego forum 8-)

dF 
Chwaściątko

Wysłany: 2005-09-28, 19:29   
guldur ok to 15 lepiej??? nie no 1500 to na serio malo na caly kraj.. i nie tylko, ale zgadzam sie a sposob otrzymania, no i kazdy by mogl sie odnalezc gdzies na fotach w ksiazeczce :) .

Co do tego co napisalem media swoja droga, a swoja droga ludzie, wiesz nie moznna caly czas narazac sie na to ze inni cie nie szanuja a ty masz to gdzies, a juz na pewno nie w tak glupi sposob :) .

lolek2 
Pesymistyczny Asceta

Wysłany: 2005-09-28, 19:44   
Guldur a ile użytkowników się udziela ? większosc tej liczby co jest to są martwe konta , ale narazie nie usuwamy nic.
Co do limitowanej edycji to świetny pomysł :)

Guldur 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-09-29, 06:17   
chodziło mi w sumie o to że 1500 to mało :twisted: myśle że chętnych byłoby dużo wiecej
df jesli mówisz o revolcie to jest wielu którzy te płyte szanuja wielu którym sie podoba nawet bardzo wielu którzy pomijaja jeden jedyny kawałek :> i cała masa tych którzy złego słowa nie powiedzieli
mi osobiscie sie podoba i pomijam jeden kawałek 8-) a taka płyta live czy nie użyte i zapomniane oraz pierwsze wersje to zupełnie inna bajka niż revolta bo w tej ostatniej jak wszyscy wiedzą mamy przeróbki z udziałem
jeśli chodzi o ten wasz zarzut braku pomysłów bez pokrycia zresztą :P to tez jest do przejścia wystarczy taka płyte - jak juz ustaliliśmy 8-) limitowana ze zdjeciami autografami i innymi pierdołami :hihi: wypuścić bezpośrednio po lub lepiej może przed wydaniem oczekiwanego przez "wszystkich" czegoś nowego chociaz podkreślam że to ( ta płyta limitowana ) byłaby prawdopodobnie wiekszym rarytasem niż zwykła płyta a poza tym utworów na niej zamieszczonych równiez nikt wcześniej by nie słyszał to jest 15 lat to kawał czasu.

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2005-09-29, 12:31   
A skad wiesz ze sa jakies kawalki nieuzyte, czy zapomniane? A moze pierwszych wersji tez nie ma juz zarejestrowanych? Zreszta powstal caly bootleg z pierwszymi miksami kawalkow z CLC, nie wystarczy?

Guldur 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-09-29, 13:50   
nie wiem przeciez tylko tak sobie polemizuje :> pisałem chyba że mam ochote postawić cos na widoku a nie lampić sie w ekran monitora poza tym to tylko jedna płyta a dema jakieś i niewykorzystane kawałki zawsze sie znajdą po 15 latach pracy
zreszta jesli by to była limitowana wersja na subskrybcje - chyba tak to sie mówi to nie musi tam być 70 minut muzy
tak myśle

[ Dodano: 2005-09-29, 19:58 ]
ehm z ta jedna płyta to chodziło mi o te remixy ze tylko z jednej płyty pochodza

Odpowiedz do tematu