Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:12
|
02.09.2005r - MAGIA ROCKA |
| Autor |
Wiadomość |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2005-08-27, 18:24
|
|
 |
anathema w temacie o koncercie REVOLUCJE jest gdzies moj nr tel. Zapisz sobie i daj znac jak bedziesz, to moze spotkasz sie z nami Na pewno troszki osob z forum bedzie na tej imprezie! |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-08-27, 18:58
|
|
 |
| bitrate40kbps napisał/a: | ok 21
ja niestety jednak sie nie pojawie, wczoraj dowiedzialem sie, ze jednak nie dostane urlopu : ///
Mi - podobno znasz sie z Adrianem z Pro-Creation, czy moglabys przekazac mu jemu ten singiel? on postawi Ci za niego browca, a ja sie rozlicze z nim przy okazji jak sie kiedys tam spotkamy... |
jasne, moge mu przekazac, nie wiedzialam ze sie znacie
ostatnio po koncercie taczylismy sie absyntem hehehehe |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
anathema
Zaawansowany

|
Wysłany: 2005-08-27, 22:26
|
|
 |
| KaSiaaaa napisał/a: | anathema w temacie o koncercie REVOLUCJE jest gdzies moj nr tel. Zapisz sobie i daj znac jak bedziesz, to moze spotkasz sie z nami Na pewno troszki osob z forum bedzie na tej imprezie! |
wiesz kasiuuu jestescie strasznie charakterystycznymi osobami i bez problemu waz znajde szczegolnie MI , ks.Sapera itd ciebie znam z fotografii tez nie bedzie problemu ale jasne dzieki zaraz znajde i zapisze nr |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2005-08-28, 13:48
|
|
 |
No to jak jusz wszystko wiadomo heheh teraz pozostało czekac do 2 go |
|
|
|
 |
Ks.SAPER
Uzależniony

|
Wysłany: 2005-08-28, 19:32
|
|
 |
| Cytat: | wiesz kasiuuu jestescie strasznie charakterystycznymi osobami i bez problemu waz znajde szczegolnie MI , ks.Sapera itd |
Że ja niby taki charakterysyczny jestem? W którym miejscu?
Między palcami..... |
_________________ Widzieliście swoje narodziny, życie i śmierć... Nie pokażę i nie powiem wam niczeko nowego...
www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
|
|
|
 |
anathema
Zaawansowany

|
Wysłany: 2005-08-29, 07:34
|
|
 |
| Ks.SAPER napisał/a: | | Cytat: | wiesz kasiuuu jestescie strasznie charakterystycznymi osobami i bez problemu waz znajde szczegolnie MI , ks.Sapera itd |
Że ja niby taki charakterysyczny jestem? W którym miejscu?
Między palcami..... |
nie, popatrz do lustra na swoja mordke to zrozumiesz o co chodzi albo i nie |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
Wysłany: 2005-08-31, 09:03
|
|
 |
Patrz jak ci słodza ehehehe .... |
|
|
|
 |
faith
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2005-09-03, 13:40
|
|
 |
koncert świetny - na pierwszych utworach po prostu stałam - wmurowało mnie - pięknie było - potem już strarsze kawałki - cisza, getto, w imię boga, 9/1 - główka wtedy pracowała no ale było tez wiele kawałków z clc jak zwykle dawali z siebie wszystko - zresztą to jest właśnie ich wizytówka - nigdy nie odpuszczają - energia, moc ... no i teraz również żal <doc> - słychać to było w tych nowych utworach ... no i piękna solówka magica <chociaz w pewnym momencie chyba tak do końca nie wyszło - ale może mi się zdawało > ogólnie same pozytywy - dwa lata czekałam aż zawitają w moje strony no i .. warto było ...
chociaż muszę dodać, że jednak wolę koncerty w klubach - tam bardziej odczuwa się tę więź, kontakt nie wiem jak to nazwać, między zespołem a nami ludkami ...
no a potem acidzi chociaż było mi strasznie zimno zostałam do końca olasss wymiata w sumie koniec imprezy nastąpił gdzieś koło 3 rano ...
hehe no a ponadto była to fajna okazja do spotkania ze znajmomymi ... z któymi nie mogłam spotkac od miesięcy :D:D
ps. minus jaki zauwazyłam to ochrona -stałam z lewej strony sceny i widziałam jak jeden "kark" wyłamał jednemu człowieczkowi <który był porostu szczęsliwy > ręcę ... mógł zrobić to mniej brutalnie ...
THX
[ Dodano: 2005-09-03, 14:57 ]
chcę jeszcze dodać, iż jest to bardzo skrócona i uproszczona mini-relacja - nie lubię się rozpisywać |
_________________ im wyżej jesteś tym więcej chcesz
im wyżej jesteś tym więcej pragniesz ... |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-09-03, 16:49
|
|
 |
Koncert byl bardzo dobry. Ale po tym co zobaczylem dzien wczesniej to jednak pozostal niedosyt. Nie bylo az takiej mocy, az takiej energi i az takiego kontaktu z publika. Glaca jebnal sie w tekscie, Magic chyba troche w solowce na koniec Manipulacji. Ale i tak bylo swietnie. Tylko z tego co wiem organizacja nie byla zbyt dobra. Ale ciesze sie, ze moglem tam byc.
No i pozniej noc spedzona w swietnej knajpce. Nie zaluje na pewno tego wyjazdu. |
_________________ http://ntn.knives.pl/wp-c...n7a-600x200.jpg |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
Wysłany: 2005-09-03, 19:21
|
|
 |
Heheheh LYSKI heheheh cos fajnego heheh ...co za miescina hehehe koncert był zajebisty ...i nawet ciesze sie ze zrobiło sie tak strasznie zimno bo gdyby nie to nie trafilibysmy do tego pubu gdzie barman z kolesiam i na stole wymiatał heheh ....fajnie było heheheh |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-09-03, 20:55
|
|
 |
heh, po koncercie w swarzedzu ciezko bedzie sn zagrac lepszy koncert ....:)
jak dla mnie byl niesamowity klimat przez milionpincet znajomych mordek z rybnika :D:D:D:D
kawalki z nowej plyty wgniotly mnie w ziemie ;D;D;D
AAAAAA A KMAJPA BYLA BOSKA, KOLESIE TANCZACY NA STOLE RULZZZZZZZZZ
padam na pysk |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
bitrate40kbps
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2005-09-03, 23:26
|
|
 |
bylo w porzadku
nie rozczarowalem sie tak bardzo jak po styczniowym koncercie w poznaniu, ale moglo byc lepiej ;]
kto chce ten znajdzie relacje na forum 0v0 (ktora napisze w poniedzialek, albo pozniej...)
tutaj nie bede pisal, zeby nikt sie nie gniewal... jeszcze zamkna Wam forum i tyle z tego bedzie |
_________________ Rundgang Um Die Transzendentale Säule Der Singularität |
|
|
|
 |
a$artana
Zaawansowany

|
Wysłany: 2005-09-04, 09:27
|
|
 |
kto zamkna?? wielki brat? to juz nudne sie robi, wrzucaj relacje, chyba ze masz dwie: specjalna napstrzona zlosciwosciami na forum 0v0 ( przeciez nie mozna sie przyznac ze koncert sie podobal ) oraz inna umiarkowana na to forum he he he. |
_________________ Nie ma El Dupy gdy rozum lodem skuty |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-09-04, 10:17
|
|
 |
hehehe asa, przeciez trzeba pamietac dobrze koncert zeby recke napisac a z tym niektorzy moga miec problemy |
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
|
|